Nawet fajny filmik. Tylko muzyka nie pasuje zbytnio. _________________ AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
Wysłany: 14 sierpnia 2007, 15:34 Temat postu:
Same replaye spoko Detale przypomniały mi czasy, gdy GF2 generował grafike w moim kompie...muza hmm jak dla mnie to nie jest muzyka ale to moje zdanie - przydałoby się coś ostrzejszego Ogólnie jest dobrze ale nic więcej - takie słabe -7/10 ^^
a tu moj 1wszy filmik o PCT1 ;p ale ch**owo mi wylazl wiec zrobilem razem z nawrockim ;p _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
@edit :
h0lus, trailer taki sobie, mógł był być lepszy, ale ten drugi filmik spoko. Podkład oryginalny, może ta ostatnia piosenka nie pasowała ale ok _________________ Dajcie mi młotek
A zmienię rzeczywistość.
trailer wyszedl prawie pro graty! ale ten drugi to maly zgrzyt :/ nie przypadl mi do gustu, może przez te przejscia, może przez muze (offspring nagrywal lepsze kawalki za czasów Ignition lub chocizaby Smash... lub Ixnay On The Hombre czy jak to tam się pisze).
Czekam na kolejne filmy!!! :wink: