dzięki na filmiku jak jest 01:12 to jest podany czas ale go nie widać czas to 20:63. Zrobiłem zielonym kolortem czas i nic nie widać bo na trawie _________________
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 08 lipca 2007, 7:17 Temat postu:
video w sam raz na sniadanko
dobre video to trenowania, sam dowiedzialem się o pewnych cutach z tego filmiku
huzar zgadzam się z toba, ale jako ze to wideo lookasha trzeba uszanowac, ze wybral taka a nie inna muzyke
lokash tylko przypadkiem mojego posta nie bierz do serca bo to joke był ;d tak naprawdę fajny filmik z chujowa piosenka _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Wysłany: 08 lipca 2007, 19:57 Temat postu:
omg... Lookash
wrzucajac filmik na to forum czekasz chyba na opinie - nie licz na to ze każdy będzie się nim zachwycal i pisal "ochy' i 'achy' jakie to pro filmy robisz...
Wyrazilem swa opinie o muzyce - wez to do serca bo paru jegomościów to za mna powtórzyło.
Mogles go tez dopracowac - jakieś 'bajery' itp. no ale pewniesz skontrujesz ze to pierwsze dzielo itp - a wlasnie pierwszym powinienes zrobić dobre wrazenie - posiedziec przy tym dluzej a wtedy byloby git
a no grają
wiek nie ma znaczenia ale dziwi mnie to.
Trza mieć dużo czasu a jak jest się w wieku szkolnym(bardziej to liceum) to nie ma lekko
ale podziwiam