to nowe tracki mysle ze wam się spodobaja, moj track coz srednio jestem zadowolony bardzo driftowy ale trzeba ostro trenic zeby coś ujechac, track szyny wg mnie bardzo dobry, a track sebika to zdecydowanie najlepszy z jego wszytskich propozycji. pozdrawiam i milej gry _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 17:49 Temat postu:
no widze, ze jak na razie najlepszy mappack
mysle, ze ze wszystkich tras C na razie najlepsza jest szyny, bardzo przyjemnie się jedzie, z B to zdecydowanie najlepszy track był Sokoła, a z A to tez Sokoła
btw. jest zapotrzebowanie na jakieś trasy do PL4, bo coś chyba wspominales o tym ze za mało jest multilapow
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 17:54 Temat postu:
Ja mam pytanie, sebik ci pupe lizał tak mocno, ze kolejny raz dajesz jego mape, mimo ze wszyscy narzekaja na ich poziom w pl4?
Wg mnie bez sensu ze ciągle tracki tych samych maperów...swoją 3 razy poprawiałem, na gg wszystko fajnie, super gites a jakos nie widac mojej...
A z reszta i tak nie gram...
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 18:09 Temat postu:
To nie chodzi o to czy dobry...tracka FREDa tez wychwalał, a i tak daje tylko trasy swoich faworytów (albo swoje, nie wiem jak mozna obiektywnie ocienic swoją trase...) , nawet jeśli nie są szczególnie dobre...no i ch*j ja już się więcej nie wypowiadam na ten temat
No to najpierw mapka Sebika: żal :F zakręt na zakręcie, kolejny wywijas :F, dalej Wally, no to może coś porządnego... a gdzie tam kułwa :F, multi Szyny najciekawszy :F. Ogólnie najgorszy mappack sezonu wg. mnie. :F _________________
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 18:28 Temat postu:
k**wa o co wam chodzi
rip twoja trasa jest ze tak powiem srednia, może się dostanie a może nie, a to ze grasz tylko na lolmapsach gdzie jedziesz do przodu i skaczesz o 20 pieter i kto ma wiecej farta ten wygrywa, to nie moje wina. widocznie nie lubisz techow. po 2 jezdziles trase pewnie z 5 minut, stwierdziles ze jest chujowa, to nie moj problem ze nie umiesz jej może przejechac.
po 3 mapa freda super ale poszla do poprawki do tej pory czekam na poprawiona wersje, bo w jednym skoku łatwo było zahaczyc o scenerie i to psulo caly przejazd.
i na marginesie, pojawilo się podejrzenie ze mapa szyny nie jest jego tylko to po prostu sklejka z trasy Rax i DerrFeineHerr, jakby ktos znalazl coś niemalze identycznego (bo tak wg kilku graczy jest w porównaniu do tamtych tras) to niech napisze, będę wiedzial zeby nie dawac wiecej takich podejrzanych tras, mimo ze dobra to jednak już gdzies to widzielismy i to nie tylko moje spostrzezenie, zobaczymy czy prawdziwe _________________
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 18:36 Temat postu:
Nie tylko ja uwazam ze np sebika są do dupy...
Moja srednia, ta? A te może wybitne... Taa...mysle, ze wiele osób wolałoby moją niz po raz kolejny zjechaną sebika...
A co do lolmap to na nich nie jeżdzę, próbowałem ostanio, ale po 5min mam zawsze dosc...w ogóle nie gram tylko w TM jak większosc pł0 eł0 mastełów dlatego nie jestem pł0 i nie łobie pł0 map
Chodzi mi tylko o to, zeby nie dawac ciągle map tych samych autorów i dac szanse innym
Mam nadzieje ze zrozumiałes o co mi chodzi ;]
mi się tracki podobają i chyba nie liczy się kto zrobił tracka i w ilu rundach były trasy sebika tylko myśle ze wally i reszta wybierali najelpsze tracki _________________
to może napiszcie jakie trasy trzeba robić by się dostaly na mecze PL. Mnie to rybka czy jak zrobie mape to się dostanie, bo i tak nie przestane robić tras (chociazby mini), ale innych graczy może to zdeprymowac :? choć trasa może będzie dobra to zrezygnuja z dalszego tworzenia. Wyjasnijce chociaż co i jak!
PS. O mojej trasie przeczytalem tylko jeden komentarz od Lokasha, ze nie nadaje się na rounds - OK, rozumiem. chciałem zrobić po prostu mapke "na zlapanie oddechu", bo narzekacie, ze na trasach jest zakret na zakrecie przeciety zakretem...
Napiszcie wiec kryteria tworzenia tras na zawody typu PL, zachecicie w ten sposob innych maperow. Czego oczekujecie od trasy? Czego nie lubicie? Co się nadaje a co nie.
Czekam na trasy od nowych graczy w nastepnych kolejkach
wedlug mnie trasa powinna miec okolo 1 minute dlugosci.
powinna miec różne zakrety (mocne i luzne), ale również szybsze czesci.
nie zle jest również, jak nie jest ciekla na tym samym poziomie wysokosci, choć nie lubie tras wisacych w powiterzu.
z tego co tu było pisane, trasy sokola się podobaly dużo ludzia, wiec luknij na nie cobham.
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 19:13 Temat postu:
twoja trasa Cobham byla zbyt podobna do mini wlasnie czyli były takie reverse boostery których nie mozna uzywac w turniejowkach. choć ostatnio widzialem mape turniejowa z wallride, jednak bardzo prosty był
Rip co do lolmaps - dobrze wiemy skad się twoj rank na tmu wzial
ja daje po prostu mapy techniczne na których się coś dzieje, to ze nie wszystko jest doskonale to niestety nic nie poradze, sam teraz patrze na swoje traski krytycznie i widze ze w tej mapie B zmien ilbym kilka rzeczy _________________
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 19:17 Temat postu:
Według mnie mappack najlepszy ze wszystkich, nie trzeba dlugiego treningu zeby jeździć dobrze, ale wiadomo ze do dobrych czasów trzeba się już przyłozyć.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4