Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
Wysłany: 19 lipca 2011, 11:13 Temat postu: Wygraj laptopa od Gameburg |
|
|
Za nami emocjonujące finały ESL Pro Series Polska w Zabrzu, a my znamy wyniki konkursu. Nie mam dla was najlepszych informacji. Nikt z pośród zgłoszonych osób nie wytypował dobrze wszystkich konkursowych spotkań. Głowa do góry ! Nie martwcie się , bo oto ruszamy z drugim konkursem.
Nasi bukmacherzy wraz z zarządem Gameburg Team przygotowali dla Was specjalny konkurs, w którym będziecie mieli okazję ostatecznie sprawdzić system zakładów oraz poczuć smak hazardu przy dobrej zabawie przed oficjalnym otwarciem sezonu. Pewnie zastanawia Was dlaczego użyłem słowa "sezonu" ? Wszystko po kolei, zaraz przybliżę Wam co miałem na myśli pod znaczeniem tego wyrazu.
Konkurs okrzyknięty mianem "rozgrzewkowego" będzie trwał do końca lipca i ma na celu przybliżenie Wam mechaniki obstawiania zakładów na naszej witrynie. Oczywiście nie obejdzie się bez nagrody rzeczowej. Osoba, która uzbiera najwięcej wirtualnych pieniędzy na swoim profilu otrzyma odtwarzacz Sony NWZ-B143 o pojemności 4 GB od firmy Gameburg.net sp. z.o.o.
Pewnie zadajecie sobie pytanie "gdzie jest haczyk" ? Otóż nie ma żadnego haczyka, zasady są proste. Aby wziąć udział w konkursie należy wejść na stronę organizacji Gameburg Team, zarejestrować się, a następnie wypełnić swój profil. Kolejną rzeczą jest zapoznanie się z regulaminem i zaakceptowanie wytycznych w nim zawartych. Ostatnią czynnością do wykonania jest polubienie profilu Gameburg Team na facebook.com Proste, prawda ?
Co będziemy obstawiać ? Zakłady będą dotyczyły spotkań naszych dywizji we wszelkich turniejach online, ligach organizowanych przez ESL, Cybersport, ale także inne serwisy, imprezach lanowych oraz wszelkiego rodzaju rywalizacjach.
Wracając do znaczenia słowa "sezon". Pisząc ten wyraz mam na myśli cykl comiesięcznych konkursów rozpoczynających się pierwszego dnia danego miesiąca, a kończących się z dniem trzydziestym bieżącego miesiąca. Sezon uważamy za otwarty z dniem 1 Sierpnia 2011 roku, a zamknięty po okresie pięciu miesięcy 31 grudnia 2011 roku. Główną nagrodą całego sezonu jest notebook Samsung n145-jp01 sponsorowany przez Gameburg.net sp. z.o.o. Z czasem zdradzimy Wam resztę nagród za pozostałe miejsca, śledźcie na bieżąco naszą witrynę. Gorąco zapraszam do udziału w konkursie z dawką świetnej zabawy. W razie jakichkolwiek pytań proszę się zgłaszać na adres e-mail adrian.gozdera@gameburg.net z tytułem tematu: "Konkurs zakłady"
Źródło: www.teamgameburg.net
Autor: Spartan
_________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Słowik
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
 |
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy

|
Wysłany: 20 lipca 2011, 20:13 Temat postu: |
|
|
Nie no ładnie wypromowana strona gameburg team w ten sposób aczkolwiek ten MG pokazuje się z naprawdę zaje fajnej strony. Tylko pozazdrościć.
Pozdro i tyle ode mnie :wink:
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Słowik
Lubi ostrą jazdę
|
|