Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cineQ
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 12 czerwca 2011, 20:16 Temat postu: Trackmania - Game of H.O.R.S.E. |
|
|
Cześć.
Od jakiegoś czasu mam konto na YT na które wrzucam materiały z Minecraft i niedługo z Portala 2, jednak pomyślałem na temat jednej rzeczy, której nie zauważyłem nigdzie indziej w dokładnie tej postaci. Jest to gra "H.O.R.S.E." tylko że włożona w TrackManię. Dwóch graczy jeździ na mapkach które są krótkie, ale wymagają określonych umiejętności aby przez nie przejechać. Ten kto przejedzie pierwszy "daje" literkę przeciwnikowi. Przegrywa ten kto pierwszy zbierze całe słowo HORSE.
I tutaj pojawia się moja prośba. Potrzebuję do tego partnera, który w miarę potrafi grać i ma całkiem niezły komentarz. Przyjmę także propozycje co do zmiany nazwy itp.
Z góry dzięki za chęć współpracy.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cineQ
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 13 czerwca 2011, 12:55 Temat postu: |
|
|
1. Zgrywanie zapewne przez powtórki, ponieważ jest większa swoboda przeglądania trasy, prób itp.
2.Trasy jakiekolwiek wymagające, które mogą być trudne do przejechania, np. przez jakiś skok techniczny pod koniec itp.
3.Komentarz... jeżeli ogarniasz angielski to chodzi mi o taki styl jaki jest na przykład w "Achievement H.O.R.S.E." od podcastu RoosterTeeth. Oczywiście, potrzeba do tego trochę pogadać, poznać się, dopasować swoje style, ale myślę że nie jest to jakaś wielka trudność.
PS.Inicjatywa nie jest w cale taka innowacyjna, ponieważ mamy np. właśnie taki "Achievement H.O.R.S.E." od Roosterów i mi się to całkiem podoba, dlatego postanowiłem to przenieść na taką płaszczyznę, ponieważ uważam że ma to duże szanse na sukces.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|