Wysłany: 22 października 2007, 17:43 Temat postu: Szukam Klanu!!!!!!!!!!!!!!
mam do was prośbę, mam nick w grze KSP i jakby ktos mógl z jakiegoś klanu zobaczyc jak gram i mógł by mi napisać na GG 7264343 czy by mnie przyjoł czy nie. głównie gram sa serwerze FC Mini. proszę o odpowiedz
Wysłany: 22 października 2007, 21:10 Temat postu:
Tuno brawo za inteligencje cytuje pograj pól roku dopiero klanu zaczni szukac ja 2 miechy gram i już mam sznase do klanów wyzszego poziomy ( bez szczegulów ) za pól roku to ja w TOP50 w Polsce bedeno moez nie az tak ale w TOP100 na 100% _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Tuno brawo za inteligencje cytuje pograj pól roku dopiero klanu zaczni szukac ja 2 miechy gram i już mam sznase do klanów wyzszego poziomy ( bez szczegulów ) za pól roku to ja w TOP50 w Polsce bedeno moez nie az tak ale w TOP100 na 100%
Tuno brawo za inteligencje cytuje pograj pól roku dopiero klanu zaczni szukac ja 2 miechy gram i już mam sznase do klanów wyzszego poziomy ( bez szczegulów ) za pól roku to ja w TOP50 w Polsce bedeno moez nie az tak ale w TOP100 na 100%
LEŻEEEEE. OWN3D NA MAXA XDDDDDDDDDDDDD _________________
Dołączył: 28 Mar 2006 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552 Skąd: San Jose, California
Wysłany: 22 października 2007, 21:59 Temat postu:
SGMateusz napisał:
ojej, i ty chcesz się brac za organizacie jakiejs ligi?
Ehhhhh... Powinno się dać na środku strony głównej tego forum że takie tematy typu "siukam klansa" są po prostu żalowe. Jeżeli chcesz być w klanie, musisz poszukać w terenie (czytaj na serwerach - ten nawias po to żeby kolo nie poszedł gdzieś na jakieś stepy szukać w trawie proeloskillerów) ludzi co naprawdę dobrze jeżdżą. Popatrz na ich czasy. Jak ci pozwolą to obejrzysz ich na spectatorze. Czytaj uważnie ich rad. No i musisz mieć samozaparcie. Zobaczysz, sami przyjdą do Ciebie (napiszą na gg - kolejny nawias po to żeby kolo nie ślęczał pod drzwiami i się wgapiał przez wizjer czy ktoś do niego nie lezie).