Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gregorius4
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
piana
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 389
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ciacho
Doświadczony driver
|
Wysłany: 14 lutego 2012, 17:43 Temat postu: |
|
|
spoko spoko xd
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
iaM. savier
Zakaz pisania Ostrzeżeń: 1 Posty: 445
|
|
Powrót do góry |
|
|
gregorius4
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 15 lutego 2012, 16:36 Temat postu: |
|
|
luka napisał: |
fajny filmik, aczkolwiek wydaje mi się ze każdy nie-lolowiec nawet by przejechał jak nie wszystkie to chociaż większośc
(Dodano 14 lutego 2012, 19:21)
a jeśli lubisz ostrą jazde polecam to ;d
|
Nie powiedziałem, że "nie lolowiec" by ich nie przejechał ;p, nie są to w końcu lunatyki ;d
PS Tak się składa że miałem już okazję oglądać ten film ;d
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
gregorius4
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
gregorius4
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 03 marca 2012, 11:35 Temat postu: |
|
|
Może i częściowo masz rację, z muzyką rzeczywiście nie trafiłem, powinno być coś bardziej klimatycznego. Movie maker może i jest beznadziejny, ale po co mi przykładowo sony vegas, jeśli będę wykorzystywał go jedynie do robienia filmików w tm, a nawet gdybym miał go wykorzystać to nie mam pojęcia jak go używać. Jasne, że używać M. Makera potrafi za przeproszeniem każdy głupi ( bez urazy),to żadna filozofia.
Wcale się nie uważam za mistrza trackmanii, jestem właściwie jednym z tych 10 milionów przeciętniaków, filmiki robię tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji, a to czy ktoś mi da 100 plusów czy 100 minusów to mi zwisa i powiewa.
PS Wkrótce zamierzam zrobić kolejny filmik, także jeśli zobaczysz w okolicy mój nick to lepiej omijaj go szerokim łukiem
PS2 Zapomniałeś mi postawić minusa na YT. Pozdro
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
cobham
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 2 Posty: 546
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 03 marca 2012, 13:37 Temat postu: |
|
|
gregorius4 napisał: |
Movie maker może i jest beznadziejny, ale po co mi przykładowo sony vegas, jeśli będę wykorzystywał go jedynie do robienia filmików w tm, a nawet gdybym miał go wykorzystać to nie mam pojęcia jak go używać. Jasne, że używać M. Makera potrafi za przeproszeniem każdy głupi ( bez urazy),to żadna filozofia. |
Nie używaj swojego lenistwa jako argumentu, bo to jest cokolwiek żenujące. Przejrzyj dział filmy, najlepiej te w których autorami są Xardus&Szym, Xardus, Szym, iam, mikohnVegas, Voj4k, (niech stracę ) Tuner, także moja skromna osoba. Nikt z wymienionych nie jest profesjonalnym twórcą filmów. Śmiem twierdzić że większość zaczynała zabawę z After Effects czy Sony Vegas / Corel VideoStudio (a czasem i 3DMaxem) właśnie przez chęć zrobienia odlotowego filmu ze skillem trackmanii.
gregorius4 napisał: |
filmiki robię tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji, a to czy ktoś mi da 100 plusów czy 100 minusów to mi zwisa i powiewa. |
Dlatego przez wzgląd na to co napisałem wcześniej nie dziw się, że tutaj ludzie są już przyzwyczajeni do nieco bardziej złożonych filmów. Robiąc film dla własnej satysfakcji chyba można powziąć to wyzwanie i nauczyć się tego After Effects/Sony Vegas (nie jest to trudne, ogarnać program do obsługi podstawowych funkcji, nie mówię o pisaniu formuł), by samosatysfakcja była jeszcze większa, a widzowie nie przynudzali.
PS Jeśli ten następny filmik będzie na mniej więcej tym samym poziomie, to cóż... nie zdziw się jeśli reakcja będzie również na tym samym poziomie.
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
piana
Ostrzeżeń: 1 Posty: 389
|
|