Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
misza0
Pirat drogowy
|
Wysłany: 31 października 2011, 11:07 Temat postu: Norwegia w półfinale NC7 kosztem... Polski |
|
|
Walkę podczas NC7 zaczęliśmy z wielką pompą, wygrywając w grupie trzy mecze z rzędu. Niestety, później przyszła porażka z reprezentacją Słowacji i od tego czasu zaczęły się problemy. Przez przegraną, zmagania w grupie skończyliśmy na drugim miejscu i musieliśmy walczyć w barażach z Kanadą. [more]
Na szczęście, w meczu barażowym nie daliśmy żadnych złudzeń naszym rywalom, pewnie wygrywając 5-2, 7-2. Po Kanadzie przyszedł czas na ćwierćfinał z reprezentacją Norwegii. W tym momencie wszystko trafił... Oczywiście, rywal był trudny, ale na tym etapie rozgrywek nie można oczekiwać słabych graczy. Mimo to rywal był jak najbardziej do ogrania. Niestety brak treningu i graczy przygotowanych do meczu zmusił kapitana naszej reprezentacji (Shadow) do oddania walkowera Norwegii. Tym samym awansowali oni do półfinału, a nasza przygoda się skończyła.
Niemcy po wygraniu barażu z Hiszpanią trafili na Szwecję. Wiele osób skazywało Niemców na sromotną porażkę z ubiegłorocznymi zwycięzcami pucharu narodów. Ale było odwrotnie! O ile na pierwszej mapie Karjen i spółka zdołali wygrać 5-4 o tyle na drugiej trasie wygrali tylko dwie rundy przegrywając 2-7. Niestety sam Karjen nie był w stanie zatrzymać rozpędzonych Niemców, a nikt nie kwapił się, żeby mu pomóc. Słaby mecz zanotował Frostbeule, a Szwecja przegrała trzecią mapę 3-7.
W trzecim ćwierćfinale niespodziewanie znalazła się reprezentacja Węgier. Po świetnej grze w grupie i zajęciu drugiego miejsca (przed Kanadą) w barażach zmierzyli się oni z Finlandią. Mecz był bardzo zacięty, a walka toczyła się do ostatniej mapy, którą Węgrzy wygrali 7-5, a cały mecz 2:1. W ćwierćfinale czekała na nich Francja, ubiegłoroczny finalista NC. Francuzi nie dali szans mniej utytułowanym rywalom i pewnie wygrali 2:0, 5-1, 7-2.
Ostatnią parą ćwierćfinałową byli Słowacy z Belgami. Olbrzymią niespodzianką jest awans aż tutaj Belgii. W barażach spotkali się oni z Holandią, która podczas NC6 zajęła trzecie miejsce! Mecz zaczął się bez niespodzianek i pierwszą mapę wygrali reprezentanci Holandii 7-3, ale później głos mieli już tylko Belgowie. Na drugiej mapie to oni wygrali 7-3. Najbardziej wyrównaną mapą był multilap, ale i tak wygrali Belgowie 5-3 tym samym awansując do ćwierćfinału. Spotkali się tam ze Słowacją. Niestety całego skilla Belgowie zużyli na Holandię i przegrali z naszymi południowymi sąsiadami bardzo widocznie, 1-7, 2-7.
_________________ http://www.tm-tube.com/video/23538/For+you+Skimer
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 31 października 2011, 13:24 Temat postu: |
|
|
"trzy mecze z rzędu", jak już.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
baronn
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 31 października 2011, 13:48 Temat postu: Re: Norwegia w półfinale NC7 kosztem... Polski |
|
|
misza0 napisał: |
Tym samym awansowali oni do półfinału, a nasza przygoda się skończyła. |
przecież jest jeszcze LB, na pewno cała kadra się zmobilizuje i jeszcze wygramy całe NC.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
misza0
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
ketrab
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 282
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Kolumb
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ maziarz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
Wysłany: 31 października 2011, 16:42 Temat postu: |
|
|
maziarz napisał: |
@ Słowik
A moim zdaniem po pierwsze także nie masz do niczego talentu, oraz nie próbujesz czegokolwiek zdziałać. Zacząłeś to całe PL i co? d*pa d*pa d*pa...
Misza się stara męczy, pisze,pisze. Robi coś, działa. Także nie krytykuj a sam się za coś weź( I dokończ to)
Misza nie przejmuj się wszystko jest git |
Maziarz, nie rozumiem dlaczego się mnie czepiasz...
Po pierwsze - gdybym nie zaczął to teraz pewnie by wgle PL nie było
Po drugie - przeprosiłem za moją nie dyspozycyjność
Po trzecie - jak miałem dokończyć jak nie miałem stałego dostępu do neta
Po czwarte - jak mam dokończyć skoro w środę się wyprowadzam do laski i wgle do kompa nie będę miał dostępu
Po piąte - to nie była złośliwość, fakt zapomniałem o radzie tłumaczącej o co mi dokładniej chodzi.
Misza - moja uwaga dotyczyła tego iż Twoje newsy nie mają w sobie tego czegoś. Czytając różne newsy na innych portalach czasami po prostu aż chce się czytać. Nie są to suche informacje, ale także mają w sobie właśnie to coś. Także moja rada. czytaj dużo różnych newsów uznanych marek aby nabrać wprawy, aby nauczyć się "to coś" dodawać, bo po prostu jak na razie większość, jak nie wszystkie Twoje newsy czytałem tylko po to by poznać wyniki. Nie wzbudzają one zbyt dużego zaciekawienia. Z niektórymi newsmanami jest tak, że po przeczytaniu kilku ich tworów wręcz czeka się na kolejnego newsa tego autora. Mam nadzieję, że z czasem nabierzesz wprawy i także Twoje newsy będę czytał z zaciekawieniem. W skrócie GL
_________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
|
|
|
Powrót do góry |
|