Wysłany: 03 sierpnia 2007, 0:33 Temat postu: Re: tworczosc
gawron. napisał:
To jest od jakuba ja nie mam z tym nic wspolnego:
TMPL nie, jard i morolo to dyktatorzy jak jaruzelski, niema wolnosci się wypowiedziec, jak się coś powie to banuja, mam ich kur** w d*pie i nie hcce m isie na to forum przychodzic i coof jest gej
pfff misiu pysiu. mowiles ze ci się to podoba xd
Ostatnio zmieniony przez [POL] Coof dnia 03 sierpnia 2007, 1:08, w całości zmieniany 1 raz
gawron k**wa i jakub, wezcie się k**wa jebnijcie w glowy po razie, grozi nam znowu wyjebanie z ligi jak wam nie zalezy na jezdzie w niej to się wypiszcie z pol k**wa, ale nie szkodzcie innym, takie rzeczy to sobie przekazujcie na mailu, a nie obrazajcie, jak wypadniemy z ligi to ja sp***dalam z pol k**wa, gadalem z olkiem przez sekunde i przesadziliscie, gawron ty tez jak ci się nic nie chce to k**wa nie musisz jeździć dla nas, p ch** tu przyszles robić nam syf ? bez pizdy panowie trochę opanowania, ponosi was jak dzieci - award na zal.pl roku
proponuje wam przeprosic olka i yarda bo zrobiliscie calej ekipie pol syf _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
diablo zamknij się co ty gadasz trochę szacunku dla przeciwnika, proszę cie abyś powstrzymał się od takich komentarzy, spokojnie; wygramy to super ale nie trzeba łazić po całym tmpl.info i gadać pierdół , to trochę ja 2f2f _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
gawron kur** i jakub, wezcie się kur** jeb** w glowy po razie, grozi nam znowu wyjebanie z ligi jak wam nie zalezy na jezdzie w niej to się wypiszcie z pol kur**, ale nie szkodzcie innym, takie rzeczy to sobie przekazujcie na mailu, a nie obrazajcie, jak wypadniemy z ligi to ja sp***dalam z pol kur**, gadalem z olkiem przez sekunde i przesadziliscie, gawron ty tez jak ci się nic nie chce to kur** nie musisz jeździć dla nas, p ch** tu przyszles robić nam syf ? bez pizdy panowie trochę opanowania, ponosi was jak dzieci - award na zal.pl roku
proponuje wam przeprosic olka i yarda bo zrobiliscie calej ekipie pol syf
Nigdy nie mowilem ze nie chce, nie robię tego z zadnej lachy bo tez nie jestem niewiadomo kim ;p ot tak na Tsie gupi pomysl wpadl i z dżekopem zaszalelismy
diablo zamknij się co ty gadasz trochę szacunku dla przeciwnika, proszę cie abyś powstrzymał się od takich komentarzy, spokojnie; wygramy to super ale nie trzeba łazić po całym tmpl.info i gadać pierdół , to trochę ja 2f2f
Nie lubię jak się mnie obraza przed "publicznością", ale już spoko _________________
I znowu mi wtykacie coś, czego nie powiedziałem. Przecież nie powiedziałem że nie mam do nich szacunku, wręcz przeciwnie.Powiedzieć coś śmiesznego i już się rzucają, weźcie trochę wyluzujcie _________________
Wysłany: 03 sierpnia 2007, 11:26 Temat postu:
to ja to samo mogę powiedzec ze jak by nie jakub to w kwalifikacjach było by zwami cienko nawet śmiało mogę powiedziec czelała by was 2 liga _________________ www.xppower.u2.pl __
Lookash jak ty sobie radzisz na tych trasach jak trzeba skręcać, a nie wkładać zapałkę w miedzy klawisze na klawie _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2