Wysłany: 05 grudnia 2007, 18:36 Temat postu: Relacja turnieju TMU na PGA 07 !!
Kolejna edycja Poznań Game Arena została zakończona, na imprezie znalazł się także turniej TrackManii United obficie sponsorowany przez bank WBK. Dla wszystkich których nie było Headshot TV przygotowało relacje z tego turnieju. Wszystkich graczy którzy zostali w domu zachęcam do obejrzenia, aby wzmocnić swoja siłę woli i przyjechać na następny turniej.
Scena niech ocenia Organizatorzy ze strony BZ WBK są zadowoleni, a to - mam nadzieję - dobrze wróży na chociażby zbliżające się ESWC.
Generalnie z ESWC jest dość istotny problem bo koszta slotów drastycznie skoczyły po przeniesieniu imprezy z Francji do USA. Miejmy jednak nadzieję że spotkamy się jeszcze raz w maju tego roku na targach Poznańskich, mam również nadzieję że ponownie pod marką Banku Zachodniego _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Wysłany: 06 grudnia 2007, 8:27 Temat postu:
Pszepłaszam bałdzo ale chyba banki mają na tyle kasy, żeby wysłać jedną łosóbkę z tłakmanii do Jułesa ?? ??
Oby...
P.S sry Vipek, że mnie nie było
Pewnie by mieli frajde organizatorzy jakbym był nie ? joke ^^
tylko ta choolera TMU mnie odstrasza... tak mi ta gra nie podchodzi, ze schowałem gdzieś głęboko plytke z pudelkiem w zabawkach mojej młodszej siostry i mam nadzieje ze przy sprzataniu na swieta siostrzyczka tego nie znajdzie bo "zabije"