Ludzie przestańcie te klany tworzyć!!! Jest tyle ich więc dołączcie do jakiegoś a nie ciągle nowy "klany" tworzycie. A po za tym jak już tworzysz klan o takim samym skrócie to może zmień nazwe. _________________
Wysłany: 31 lipca 2007, 14:50 Temat postu:
nie tak ostro
po pierwsze klan jest od dawna (nieoficjalnie)
może niektórzy zauważyli mnie lub gawrona na servie
parę razy Kamilos mówił że GTW nie istnieje więc ja stworzyłem oficjalnie
aha i jeszcze jedno nie wiedziałem że przedtem było GTW
jeżeli masz gg lub maila do prexora to chętnie sięo to zapytam
Tuno nazwa pochodzi z piosenki KODEX 2 - GRRRUBAS
http://youtube.com/watch?v=dQmlnOEDdeo
tu jest link do teledysku
każdy klan ma swoją genezę a wy się do mnie doczepiliście _________________
OK To nazwe usprawiedliwia ale chodziło mi oto że jest mnóstwo klanów często po 4-5 osób. Dołączcie do siebie zróbcie mocny klan który będzie się liczył a nie mnóstwo takich klaników które nic nie znaczą. Często tkaie klany rozpadają się po tygodniu, dwóch i tylko zaśmiecają liste drużyn. Ja tam doliczyłem chyba z 20 istniejących klanów :?. Jak będziecie tworzyć tyle tych klanów to nie długo każdy będzie miał klan i nie będzie wiedział kto jest dobry a kto nie. Wtedy nie będzie można się pochwalić "jestem w klanie". Bo to nic zaszczytnego nie będzie. Niech będzie dużo mniej klanów ale przynajmniej będzie rywalizacja. _________________
Wysłany: 31 lipca 2007, 15:24 Temat postu:
zgadzam się z Tobą
aczkolwiek w GTW każdy zna się realu napisałem jest nas 2 (tak naprawdę jest nas 3 choć GTWkrystiannn rzadko gra) GTWGawron to kolega blok dalej
pomyślałem sobie że trzeba by powiększyć o kilku nowych zawodników
wiadomo że nie znajdę 5 kolegów grających w TMN
więc tu napisałem może ktoś będzie chętny
można by też zrobić fuzję z innym klanem mniejszym i słabszym ale czy bedą chętne
ja jestem otwarty na każdą propzycję _________________
po 1 primo : to w Polsce jeżeli chodzi o TMN to nie ma drużyny, zwanej u nas klanem czasami nawet nie wiadomo czemu klansem , który by był profesjonalny (można jako wyjątek podać BVG ale to narazie początek) wiec nie ma czegoś takiego ze ktoś będzie chodził i gadał czy tam chwalił się ze jest w klanie bo u nas takiego czegoś nie ma :shock:, w naszym przypadku to raczej można mówić o jakiś tam drużynach stworzonych z nieznanych sobie często osob które nic o sobie nie wiedza (teraz się to zmienia, TS, Lany itp) i do tego nie wiedza nic o swoich "klanach", zresztą czasami nie ma co wiedzieć poprostu, bo to coś co wy nazywacie i zresztą czasami ja też klanem, powstaje z potrzeby chwili, ktoś nagle wpada na pomysł "ej zróbmy klan" i zakłada, ktoś tam zrobi jakieś forum i już się coś kreci, tylko to nie ma nic wspólnego z klanem.
po 2 primo : 2f2f ogarnijcie się bo powstaliście z niemal identyczny sposób, jak większość nowych "klanów" wiec wasze komentarze w takich topikach sa co najmniej żenujące. _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
2f2f ogarnijcie się bo powstaliście z niemal identyczny sposób, jak większość nowych "klanów" wiec wasze komentarze w takich topikach sa co najmniej żenujące.[/quote]
Z twojej wypowiedzi wynika że 2F2F nie ma prawa się wypowiadać na żaden temat _________________
Ostatnio zmieniony przez TunoPL dnia 31 lipca 2007, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
2f2f ogarnijcie się bo powstaliście z niemal identyczny sposób, jak większość nowych "klanów" wiec wasze komentarze w takich topikach sa co najmniej żenujące.
Z twojej wypowiedzi wynika że 2F2F nie ma prawa się wypowiadać na żaden temat [/quote]
Dodano 31 lipca 2007, 15:41
Kurde sorry coś mi się pochrzanmiło :?
[ Dodano 31 lipca 2007, 15:45 ]
Nie przejmuj się tym :wink: Z 2F2F się śmiali jakbyśmy byli jakimś kosmitami (niektórzy nadal tak uważają :? ) Jeszcze po tej aferze z "Mastełem" To myślałem czy nie odejść z klanu. Więc szukaj dobrych graczy i się nie prejmuj :wink: _________________
2f2f ogarnijcie się bo powstaliście z niemal identyczny sposób, jak większość nowych "klanów" wiec wasze komentarze w takich topikach sa co najmniej żenujące.
Z twojej wypowiedzi wynika że 2F2F nie ma prawa się wypowiadać na żaden temat
[ Dodano 31 lipca 2007, 15:41 ]
Kurde sorry coś mi się pochrzanmiło :?[/quote]
nie na żaden temat tylko na temat nowo-powstałych klanów. _________________
klan pol powstał dzięki jakubowi i januszowi o ile dobrze wiem ale czy to ma coś wspólnego? te nowe klany zakładją 12 latki i chodźą po serverach i się pytają "chcesz do mojego klanu?" pierwszą lepszą osobe.. a później po idiotycznym "sparingu" z innym klanem podobnym do tego się rozpadją... a klan pol istnieje do dziś i ma się dobrze bo jakub nie ma 12 lat _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4