Wysłany: 29 sierpnia 2012, 22:22 Temat postu: Global Nadeo Cup 2012 - Poczuj wyzwanie i wygraj TM2 Canyon!
Zapraszamy do udziału w prawdopodobnie najlepszym i najbardziej oryginalnym turnieju na trasach Nadeo
1. Zasady - turniej indywidualny, rozgrywany co niedzielę wieczorem, w trybie - puchar, w grupach 6-osobowych, z których 3 graczy przechodzi do kolejnej rundy, 3 odpada. Trasy są losowane na sekundę przed meczem z tracklisty liczącej ponad 80 tras nadeo.
2. Nagroda. Zwycięzca otrzyma grę TM 2 Canyon + 50.000cc. Nagrody w postaci miedziaków są też przewidziane za 2 i 3 miejsce. [more]
3. Terminy - zgłoszenia do 15 września. Kwalifikacje odbywają się 14 i 15 września.
proponuje trasy jakieś tech i nadeo, wtedy będzie sprawiedliwie
sprawiedliwie?
to od początku był turniej nadeo, jest już 2 edycja, zamysłem organizatorów był własnie turniej na trasach nadeo, a nie na mieszańcach ;d _________________
Nigdy nie jeździłem nadeo, więc przypuśćmy taki turniej dla mnie jeżdżąc tylko na trasach nadeo, to tak jakby ogarniać od zera trasy typu tech.
Ale skoro to jest już druga edycja, a skoro ten turniej dostał awarda, to nie ma sensu nic zmieniać, i nie poznostaje mi nic inneog jak życzyć Wam powodzenia w jego realizacji _________________
Kwalifikacje trwają 46 godzin. To tylko formalność. Wystarczy wejść na 1 minutę i zrobić lokala (będzie ich 500 lub więcej).
To po to aby podzielić graczy na grupy (żeby nie robić losowania).
Feel invited to one of the best and probably the most original tournament on nadeo tracks (that will be the second edition).
This is tournament for individual players, it will be played on every sunday evening, in cup mode, in groups of six (3 players come to the next round, 3 are out of the game). Tracks will be drawn one second before the start of the match from the tracklist (where are more than 80 nadeo tracks).
The winner of the tournament wins TM 2 Canyon and 50.000 cc.
If you are interested, come to our forum - http://gnc.fora.pl and join the game!!
Registration will be opened to 15th September.
The tournament is organized by team GWC.
Check out our trailer, too - http://youtu.be/t0yBYH7jdyw
Nie mogę wstawić trailera na główną, bo rozwala stronę /// shad _________________