Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Czy ktoś może wie o co chodzi? :)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Trasy, Skiny, Filmy, Mody
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
FF.X-Fi Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 14 października 2007, 13:39    Temat postu: Czy ktoś może wie o co chodzi? :) Odpowiedz z cytatem  

Ściąnąłem sobie nową traske Zooza, w której jest pełno niby bugów.... ale mi to nie wygląda na bugi bo sam próbowałem coś takiego zrobić i się poprostu nie da. W jego trasach różne elementy są połączone w taki sposób w jaki normlanie by się nie dało.... wtf??!! Ktoś może wie jak on to zrobił? Zmieniał coś w kodzie gry czy jak?? Zamieszczam traske

Kod:
http://united.tm-exchange.com/main.aspx?action=trackshow&id=490496#auto

EDIT:
Znalazłem jeszcze stronke gdzie jest jeszcze parę takich mapek....ale nie pisze na niej wyjaśnienia jak się je robi Crying or Very sad
http://magnusknight.com/tm/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
|GT| R1p
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 14 października 2007, 14:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Na to nie ma wyjaśnienia, kiedyś mi rad pokazywał bug-mapy w TMU i po prostu ktos miał "farta" ze natrafił na buga podczas robienia trasy i jego "dzieło" jest unikalne Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
FF.X-Fi Sk84funPrzemo

PostWysłany: 14 października 2007, 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

To nie jest bug Rip bo se trochę poczytałem i ich rózmów wynika, ze coś zmieniali własnie w kodzie gry, bo się denerwowali jak ktoś napisał bug. Kazali to nazywać mix map albo hugmap.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
FRED
Street shaman!

PostWysłany: 14 października 2007, 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

o w pytke.... macie więcej takich mapek? Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
FF.X-Fi Sk84funPrzemo

PostWysłany: 14 października 2007, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wejdź se w opis mapki tej zooza tam są linki do 2 czy trzech i na tej stronie co podałem też są własnie tego tpu mapki Wink

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Trasy, Skiny, Filmy, Mody Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: