Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arkadioo
Gość
|
Wysłany: 23 grudnia 2006, 14:12 Temat postu: Pierwsze wrazenia |
|
|
Wczoraj sciagnalem a dzisiaj zaisntalowalem. Spodziewalem się ze będzie zbajerowana, dużo zbednych pierdolow itp. nie zawiodlem się.. na poczatku porazil mnie tragiczny design menu lubie minimalizm taki jak w tmn a to nowe menu mnie przerasta! Zaczynamy przygode z solo pierwsza trasa i już nowy tryb, mod nie wiem jak to nazwac, jazda po ziemi dla mnie kicha, co kocham w tmn to precyzja, na tym piachu to mozna jedynie nerwicy dostac. Nie wiadomo skad zaczyna hamowac i nie da się wyczuc zakretow. Jakos przebolalem tą ziemie. Trasy "Ax" nie sa takie latwe jak w tmn, zdobycie medalu nadeo nie jest takie proste. Jedziemy dalej, w koncu normalny beton, sterowanie chyba na nim takie same jak w tmn,le co ze sterowanie dobre jak oslepiaja swiatla jakichś neonow i swiatel to mi przeszkadza trudno zoabczyc w która strone masz jechac na nastepnym zakrecie no chyba ze metr przed banda... po prostu za dużo tych kolorow, aha grafika nie jest oczywiście taka rewelacyjna jak na screenach norlana zwykla ja nie wide roznicy. Po przejsciu poziomu tras A odlokowywuja się trasy B po trasach B odb. się nowy tryb i to mnie zaskoczylo jezdzimy tym razem nie formulka a takich samochodzikiem w stylu lamborgini sterownosc tragiczna... strzasznie zarzuca tyl już na pierwszej trasie mozna się o tym przekonac dalej mi się nie chcialo grać opadalem z sil i psycha mi siadala popatrzylem jescze menu. W menu nie zabraklo jakichś bzdetow no i zoabczylem ze jest jeszcze parę trybow jezdzenie ciezarowka samochodem terenowym i jeszcze coś... Nie wiem co z multipalyerem nie spdozeiwal bym się fav szuaknia serow itp. czego brakuje w tmn a może się zdziwie? nie mogę tego trybu sprawdzic ze wzgeldow wiadomych... Ogolnie mogę powiedziec ze ga wyglada jak by byla wersja beta takie jest moje zdanie na temat tej gry. jeśli ktos już gral to proszę o wrazenia !!!!!!
zdravim!
//edit by Kuldi: nie lepiej brzmi "nerwicy"?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
Arkadioo
Gość
|
|
Powrót do góry |
|
|
FF.X-Fi Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Kuldi
Doświadczony driver
Pochwał: 3 Posty: 143
|
|
Powrót do góry |
|
|
siekiera
|
Wysłany: 23 grudnia 2006, 16:13 Temat postu: |
|
|
on ma pewnie pirata
_________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Kuldi
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
|SMD| czatowiec_POL
Doświadczony driver
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 3 Posty: 109
|
Wysłany: 23 grudnia 2006, 16:27 Temat postu: Re: Pierwsze wrazenia |
|
|
Arkadioo napisał: |
Wczoraj sciagnalem a dzisiaj zaisntalowalem. Spodziewalem się ze będzie zbajerowana, dużo zbednych pierdolow itp. nie zawiodlem się.. na poczatku porazil mnie tragiczny design menu lubie minimalizm taki jak w tmn a to nowe menu mnie przerasta! Zaczynamy przygode z solo pierwsza trasa i już nowy tryb, mod nie wiem jak to nazwac, jazda po ziemi dla mnie kicha, co kocham w tmn to precyzja, na tym piachu to mozna jedynie nerwicy dostac. Nie wiadomo skad zaczyna hamowac i nie da się wyczuc zakretow. Jakos przebolalem tą ziemie. Trasy "Ax" nie sa takie latwe jak w tmn, zdobycie medalu nadeo nie jest takie proste. Jedziemy dalej, w koncu normalny beton, sterowanie chyba na nim takie same jak w tmn,le co ze sterowanie dobre jak oslepiaja swiatla jakichś neonow i swiatel to mi przeszkadza trudno zoabczyc w która strone masz jechac na nastepnym zakrecie no chyba ze metr przed banda... po prostu za dużo tych kolorow, aha grafika nie jest oczywiście taka rewelacyjna jak na screenach norlana zwykla ja nie wide roznicy. Po przejsciu poziomu tras A odlokowywuja się trasy B po trasach B odb. się nowy tryb i to mnie zaskoczylo jezdzimy tym razem nie formulka a takich samochodzikiem w stylu lamborgini sterownosc tragiczna... strzasznie zarzuca tyl już na pierwszej trasie mozna się o tym przekonac dalej mi się nie chcialo grać opadalem z sil i psycha mi siadala popatrzylem jescze menu. W menu nie zabraklo jakichś bzdetow no i zoabczylem ze jest jeszcze parę trybow jezdzenie ciezarowka samochodem terenowym i jeszcze coś... Nie wiem co z multipalyerem nie spdozeiwal bym się fav szuaknia serow itp. czego brakuje w tmn a może się zdziwie? nie mogę tego trybu sprawdzic ze wzgeldow wiadomych... Ogolnie mogę powiedziec ze ga wyglada jak by byla wersja beta takie jest moje zdanie na temat tej gry. jeśli ktos już gral to proszę o wrazenia !!!!!!
zdravim!
//edit by Kuldi: nie lepiej brzmi "nerwicy"? |
A z kąd pobraleś?
Po beta testach TMU które dostałem nie dziala, a ty se grasz
Gdzie jest ta TMU??!!
p.s oczywićcie z kluczem, bez klucza nie ma gry
Powrót do góry |
|
|
Arkadioo
Gość
|
Wysłany: 23 grudnia 2006, 16:59 Temat postu: |
|
|
kupic nie kupilem, jest w sieci torrent min. na najpopularniejszych polskich stronach. Po co mam wydawac ponad 100 zł na coś w co nie będę grać ? nie moja wina ze dema nie zrobili ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
|
Powrót do góry |
|
|
Arkadioo
Gość
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 24 grudnia 2006, 10:03 Temat postu: |
|
|
kurde moi rodzice tez nie sa bogaci ,nie mam kasy na samochod ... to go sobie ukradne, a nawet jakbym mial to tez bym ukradl bo po co tracic pieniadze.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] Yard
Emerytowany Admin
Pochwał: 2 Posty: 478
|
Wysłany: 24 grudnia 2006, 12:17 Temat postu: |
|
|
Arkadioo, przede wszystkim, jeśli scaignales torrenta, to nie mozesz anrzekac, ze to wersja beta, bo masz wersje bez internetu: czyli mooooocno ograniczona:
- nie mozesz robić czasów oficjalnych
- nie mozesz korzystac z manialinks
- nie mozesz sciagac nowych tras ani powtorek z poziomu gry
- no i przede wszytskim nie pograsz po sieci
(coś pewnie pominalem)
szczerze mowiac, mi by się taka gra tez nie podobala
a co do tego szutru na Stadium, mi nie przypadl do gustu, grafika jest rzeczywiście poprawiona, ale wymaga lepszego sprzetu, no i przede wszystkim masz dostep do siedmiu roznych srodowisk, z ktorcyh moim zdaniem Stadium jest najgorsze, wiec ogolnie jest w co grać, tej gry nie mozna ocenic po krotkiej grze w pirata
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
|
Powrót do góry |
|
|
siekiera
|
Wysłany: 24 grudnia 2006, 15:54 Temat postu: |
|
|
nie masz kasy nie graj, ktos ta gre musiał zrobić a to nie jest tak łatwo a ty bezczelnie sciągasz piracką wersje.
_________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Skyline
Jeździ konno
|
Wysłany: 24 grudnia 2006, 20:58 Temat postu: |
|
|
Ja równiesz zawsze byłem za oryginałami. Bo gdy masz pirata jakiejś typowo internetowej gry np. TMU właśnie, to nie sądze żeyś długo se pograł przez sięć.
Cytat: |
ktos ta gre musiał zrobić a to nie jest tak łatwo |
Masz racje siekiera. To tak jak byś kradł coś ze sklepu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Kuldi
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
marek
Doświadczony driver
|
Wysłany: 24 grudnia 2006, 21:54 Temat postu: |
|
|
potem mówią, że ceny są takie wysokie bo piracą. gdyby były tańsze to i więcej by się sprzedało i więcej by zarobili
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gobis
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
|
Powrót do góry |
|
|
Skyline
Jeździ konno
|
Wysłany: 25 grudnia 2006, 16:17 Temat postu: |
|
|
Ja też nigdy nie rozumiałem czemu gry oryginalne są takie drogie. Ale chyba ze względu na wkład w prace oraz tytuł. Bo naprzykład gry na Xboxa360 sięgają nawet do 260zł(!). Ale mogę się mylić co do tego.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|