Wysłany: 11 lipca 2007, 22:20 Temat postu: Klan |AAC| AlfaAs Charmers, ZAPRASZAM!!
Właśnie powstał nowy klan, serdecznie do niego zapraszam!
Na razie nie ma żadnych członków, w sobotę o 18 zapraszam na serwer polski, do pokoju o nazwie |AAC|Team na jazde w formie wyścigu z czasem. !!!SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!
ja pierxxle.
dobrze, jeszcze raz dla tych mniej madrych bez zadnej ironii.
specialnie tez dla Ciebie, bartas, i twojego na calym swiecie znanego teamu cky.
powstaje ciegle wiecej noob klanow.
nie maja stron internetowych, nie maja serwerow, nie maja skilla, niczego nie maja, tylko jakiś glupi tag w nicku.
do tego wbijaja na tmpl, pisze bzdory (no nie bartas?), i mysla, ze sa fajni.
co to ma znaczeyc "CKY górą!!"?
co takiego zrobili? jaki turniej wygrali? gdzie na serwerach lub na tmx maja rekordy?
ty chyba nie zrozumiales, ze nie jesteś nic lepszy, nisz ten który pisal ten post, bartas.
jedyna gora to jest glupstwo dzieci neostrady i ich super klanow.
jest ich już okolo 70 (!) wpisanach na tmpl, a ile ich jeszcze istnieje?
max 20 (z tego może 10 w miare dobrych).
co jak co jakub ale nasz klan będzie istiał i się rozszerzał jak tylko będzie to możliwe... mi tak szybko się ta gra nie znudzi więc pilnuj swojego nosa.. ja gram ze 2 tygodnie i w ranku mam 260 tys więc sam oceń moje mozliwości jak jeszcze troszke pogram... _________________ CKY CKY Ceniona Kompania Y !!
no i nastepny dyskwalifikajacy post.
ranking nic nie mowi o twoim skillu.
slyszales już raz slowo "boost"?
a tak w ogole zapraszam na server [POL] Headshot.
akurat tam gramy.
EDIT:
no i cky się pkazuje z najlepszej strony.
jakiś dzieciak wchodci na headshota i wyzywa innych.
aha, no i tworzy serwery, gdzie mnie obraza.
widocznie jestem strasznie ciekawa osoba
co jak co jakub ale nasz klan będzie istiał i się rozszerzał jak tylko będzie to możliwe... mi tak szybko się ta gra nie znudzi więc pilnuj swojego nosa.. ja gram ze 2 tygodnie i w ranku mam 260 tys więc sam oceń moje mozliwości jak jeszcze troszke pogram...
nie no stary wymiatasz!! grasz 2 tygodnie i zbiles ranka do 260tys wooow.
na jamlanie to jest zaledwie parę minut. Niezly skiller z Ciebie. gl&hf _________________
ja pierxxle.
dobrze, jeszcze raz dla tych mniej madrych bez zadnej ironii.
specialnie tez dla Ciebie, bartas, i twojego na calym swiecie znanego teamu cky.
powstaje ciegle wiecej noob klanow.
nie maja stron internetowych, nie maja serwerow, nie maja skilla, niczego nie maja, tylko jakiś glupi tag w nicku.
do tego wbijaja na tmpl, pisze bzdory (no nie bartas?), i mysla, ze sa fajni.
co to ma znaczeyc "CKY górą!!"?
co takiego zrobili? jaki turniej wygrali? gdzie na serwerach lub na tmx maja rekordy?
ty chyba nie zrozumiales, ze nie jesteś nic lepszy, nisz ten który pisal ten post, bartas.
jedyna gora to jest glupstwo dzieci neostrady i ich super klanow.
jest ich już okolo 70 (!) wpisanach na tmpl, a ile ich jeszcze istnieje?
max 20 (z tego może 10 w miare dobrych).
zal.ru, bo zal.pl już jest zajety.
Zgadzam się z toba jakub w 102 %. Ludzie zakladaja nowe klany bo nikt ich nie chce. Pograjcie trochę potrencie skilla i pojdzcie do jakiegoś klanu. jeżeli już tak chcecie do klanu to powinien być 1 noob klan. Rozumiem klany ktore chca być na szczycie ale nie rozumiem tych ktore się rozpadaja po tygodniu. Na polskiej scenie tm jest około 30 jak nie wiecej klanow w tym kilka dobrych jak np. [POL] , ~FM~, K&D, xp,#p~S |GT| + kilka ktore się rozwijaja np. PZ(ktore mozna byloby już zaliczyc do dobrych klanow) , [FBN], może [RBF]. I tyle klanow już nie wystarczy ??
PS:Ew. sry za pominiecie jakiegoś dobrego klanu
Żal.pl zajety, Żal.ru przez jakuba, Żal.edu przez szopka. Więc żal.jp ;D
te boty chyba ewoluowaly bo zaczynaja coraz czesciej się pojawiac. _________________ AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2