Wysłany: 22 sierpnia 2007, 20:55 Temat postu: PIERWSZE MECZ FC POWER LEAGUE już W SOBOTE 25.08.2007
Elo
Jak już pisałem, z mozołem ale w końcu startuje FC POWER LEAGUE (FPL).
Nie przeprowadzamy na obecną chwilę rekrutacji bo nie ma czasu Tak więc ci gracze, którzy chcą zmierzyć się ze sobą w 1 meczu ligowym FPL i już mają szczęście należeć do FC(bądź jakims cudem się dostana :p ), zaproszeni są na sobotę . O godzinie 20.00 (lub tuż po) rozpocznie się mecz, 10 min TIME ATACK na trasie znajdującej się na serverze FC - LEAGUE - (obecnie nazywa się FC TRENING ale na sobote zmieni nazwę)
Do rozegrania meczu wybrany zostaje TECH TRACK#1. W miarę techniczny, ale wdzięczny track
Chcemy ruszyć z pierwszym meczem ligowym, bez większej rekrutacji by zobaczyć jak wyjdzie i nauczyć się tak by kolejny był już profesjonalny
Na serverze FC TRENING jest obecnie hasło dostępne dla graczy FC, gdyby ktoś z FC go jeszcze nie znał proszę o kontakt na moje gg lub sms Już jutro będzie na nim tylko track treningowy do meczu
Przewidziana jest nagroda za zajęcie 1 pierwszego miejsca - 300zł, drugiego 200zł i trzeciego 100zł (miało być pierwotnie tylko 500zł dla zwycięzcy ale głosy głosy głosy głosy zagłosowały i są trzy mniejsze nagrody) - jak mówie uczymy się
Gramy on line z domów, więc każdy ma swój najleszy na świecie sprzęt
Gdybyśmy mieli pecha i okazałoby się, że jest mało ludzi to informuję, że mecz odbędzie się przy miń 3 osobach oprócz mnie. Także wystarczą 3 ludziki, które zgarną kasę Ja też będę grał ale moja pozycja się nie liczy i nie biorę udziału w rozdawaniu nagród (bo po co?? )
Może się przytrafić sytuacja, w której uczestnicy osiągną ten sam czas, wtedy liczą się miejsca 1,2,3 a nie czasy
Życzę miłego treningu i czekam do soboty na pierwszy mecz
YO BICZYSSSSSSSSSSSSSS
PS.
Pozdrawiam Scarego, któremu coś w du...e wjechało oraz wszystkich na wakacjach _________________ ...
Wysłany: 23 sierpnia 2007, 10:51 Temat postu: Rekrutacja do FC POWER LEAGUE
FPL nie rekrutuje już. Po sobotnim meczu zadecydujemy jak będzie wyglądała dalsza przyszłość ligi Chcielibyśmy by była to liga nie tylko dobrych graczy ale również kumatych ludzi, pozytywnie zakręconych
Jest kilka pomysłów na system zbierania punktów etc... przez graczy w całym sezonie i potem ....... ale to się opracowuje właśnie.
Już wiemy, że niektórzy gracze FPL osiągają super czasy na tracku meczowym więc robi się gorąco ihaaa
Staramy się też by powstała strona ligowa oraz forum ale napotkaliśmy trudności natury werbalnej - nie ma kim tego zrobić .... szukamy dalej i na pewno znajdziemy
P.S.
Do Gawrona - we would be honoured if you would join us ..........
.... i inni fajni gracze naszej sceny tmn. na pewno znajdzieci swoje miejsce w FPL - już niebawem więcej na ten temat .
[ Dodano 23 sieprpnia 2007, 10:54 ]
aha i co do ilości osób w lidze - obecnie jest ich już kilkanaście Panie Seque
[ Dodano 23 sieprpnia 2007, 10:55 ]
i dzięki Bad Olo za pozdro ten teges też pozdrawiam _________________ ...
P.S.
Do Gawrona - we would be honoured if you would join us ..........
.... i inni fajni gracze naszej sceny tmn. na pewno znajdzieci swoje miejsce w FPL - już niebawem więcej na ten temat .
ja tego nie rozumie calkiem.
gawron ma do was doisc i inni gracze polskiej sceny tmn tez.
ale przeciesz gawron i inni gracze polskiej sceny tmn już maja teamy, wiec o co tu chodci?
czy ten fc to jest jakiś nowy team? czy ci gracze w fc maja grać dla fc i swojego teamu? kto w ogole jest w fc, bo te tajemnicze nicki jednak nie wszystkim coś mowia.
no i czemu sciegasz graczy z innych teamów, i najwazniejsze, czemu jest to robione w trakcie PL4, w weekand, kiedy się zapowiadaja mecze PL4, i ludzie powinni trenowac na te mecze?
nie zle zamieszanie może się zrobić, jak ludzie będę renowac na te 300 zlotych, a nie na mecze PL4.
moim zdaniem trochę nie szczesliwo to jakos tu trochę wychodzi, prosilbym o krotkie wytlmaczenie, bo może poprostu coś zle zrozumialem, a wiem, ze scrappler by zle dla sceny tmn nie chciał.
albo stawie to pytanie jeszcze inaczej.
czemu aby grać w fc league trzeba doisc do teamu fc?
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 23 sierpnia 2007, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
o gawrona się nie boje spoko Jakub, grać w lidze sobie mozna a w pol teamie nadal jeździć, jeżeli liga wymaga zmiany teamu to no comments, ale chyba nie o to chodzi
zreszta nikt nikogo za reke nie trzyma, trochę się smiesznie zrobi jak ktos by musial pol opuscic dla pieniedzy bo tam tylko to kusi , mysle ze nie ma co robić paniki najwyzej będzie kupa smiechu
a ze powstaje jakas liga to tylk przyklasnac za robote dla sceny tmn, reszta co się będzie dziac mnie nie interesuje bo dla mnie najwazniejsza jest liga _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
no wiadomo, ze zawsze dobrze, jak coś nowego powstaje, zwlaszcza jak tutaj, gdzie scrappler nawet stawia kase.
ale czemu w terminy, kiedy jest grana liga Pl4?
pewnie w FC sa gracze, ktozi graja w PL4, wiec czy tak, czy siak, będą mieli mniej czasu na trening w swoich teamach PL4.
a kasa pewnie będzie kusila na mocniejszy trening na fc league, niz na PL4.
nie wyobrazam se, ze propozycja terminu na mecz PL4 będzie odwolana z wymowka: "nie mozemy grać w sobote o 20:00, bo gramy mecz w fc league".
no niewiem, może trochę panikuje nie potrzebnie, albo poprostu nie zrozumialem dokładnie o co chodci.
temu tez pytalem wlasnie o wytlumaczenie.
Dzięki za tyle pytań bo chociaż jest co wyjaśnić dla innych przy okazji
Nie ściągamy graczy z innych teamów - to ostatnia rzecz jaką chcielibyśmy zrobić :? to zaszkodzić innym.
W FC LEAGUE można grać będąc pod innym nickiem w ilu się chce teamach - tu nie ma żadnych przeciwskazań, zresztą wiesz, że ja też gram pewnym w teamie
FC POWER LEAGUE to nie team, to liga indywidulanych graczy, którzy nie raz narzekali na nudę więc .... ruszyła liga
Kto gra w FC? - w FC grają ci, którzy zostali przyjęci w drodze zwykłych rozmów podaczas grania na różnych servach. UWAGA!!! absolutnie wszyscy gracze ligowi dostali info na samym początku, że powinni założyć nowe konto do gry w lidze, tak by nie zakłócać działań poszczególnych teamów, w których grają. Stąd powstały nowe nicki i loginy znanych już graczy. Czy tajemnicze?? - każdy ma dowolność wyboru nicka więc nie oceniam tego - jak ktoś chce grać na nicku z innego loginu to też ok
Nie ściągam graczy z innych teamów. Kto nie chce grać w lidze ten gra, Ciebie też zapraszam. Pisząc do Gawrona miałem na myśli, że do ligi będzie się można dostać tylko musimy ochłonąć i opracować dalszą drogę rozwoju.
Co do PL4, sory o tym nie pomyślałem kompletnie ale przecież kto nie może teraz grać w lidze a jest w niej już, to nie ma się czym martwić, nie wypadnie przez brak udziału w meczu ligowym - poprostu nie wygra lub nie zdobędzie pkt (tu wielkie sory za brak regulaminu ale się naprawdę tworzy - jeszcze raz THX Jakub za tłumaczenie dotychczasowej wersji )
Co do konieczności dochodzenia do "klanu FC" to przypominam, iż FC to nie klan, lecz liga. Każdy może prógbować swoich sił w starciu z najlepszymi i uczyć się od nich, niezależnie z jakiego jest teamu czy też beztamowiec Co do założenia nowego konta to już tłumaczyłem wyżej, a nowy tag FC pomoże nam w usystematyzowaniu ligi, bo zanosi się na to, że będzie sporo chętnych (GG mi pęka )
Mamy świetny pomysł na prawdziwą ligę z punktami, meczami i mistrzostwami także niedługo pełny regulamin na może już naszej stronie
Dziękuję też za dobre rady odnośnie graczy z zagranicy . W obenej chwili musimy opanować krajowych graczy i usystematyzować wszystko.
PS
Panowie z FPL proszę o loginy na moje gg jak najszybciej (kto jeszcze nie dał) _________________ ...
Ja też tego nie rozumiem Jakub Chetnie zagralbym w tej lidze nie dla kasy ale 4 fun. jeśli terminy ligi będą się pokrywaly z PL4 to wybiore PL4:) No Scrap mow o co tutaj chodzi i odezwij się na moje gg 9978987 bo coś Ci w Poznaniu obiecałem;] _________________
no jak tu chodci tylko o to, ze jako gracz w tej lidze trzeba zalorzyc nowe konto z tagiem FC, to wszytko jest ok, i dalej jak najbardziej będę ci pomagal jak mogę (przetlumaczenie itp.).
jedyne to te terminy, ktore się tna z tymi od PL4.
no ale coś, to na pewno jeszcze zmienisz w przyszlosci, jak Ciebie znam, zeby tez tu nie było problemow.
podpieram jak najbardziej te lige (jak nie będzie tniecia terminow z PL4 NC3 i STC4).
fajnie tylko jak by bya mozliwosc w przyszlosci, tez dla innych się zakwalifikowac
FPL nie ma na celu ukrywania, knowania czy robienia czegoś pokryjomu
dlatego zpraszamy w przyszłości do grania w FPL. Co do PL4, to jeszcze raz powiem, że nie mialem na celu destabilizacji niczego i że zachęcam graczy FPL, którzy mają inne mecze do nieolewania PL4
Ja nie gram w PL4 więc będę na FC LEAGUE Co do kasy, to jest to tylko dodatek do zabawy (bo chyba o to tu chodzi, czyż nie? ) jaką ma być jazda wirtualnym samochodzikiem do mety na czas . Ja mam do tej gry i życia duży dystans i się nie bardzo przejmuję czy będzie kilku czy wielu graczy i czy i kto wygra Ma być fun okraszony drobnymi nagrodami (bo zawsze miło coś dostać) i tyle
Btw, FPL będzie grać nonstop co oznacza, że pewnie zbiegnie się z różnymi innymi imprezami w przyszłości, np z LAN PARY ŁÓDŹ albo PL5 czy co tam ........... ale to będziemy wtedy kombinować żeby było ok
Co do kwalifikacji, to pewnie, że będzie możlwość dostania się do FPL. To co jest teraz to just the beginning _________________ ...
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 23 sierpnia 2007, 13:04 Temat postu:
scrap z tego co czytam to jest nieco sprzeczne, najpierw piszesz ze maja być jakieś kwalifikacje, potem ze już ma nie być teraz znowu kiedyś maja być,
chyba latwiej by było jakos to ostatecznie ustalic?
ja to lece na kase, bo pilnie potrzebuje, wiec tylko dlatego chce się zapisac :>
btw.
Cytat:
Chetnie zagralbym w tej lidze nie dla kasy ale 4 fun. jeśli terminy ligi będą się pokrywaly z PL4 to wybiore PL4:)
boski może jednak FPL, będzie trochę nam latwiej w meczu :p
FC dopiero poczatkuje, wiec na razie rekrutacja ZAMKNIETA, ale.... jest opcja
jeśli osada_san się zgodzi to proponuje taki oto uklad:
Sezon FC LEAGUE skladac się będzie z 10 meczów. W każdym meczu gracze FC zdobywaja punkty w zaleznosci od zdobytego miejsca, prowadzona będzie tabela ligowa. Na koniec sezonu gracze, ktorzy zdobeda bardzo mało punktów lub w ogole nie zdobeda zadnego będą niestety zagrozeni. Aby dac szanse graczom z poza teamu FC zostana wprowadzone kwalifikacje (gracze FC nie musza w nich startowac!). Kwalifikowac się będę 3 osoby (może wiecej, zobaczymy). Te trzy osoby NIE OTRZYMAJA punktów ligowych. Jedynie nagrody za dany mecz, nie będą również mogly trenowac na serwerze FC. Nazwa trasy zostanie podana TU na forum, wiec trening solo dla tych graczy.
Szczegolowe zasady pozniej...
Sezon FC LEAGUE skladac się będzie z 10 meczów. W każdym meczu gracze FC zdobywaja punkty w zaleznosci od zdobytego miejsca, prowadzona będzie tabela ligowa. Na koniec sezonu gracze, ktorzy zdobeda bardzo mało punktów lub w ogole nie zdobeda zadnego będą niestety zagrozeni. Aby dac szanse graczom z poza teamu FC zostana wprowadzone kwalifikacje (gracze FC nie musza w nich startowac!). Kwalifikowac się będę 3 osoby (może wiecej, zobaczymy). Te trzy osoby NIE OTRZYMAJA punktów ligowych. Jedynie nagrody za dany mecz, nie będą również mogly trenowac na serwerze FC. Nazwa trasy zostanie podana TU na forum, wiec trening solo dla tych graczy.
Szczegolowe zasady pozniej...[/quote]
no ale to by znaczylo, ze ta liga będzie raczej tylko dla graczow FC.
coś mi się wydaje, ze scrap jednak coś innego ma na pomysle z ta liga.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 24 sierpnia 2007, 12:37, w całości zmieniany 1 raz
Kuba, załóż pan gg bo nie chce mi się gadać z tobą przez forum
pls
Fly ma na myśli to co ja tylko jeszcze nie mieliśmy się okazji spotkać i nachlać . Trza by w Poznaniu zrobić szybki zlot jakiś i omówić tematy _________________ ...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3