Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sanpetro
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Joker.
Why so serious?
Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
|
Powrót do góry |
|
|
sanpetro
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 401
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 28 kwietnia 2012, 11:09 Temat postu: |
|
|
Bez tych płomieni będzie bardziej przejrzyście.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
|
Powrót do góry |
|
|
Joker.
Why so serious?
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
|
Wysłany: 28 kwietnia 2012, 17:09 Temat postu: |
|
|
San. Zapytaj ICE'a czy ma zamiar przywrócić dawną listę opów/admów na Flatoucie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
sanpetro
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 401
|
Wysłany: 29 kwietnia 2012, 4:06 Temat postu: |
|
|
chcę odzyskać władzę !
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Monika
Jeździ konno
|
Wysłany: 29 kwietnia 2012, 15:25 Temat postu: |
|
|
Witam. Może i ja wcisnę tu swoje doznania po części nocy spędzonej na fo2 Absolutnie nie wnikam w jakiekolwiek rozgrywki personalne między Wami. Pragnę zachować neutralność swej wypowiedzi.
Uważam, że każdy ma prawo do eksperymentowania. Dotyczy to również oprawy graficznej i funkcjonalności serwerów. Wiem z własnych doświadczeń, że jedno z drugim trudno jest pogodzić, a zadowolić rzeszę trackmaniaków to już w ogóle kosmos.
W przypadku flatouta widzę pewnego rodzaju kompromis z punktu widzenia projektanta (wyobrażam sobie siebie) - może być fajerwerkowo, czerwono, płomiennie i w ogóle siarczyście (niech się cieszą "newbie", czy jak się ich określa), muzyczka przygrywa, jest cool.., jednocześnie zostawia się pole manewru dla usera, prawda?
Można zadać sobie trochę trudu aby ominąć owe ekstrawagancje i grać jak na każdym innym serwie. Mało tego, można doprowadzić do tego że interface staje się uproszczony na skutek kilku prostych zabiegów ze strony użytkownika właśnie. O tychże zabiegach można sobie poczytać u wujka google albo nawet i tutaj na forum.
Dowód - screenek z dziadowskiego laptopa, na którym sobie trochę pograłam >> http://i49.tinypic.com/206ezra.jpg
Nieco drażnią te 3 klocki, które można by przesunąć w prawo, aby uzyskać jednolitą bryłę (to już zostawiam do przemyślenia komuś, kto przetworzył standardowy układ i wygląd "made by undef.de"). No i za jokerem powtarzam, że przydałoby się coś wizualizującego batalię o centymetry na checkpointach, co chyba jest niezbędne na serwie z shortami - na przykład coś takiego co jest na serwerach BT (to nie reklama). Nie jestem do końca pewna czy nie kolidowałoby toto z płomiennym wizerunkiem layout'a. Mam na myśli odp. plugin, dodany do kolekcji 44-ech, które już są na serwie.
OK, nie truję już więcej, powodzenia w dalszym projektowaniu i dobrej zabawy życzę
edit>> zmiana "tablet" na "dziadowski laptop", nie udało mi się odpalić tm na emulatorze win na ipadzie.
Ostatnio zmieniony przez Monika dnia 15 sierpnia 2012, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 29 kwietnia 2012, 17:51 Temat postu: |
|
|
sanpetro napisał: |
fajne określenie
Cytat: |
Ogólnie teraz jest chujnia |
jak już tak źle to raczej się pisze co nie tak a nie komentuje się w ten sposób. |
po okolo 5 latach na tym forum dowiedzialem się wlasnie, ze niektorzy wola chujnie 2/10 (wiec wyrazenie nienawidzi) niz konstruktywna krytyke.
w zwiazku z tym ogolnie nie udzielam się już na tym forum.
chce wyrazic, ze bardzo lubie twoje serwery i mam nadzieje, ze przez takie bzdory nie dasz się wziasc z rownowagi.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 29 kwietnia 2012, 18:21 Temat postu: |
|
|
Jak tu pusto bez Ciebie Jakubie ! Wróć na forum, szlifuj drifta i w ogóle. No i pozdrowienia ze słonecznej ojczyzny.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
IcemaN
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Joker.
Why so serious?
|
|
Powrót do góry |
|
|
sanpetro
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Monika
Jeździ konno
|
Wysłany: 01 Maj 2012, 10:42 Temat postu: |
|
|
sanpetro zaproponował:
Jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś propozycje to chętnie wysłucham (...) |
A taki skromny pluginek stalker.chatall : ) Dostępny jest tylko dla masteradmów, przecudnie pokazuje wszystkie wymiany zdań na czacie, także "peemy". Nie trzeba łamać sobie wzroku na logu, czytając wszystkie opinie i inne różności. Zwiększ tylko sobie bufor do 1000 i zapewniam - masz lekturkę na smutne wieczory w sam raz. Szkoda tylko, że nie potrafi podsłuchać mumble'a i ts-a ; ]
Każdy próbuje się realizować na różne sposoby - jeden robi super skiny, drugi mapy, trzeci mody, dlaczego by nie zrobić dzieła sztuki z serwera? Oby tylko to dzieło nie kolidowało z grywalnością, ale jak widać po bieżącej frekwencji nie koliduje ; ) Życzę jak najwięcej innowacyjnych pomysłów, pozdrawiam.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
|
Wysłany: 01 Maj 2012, 11:37 Temat postu: |
|
|
Szkoda tylko, że nie potrafi podsłuchać mumble'a i ts-a ; ] |
No nie spodziewałem się tego po Monice ; )
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|