Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
Wysłany: 05 stycznia 2007, 22:24 Temat postu: NAJLEPSZY :D:P:):(:/:[ |
|
|
Tak lookalem na forum i nigdzie nie było takiego tematu...
Kto jest wg was najlepszym graczem na swiecie?
jeśli chodzi o TMN, to osobiscie najlepiej sprawuje się w mojej opinii Frostbeule, chodź z tego co widzialem po roznorakich wynikach turniejow, to reszta jest blisko Gracze w1 sa mocni, teraz OnD się wzmocnilo.
Swietni zawodnicy również to Rask, Carl, Gallo, Quiwe, Sandder
Ogolnie to Sandder ogral Frostyego w Verizonie, ale za to w GC4 gdzie każdy mial nieskonczonosc czasu na treningi, Sandder nie startowa a Frosty opykal kazdego (poza Carlem w grupie)... a Lilo? dziś jezdzilem z nia w TMU i na stadium miotla ale nawet miotla i na innych srodowiskach !!.... itd....
TMO - sadzac po rankach solo w TMU, to Ikar nie ma tu konkurencji, chodź widzialem ze dobrze graja i inni gracze.
o TMS się nie wypowiem bo nie znam się ale widzialem gracza o ksywie MaKa - prawdziwy wymiatacz :DDD
I do tych graczy musze dolaczyc obowiazkowo Bowsera, AAssie czy jakos tak również Raptor z niemiec swietnie gra!
Coz a jak jest wg was?
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
Pochwał: 2 Posty: 1225
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] nawias
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* h0lus
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 987
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 05 stycznia 2007, 22:47 Temat postu: |
|
|
No cóż jak wiadomo esencja każdej gry jest gra na Lanie, tzn. spotkanie się swiatowej czołówki "na zywo" i rywalizacja bez jakichkolwiek lagow itp....
Dlatego tez zdecydowanie najlepszym graczem wg mnie jest Carl, który na dwa najwieksze dotąd LANy, tj. ESWC i LANvoire(odpowiednik polskiego PGA) wygrał je, przy bardzo mocnych przeciwnikach : Gallo, Sannder, ysa, całe webone itd.... W grze online to hmm jest wielu "geniuszy", tak naprawdę przegląd wszystkich dobrych graczy można zobaczyc na tmx przy trasach NC2 chociaż mimo wszystko rekordy a potwierdzenia ich w wyscigach 5on5 to roznica
Jeśli miałbym wskazac klan to zdecydowanie w1, tam linx, carl, max, maniaproof, lign to czołówka światowa i tak rownego składu nie ma nawet dignitas
Jeśli chodzi o inne platformy Trackmanii to szczerze mówiąc nie mam takiego obeznania, mogę się sugerowac jedynie statystykami i wynikami w turniejach. W TMU sugerujac się http://trackmania-ligue.com/ to nie ma sobie równych 15-latek -[PøD]Røa - ale czy to się potwierdza w rundach to nie mam pojecia
Z klanów na pewno DM i z pewnością CMC, które z Zoozem może zrobić wszystko
Pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
Pochwał: 2 Posty: 1225
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] wiadp1
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 649
|
Wysłany: 05 stycznia 2007, 23:35 Temat postu: |
|
|
W TMO dla mnie zawsze najlepszy będzie Grouik Rob. TO po prostu legenda i gracz, który przy odpowiednim treningu bez problemu jest w stanie zmieść Ikara. O słynnym Junio nie wspomnę. Też gościu nieprawdopodobnie wymiata i obecnie jest moim zdaniem najlepszy na sceneriach TMO, nie licząc Roba, który gratrochę mniej teraz. No i oczywiście nie możemy zapomnieć o słynnym Van Ronie, YannBastianie i Vortexie. Z tego co wiem ci gracze już nie grają w tę grę, ale to właśnie oni należeli do światowej czołówki na początku istnienia TM i ich darzę szczególnym szacunkiem.
jeśli chodzi o TMS to tutaj zdecydowanie najlepszymi graczami są Blighster i QuikSilver. Zresztą to oni spotkają się w finale GC4 dla TMS i zdecydowanie na to zasłużyli.Kiedyś niesamowicie jeszcze jeździł gracz Lr Willem - zwycięzca pierwszego Giant Cup dla TMS, ale to był raczej gracz jednego turnieju.
Co do TMN to ciężko mi się tu wypowiedzieć, ale jak dla mnie najlepszym graczem jest chyba Frostbeule. już przed rozpoczęciem GC4 dla TMN typowalem go do zwycięstwa w całej imprezie i się nie pomyliłem. Świetnie prezentuje się we wszystkich meczach,wktórych bierze udział i poprostu niesamowicie wymiata
Jeśli chodzi o najbardziej wszechstronnego gracza to tutaj wybrałbym Zooz'a. Nie jest on może najlepszy na poszczegółnych sceneriach, ale śmiało można o nim powiedzieć, że na wszystkich 7 sceneriach TMU prezentuje się na bardzo wysokim poziomie, a to raczej rzadkość
_________________ http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Sokół
Jeździ konno
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 33
|
Wysłany: 05 stycznia 2007, 23:50 Temat postu: |
|
|
gralem parę razy na jamal.de? jamlan.de? nie wiem coś w tym stylq no i tam miotacze z czech byli poprostu, mało jestem na scenie tmn ale z tych co widzialem to niejaki RcBay wg. mnie jest prze kolo
_________________ "Klimatycznie słowo za słowem płynie
Jeden blant za blantem wszystko się rozpłynie
Się jara od nocy do rana to trawa
Znów zawijam lolka z grama
Czacha ciężka ale jest gitara
Kocham ten stan kiedy się najaram"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 05 stycznia 2007, 23:59 Temat postu: |
|
|
prezes, dobry czas?
ty zartujesz?
ja chyba nigdy nie będę mial dobrego czasu na customach okolo 1 minutowch.
na temat: dla mnie na nadeo najlepsi sa gracze teamu @ i opel.
innych trackow nie mogę ocenic, bo nie znam za bardzo.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
Wysłany: 06 stycznia 2007, 1:46 Temat postu: |
|
|
Czołówka, cóż, których graczy mogę ja zaliczyć do czołówki TrackManii Nations...
Na pewno pierwszy będzie Frostbeule - zajął wspaniałe drugie miejsce na Verizon Playlinc Tournament no i potrafił się popisać przed innymi na serwerach takich jak UK Rounds. Koszmarnie trudno go wyprzedzić.
Drugi chyba będzie Zooz - nie że z CDD to już jakiś najlepszy. Po prostu Zooz jeśli gdzieś jeździ, to jeździ bardzo dokładnie. Mimo popełnionych błędów ciągle ma szanse wygrać rundę i nie musi trenować zbyt długo żeby poznać trasy.
Trzeci kogo tu zaliczę to Maksim Ultra - Rosjanin, podczas ROC'a 4th Edition był nie do pobicia, ani razu nie wypadł z trasy w tym sezonie, zwyciężył w 6-ciu wyścigach, wspaniale korzystał z zakrętów. Moim zdaniem należą mu się brawa.
Czwarty może być moim zdaniem Fez - świetne trasy, ładny skill, szkoda że w meczu POL vs NOR był tylko na spectatorze, zobaczylibyście również jego jazdę.
Ostatni w mojej liście bohaterów TMN jest pechowiec Madness z klanu dignitas - jakież potrafi być zaskoczenie, jeśli ten gość przjedzie minutową trasę 2 lub 3 sekundy szybciej niż ty. I obaj nie zaliczyliście błędów. To że nie mógł zaliczyć udanego występu w VPT świadczy tylko o zachowaniu, nie o skillu.
Powrót do góry |
|
|
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
Wysłany: 06 stycznia 2007, 9:44 Temat postu: |
|
|
Musze potwierdzic, ze Zooz faktycznie jest jednym z najlepszych graczy. Jak zaczely się te boosty i serwery z passami, wtedy czesciej mialem okazje z nim jeździć. Dowalal praktycznie kazdemu, choć czasami był 2gi lub 3ci , nawet sam z nim wygralem parę razy .
Nie mialem okazji pojeździć z Frostem, no może ze 3 razy, wiec nie mogę tez nic na jego temat powiedziec.
Tak naprawdę mozna ich mnozyc prawie bez konca, bo było wielu ktoryszy nizej podium nigdy nie schodzili.
Niestety jak na serwer wparowywal Genesis, to nigdy nie widzialem go nizej niz 1wsza pozycja. Wygrywal jak chciał i kiedy chciał, niezaleznie od tego kto był na serwerze. (mowa o rounds) Nie mialo tez dla niego znaczenia czy zna trase dobrze czy slabo.
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack