Wysłany: 11 października 2007, 18:03 Temat postu: Turniej TMN w Książu Wielkim na G3
Już za niecałe 3 tygodnie zapraszamy wszystkich na turniej TMN by GameHost.pl który odbędzie się 27-28 października na targach G3 w Ksiażu Wielkim (30km od Krakowa). Pierwszego dnia każdy będzie miał możliwość zapoznania się ze sprzętem oraz pojeżdżenia na mapach turniejowych. Natomiast drugiego dnia odbędzie się potężny turniej z pula nagród przekraczającą 1000zł !!
Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału bo jest naprawdę o co!!
Na nagrody na targach G3 została przeznaczona kwota prawie 50tyś zł!!
Więcej informacji o turnieju możecie uzyskać na stornie targów G3 www.targikomputerowe.com
W razie jakichkolwiek pytań związanych z turniejem TrackManii :
GG: 2924756(Scary) _________________ *... i wszystko jasne.
Wysłany: 11 października 2007, 21:32 Temat postu:
W więc napisze tutaj.
Dotyczy to osób, które przyjadą na te targi i grają w reprezentacji !!.
A więc, ponieważ w niedziele 28 października ( oczywiście zakładam, że wyjdziemy z grupy) będziemy grali w 1/16 Nations Cup 3. Ponieważ dostałem informację,że po finałach na targach G3, niestety nie uda się załatwić komputerów, aby o 20 zagrać mecza w NC3, więc wpadłem na pomysł, żeby wszyscy ci co grają w tej reprezentacji, podjechali do Krakowa, i ja już zaopiekuję się załatwieniem kawiarenki internetowej od godziny 19-22, no i wtedy moglibyśmy zagrać tego meczyka ;-). To jest taka wstępna propozycja. Wiadomo, że w gre wchodzi jeszcze nocleg, no i nie przewiduje również, żeby w takim przebiegu sytuacji, pójść w poniedziałek do szkoły bo to by graniczyło z cudem Bożym .
Wiem, że jest jeszcze ogólnie czas do rozpoczęcia tych targów, ale trzeba by było to wszystko wcześniej trochę przygotować.
I teraz jeszcze jedno pytanko do Jakuba(po to pisałem na gie gie, ale cie nie ma jeszcze ). Otóż, czy mecze NC3, dało by się zagrać w jakiś inny dzień ? bo wiadomo ze oprocz G3 jest jeszcze HLC, wiec jakubie nie mamy kilku zawodników !! . I ogólnie ciężko się po tej polsce szybko obracać, bez poważnych funduszy . Jakubie popytaj Adminów turnieju, czy nie dałoby się na przyklad zagrać w poniedziałek po 28.
Wtedy było by jak najbardziej elegancko.
Jak coś mi przyjdzie jeszcze na myśl to napisze :-P.
A teraz pisać tutaj kto na 100 % przyjedzie na te targi !! :-).
Pozdro...
[ Dodano Czw Paź 11, 2007 10:33 pm ]
Na początku tematu jest : "A więc" nie "W więc"
Wysłany: 11 października 2007, 22:02 Temat postu:
ja się tam zjawie. Świetny pomysł Hack. Na żywo ze swoją kompaniją grać meczyk...ehh coś pięknego! może zostane i wam pokibicuje _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 11 października 2007, 22:11 Temat postu:
Będzie na pewno brakować wallyego i mor_ola i mnie z tego co na razie wiem, wiem ze khasiusa tez, ale on w reprze jest 50/50 chyba z tego co się dowiedziałem. No a kto jeszcze, to zobaczymy jak się tu powpisują ludzie ;-)
Wysłany: 11 października 2007, 22:13 Temat postu:
aha, czyli moj post jest w tej kwestii nieadekwatny do topicu....
sry za offtopa! _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
jeśli chodzi o mnie to to naprawade graniczy to z cudem bo podroz z wawy do wrocka to 5h a o 7:00 mam egzamin na prawko (nie pytac który z kolei^^), wiec ani zostac tam i zagrac nie mogę wrocic tez nie zdaze jeśli chce wziasc udzial w turnieju. Dochodzi do tego jeszcze kwestia innych mapek niz na HLC.
Ogolnie to się jeszcze zobaczy w jakiej będę formie i czy będzie sens. _________________ *... i wszystko jasne.
Dołączył: 28 Mar 2006 Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552 Skąd: San Jose, California
Wysłany: 11 października 2007, 23:31 Temat postu:
mor_olo napisał:
A jakims cudem ostatnio wygraliscie beze mnie:)
jeśli chodzi o mnie to to naprawade graniczy to z cudem bo podroz z wawy do wrocka to 5h a o 7:00 mam egzamin na prawko (nie pytac który z kolei^^), wiec ani zostac tam i zagrac nie mogę wrocic tez nie zdaze jeśli chce wziasc udzial w turnieju. Dochodzi do tego jeszcze kwestia innych mapek niz na HLC.
Ogolnie to się jeszcze zobaczy w jakiej będę formie i czy będzie sens.
ja chce jechać ale nie mam z kim ^^ może ktoś jedzie z mazur lub podlasia? to byśmy się jakoś zjechali i razem pojechali bo samemu tyle km jechac to nie chce mi się a tak w ogóle to jest jakaś stronka o HLC? jakie nagrody, turnieje itp? _________________
Wysłany: 12 października 2007, 9:35 Temat postu: no właśnie, nic nie ma o tmn :(
a już miałem plana jechać na to spotkanie - może przyjadę
Proszę o zasady tego turnieju bo może wygram go przy okazji albo co albo może dorzucę jakieś nagrody od siebie . Podstawa to muszę wiedzieć co tam będzie, w jakim trybie i no KTO Z WAS biczasy tam leci