Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
UniTech by Shadow&Sebik

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Trasy, Skiny, Filmy, Mody
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69

PostWysłany: 15 czerwca 2007, 18:04    Temat postu: UniTech by Shadow&Sebik Odpowiedz z cytatem  

wspólnie z Sebikiem stworzyliśmy ostatnio tech traskę - UniTech :wink:
mapa ma długość ok. 45sec
zawiera intro, outro oraz GPS które zrobił Sebik Smile
mam nadzieję, że traska spodoba się wielu z wam, szczególnie tym bardziej utalentowanym Smile
oto link:

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG MSN Messenger
Dartra
Jeździ konno

PostWysłany: 16 czerwca 2007, 8:10    Temat postu: Re: UniTech by Shadow&Sebik Odpowiedz z cytatem  

Odnośnie do trasy jest ona spoko, co do GPS łatwo się bez niego obejść, ale jak już jest ;-).

Nic nie musisz, wszystko możesz!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
P4G Twist
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 16 czerwca 2007, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Bardzo fajna mapka. Pomimo ze nie mialem super czasu (49 sek~) to bardzo mi się spodobala. choć GPS zbedny moim zdaniem...

hyhy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
[POL] hack
Team Poland

Pochwał: 2

PostWysłany: 16 czerwca 2007, 10:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jak dla mnie nooormalna trasa techniczma.

8/10.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
P4G Wally
Team Poland

Pochwał: 1

PostWysłany: 16 czerwca 2007, 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

nie jest zle Shad, fajny track !
OStatnie kilka sekund nie przypadlo mi do gustu, tzn jest fajne owszem, ale nie pasowalo mi do reszty tracku Wink bo troszke sporawy loop, ale rozumiem ze go zrobiłeś bo dalej jest sporawy sympatyczny skok Wink
tez 8/10 bym dal, coz poprawiles się znacznie od czasów pl3 Very Happy

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
ADIo

PostWysłany: 16 czerwca 2007, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ogólnie fajna traska, fajnie się jeździ. Nie będę jej oceniał bo nie znam się za bardzo na tech trackach, ale ta naprawdę jest fajna. Nie jestem w stanie porównać z twoimi innymi mapkami, bo ich nie znam. Jakoś końcówka nie pasuje do reszty trasy, ale jest fajna. GPS jest super, choć nieprzydatny.

Dobra robota Exclamation

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
[CDD] nawias

PostWysłany: 16 czerwca 2007, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

no ta koncowka szalu nie robi, w ogole nie lubie zastanawiac się czy korzystniej jest przyhamowac w locie i zahaczyc wiecej boosta czy go przeleciec.. :p

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69

PostWysłany: 17 czerwca 2007, 18:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

thx all, macie racje, wyglupilem się z tym GPSem :p co do koncowki to radze FS Smile

@wally... nawet mi nie przypominaj o pl3 Razz qrde traska byla zalosna a oni ja wybrali Razz

[ Dodano 07 Lip 2007, 14:29 ]
proponuje spróbować moje dzieło "m1", trasa ma LB rating powyżej 95k (!) i jak narazie oprócz classiców jest 3 na liście największego LB Smile
co prawda brak MT i badziewski design chyba nie przypadną do gustu, ale sama trasa powinna się spodobać Smile rekord do pobicia ciezki - made by Marvin

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG MSN Messenger
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Trasy, Skiny, Filmy, Mody Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: