Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
złozi
Junior ujeżdżacz

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
Wysłany: 30 lipca 2011, 0:36 Temat postu: Sposób na zarobienie sporych pieniędzy. |
|
|
Czym jest serwis CashFile.org?
CashFile.org jest serwisem, który polega na uploadowaniu plików, a następnie ich udostępnianiu i zarabianiu na pobraniach.
Jakie pliki można uploadować?
Na CashFile wrzucać możesz pliki do 100 MB. Rozmiar wrzucanych plików nie ma znaczenia, liczy się tylko liczba pobrań.Zabrania się uploadowania plików z prawami autorskimi a także XXX. Za to są bany.
Jakie są stawki za pobrania?
Za pobranie pojedynczego pliku dostajemy od 15 centów do aż 10 dolarów! Aby jednak nie było zbyt pięknie, pobierający musi wypełnić jedną krótką ofertę/ankietę (zazwyczaj bezpłatną, np. pozostawienie swojego maila lub jakichś danych). Wszystko to jednak nie zajmuje więcej niż kilku chwil.
Zarejestrowałem się i co dalej?
Przesyłać pliki możemy po wejściu w zakładkę "Upload". Wszystkie zuploadowane pliki wyświetlają się nam tuż pod okienkiem do ich przesyłania. Po kliknięciu na "Details" przy danym pliku wyświetli się nam link, z którego pobrań na naszym koncie będą pojawiać się pieniądze.
Jak wyglądają wypłaty?
Wypłaty realizowane są na koniec miesiąca, na AlertPay oraz MoneyBookers. Minimum do wypłaty to 10$.
Serwis jest wypłacalny co jest potwierdzone przez wielu użytkowników. Co tydzień wśród 30 osób które zarobiły w bieżącym tygodniu najwięcej pieniędzy losowane jest 2-dniowe konto premium. Co miesiąc wśród osób które w bieżącym miesiącu zarobiły 200$ rozlosowane są nagrody rzeczowe (ipody, dyski przenośne...)
Za rejestracje z reflinka NIC NIE TRACICIE, ja dostęją tylko 10% waszych zarobionych dolarów (zarabiacie 1$ = ja dostaję 0,10$)
Rejestracja - http://is.gd/TYIu2d
Kila screenów moich wypłat:
AlertPay
CashFile:
Posiadam trochę poradników w jezyku zagranicznym a także polskim. W zamian z rejestrację z mojego reflinka postaram się pomóc w zarabianiu
Rejestracja - http://is.gd/TYIu2d
Podsumówując...
Mozna nieźle zarobić...a mało się narobić...wystarczy mieć dobry pomysł
Ostatnio zmieniony przez złozi dnia 30 lipca 2011, 11:19, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |