Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 15 kwietnia 2007, 13:56 Temat postu: DF klan, jaka mamy przyszlosc z tym klanem??
siemka. zastanawiam się co wszyscy ktorzy graja w tmn sadza o naszym klanie DF.heh, poza tym chce się dowiedziec (od ludzi z DF) czy chce zeby klan ten nadal istnial? bo ja jakos nie wiedze zadnej inicjatywy ze strony ludzi z tego teamu. wiec moje pytanie, co sadzicie o DF ? _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 16 kwietnia 2007, 16:11 Temat postu: heh
moim zdaniem skoro wszyscy tak o nas sadzicie to jaki jest sens zeby ten klan dalej istnial?/ i dlaczego sadzicie ze ten klan to tylko ja a reszta jest daleko w tyle??// roberto jest bardzo dobrym graczem..... ma skilla chlopak, wiec mam prosbe, jeżeli ten klan się rozpadnie, sprawdze wszystkich (już bylych ) klanowiczow DF. poprostu ich sprawdzcie.... poza tym cala reszta (nie będę wymienial bo jeszcze o kims zapomne ;D) tez jest bardzo dobra. faktem jest to ze prawie wszyscy graja na mini ;/ moim zdaniem jest do zle.... warto grać tez gdzie indziej....wtedy skill się podnosi ;D.... ehhhhhhhh, czy jeśli jakiś klan się rozpadnie wtedy ktos chcialby miec mnie u siebie?/ wiem ze to lupie pytanie, ale jednak musze je zadac............. wiec? pzdr _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
DF DFDFDFDF .......
Jako ze podjąłem wyzwanie objęcia stanowiska lidera klanu DF, szczegolnie po dzisiajszym dniu (wtajemniczeni wiedzą ze chodzi o trening:) zamierzam w koncu "zdefragmentowac" atmosfere w klanie, uczynic, wszystko aby ludzie wiedzieli kiedy, co, gdzie i jak itp... . Bowiem organizaja w klanie na razie nie była zbyt "powalająca na kolana" (że tak się wyrażę), co skłoniło mnie w koncu do podjęcia odpowiednich kroków w stronę, oczekiwanej pewnie nie tylko prze ze mnie - "stabilizacji".
Na początek "KLANOWICZE" DF wpiszcie swoje numery gg na forum w postaci postów lub odezwijcie się do mnie na gg pod numer: 5465598 . IMHO Kontakt na bieżąco jest podstawowym fundamentem odpowiadającym za istnienie klanu(= bo chyba skupia pewną grupę osób w celu osiągnięcia jakiegoś rezultatu, tak?).
Umieszczam również tego posta jako osobny temat, myślę że admin rozumie ocb i nie będzie robił problemów (pozdro admin ).
POZDRAWIAM WSZYSTKICH, HORY _________________ HORY &
GREEN EVILalways inverting....