Wysłany: 22 sierpnia 2007, 2:49 Temat postu: jazda bez powerdriftow i inne tematy nie tylko dla mor_dy
chciałem tylko pokazac mojemu kolegowi mor_do i innymi, ze tez bez uzywaniu powerdrifta (gaz i chamulec na raz) mozna jechac skillowo i robić nie zle czasy.
filmik jest stworzony pod moimi zyczeniami przez holusa (dzięki biacz!), i nie ma być jakiś ekstrawagancki, ale pokazac jazde bezdriftowa.
zdaje sobie z tego sprawe, ze powerdriftem jedzie się szybciej, ale tez bez gracz może miec skilla, i se dawac rade.
jakos ostatnio podoba mi się jeździć na customach typu PL4 (choć nie wszystkie mi leza), i na roundsach. sam się dziwie, ze udalo mi się już w pierwszy dzień treningu zrobić taki czas na trasie sokola.
niestety nie zalapuje się do gry w [POL]teamie na PL4 bo te biczasy sa cholernie mocni.
ale również jako kapitan teamu POLAND będę walczyl o mieisce w skladzie, jak tylko będę mogl.
wiec uwazajcie biczasy, bo jak naucze się powerdrifta uzywac już intuicyjnie, to ESWC 2008 będzie moj.
Jakub pr0 skiller ;d Coof mahaha ;d (na marginesie oczekujcie pełnometrażowego filmu produkcji Coof and h0lus company ^^) _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Jak k**wa mac wyzej :d w drugim filmiku wyraznie widac cala prawdę o jakuba nodrifcie ;d _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
zara z h0lusem nawalimy posty i pojawi się druga strona to nikt nie zobaczy filmika którym tak chciał zaszpanować jakub^^ to damy spokój :p jakub white nigga in da house
jak ktoś oblukał jeden filmik to lepiej, żeby oblukał też drugi. jak najpierw oglądacie mój to jakuba jest konieczny ale jak jakuba to mój jest tylko miłym dopełnieniem dzieła
Wysłany: 22 sierpnia 2007, 7:38 Temat postu:
wow Jakub z jakimis driftami moglbys miec nawet sekunde lepiej bo z tego co widze to przejazd bezbledny i wszystkie zakrety ładnie sciete
gg biatch rosniesz w sile _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 22 sierpnia 2007, 7:59 Temat postu:
grats jakub niezly przejazd
jak wiekszosc z was wie, tez do niedawna jezdzilem bez powerdrifta;f
przypomnialem jak to się robi i 54.60 się udalo zrobić wiec jakub potren jeszcze trochę
nie odbierz tego jako przechwalke, czy coś tam, ale nie (power)driftujac wcale nie jestem lepszy
Wysłany: 22 sierpnia 2007, 8:44 Temat postu:
power drift = drift + gaz (?)
A co do tracka, Lokash ze ci się chcialo na nim jechac i sadzac po czasie nie przejechales go tylko raz brawo bo ja bym nie wyrobil kiedyś mojego tracka Arround the world jezdzilismy w EP i było smiesznie, track ok 7min ale caly czas każdy blisko siebie bo już go znalismy jednak 15min - no thx _________________
nie umiesz drifta - nie umeisz grać w tmn i wbij sobie to do glowy raz na zawsze, a ze nie chce ci się ruszyc drugiej reki i przestawic hamulec na spacje to już w ogole n/c i eot
no właśnie jakub, ustaw sobie hamulec na lewy ctrl lub spacje, i pograj parę godzin na trackach sokoła tych z pl4 i prubuj driftować jak najwięcej to się nauczysz bo innego sposobu zeby się nauczyc nie ma _________________
Wysłany: 22 sierpnia 2007, 11:05 Temat postu:
każdy umie driftowac tylko niektorym to wychodzi innym nie bez zadnego drifta na wiekszosci trackow się traci przynajmniej ze 3 sekundy _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3