Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
Wysłany: 24 września 2007, 18:51 Temat postu: |
|
|
Hihi i udalo się wyciagnac coś od BVG moim postem.
Co do tych banow, jeżeli sadzicie, ze bysmy Zeo wywalili, to widac jak podchodzicie do sprawy. Zreszta jak wywalilo Zeo na C to jakos nie jechalismy dalej, specjalnie czekalismy i staralismy się aby z powrotem wrocil do meczu, wiec nie pieprz Prezes o naszej nie uczciwosci, czy jakiejs teorii spiskowej, bo smieszny jesteś w tym momencie. Zreszta jak to mowia, zlej baletnicy... dalej wiecie.
Co do jazdy, niestety mogę się wypowiedziec tylko o swojej, bo innych nie widzialem, gdyz mialem was wylaczonych. Na A mi się fajnie jechalo, na B trochę się z Hackiem na TSie zagadalem, no i jak widzialem wasze czasy na CP to nawet nie staralem się za bardzo. :wink: C to od poczatku byla fuksiarska trasa wiec nie liczylem, ze równo tam będę jezdzil.
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 24 września 2007, 19:06 Temat postu: |
|
|
Co innego problemy z serverem i wypadniecie z serva jakiegoś gracza, a
co innego gdy ustalamy "takie zasady" i traktujemy je na rowni z przeklenstwami i obrazaniem innych.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
Pochwał: 2 Posty: 1225
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 24 września 2007, 19:18 Temat postu: |
|
|
potwierdzam, ze caly pS, a specjalnie tomek, zawsze grali fair.
nie wierze w to, zeby tomek by chciał dalej grać, jakby zeo dostal bana.
tylko z jak najbardziej fair stronie tomka poznalem do tej pory, i pisalem o tym już wielokrotnie tu na forum, wiec nie wymyslam se teraz tego.
mysle, ze nie było to tez az takie decydujace, z tym pisaniem, bo jednak zawsze team, ktoremu wlasnie mialoby przezkodzic to pisanie, wygral maly punkt.
a tak w ogole, najwazniejsze wydarzenie tego PL4, ze [POL] jako jedyny team wygral z mistrzem polski do zera
no i zauwazyliscie ze caly podium na koniec tabeli rozni się o 1 (!) duży punkt?
poziom wyrownany był jak już dawno nie.
xp i gt tez super grali.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 24 września 2007, 20:24 Temat postu: |
|
|
Khasius napisał: |
Co do tych banow, jeżeli sadzicie, ze bysmy Zeo wywalili, to widac jak podchodzicie do sprawy. Zreszta jak wywalilo Zeo na C to jakos nie jechalismy dalej, specjalnie czekalismy i staralismy się aby z powrotem wrocil do meczu, wiec nie pieprz Prezes o naszej nie uczciwosci, czy jakiejs teorii spiskowej, bo smieszny jesteś w tym momencie. Zreszta jak to mowia, zlej baletnicy... dalej wiecie.
Co do jazdy, niestety mogę się wypowiedziec tylko o swojej, bo innych nie widzialem, gdyz mialem was wylaczonych. Na A mi się fajnie jechalo, na B trochę się z Hackiem na TSie zagadalem, no i jak widzialem wasze czasy na CP to nawet nie staralem się za bardzo. :wink: C to od poczatku byla fuksiarska trasa wiec nie liczylem, ze równo tam będę jezdzil. |
Po pierwsze, "byśmy Zeo wywalili", "czy jakiejś teorii spiskowej", Kasieńko to moja, sama mówisz o waszej hierarchi ^^ A co byście jeszcze zrobili ? Loda postawili ?
Po drugie, dlaczego mnie znowu obrażasz ? Ja Cie nie obraziłem po raz drugi Eh, powiedziałbym coś o Tobie...., ale żal mi Cie, więc zachowam to dla siebie.....Nie będę cie obrażał, niech będzie, że wygrałeś 2-1 w tym ^^
Po trzecie, hehehehehe Hack, kto się uczy to się uczy...."nie uczciwości" Chyba tylko tmn w głowie Poza tym z jakiej racji prezes z dużej piszesz ? To nie pochodzi, ani od imienia, ani od nazwiska, a jeśli to ma oznaczać szacunek do mnie to se go wsadź
Po czwarte, jeśli PS jest zawsze takie fair, to ciekawe czemu po co drugim meczu maja do nich problem. Mówicie tak jakby to BVG wymyślało niestworzone rzeczy, popatrzcie chociażby na ostatni topic XP vs PS.
Po piate, wkurzyć Scary to Was mógł, ale jakoś go widzę w spisie PS, a nie BVG, więc ty się wkurzać mogłeś Może go wyrzuć z klanu, jak tak się wkurzyłeś ? Albo od razu kompa wywal, żebyście się nie zawkurzali hehe to też dobre było
Po szóste, to lipne gadanie, z kimś kto wygrał i cwaniakuje i z tym co przegrał, bo przegrał Tym bardziej, że już mi coś zalatuje na to, że PS zaraz będzie adminować całym tmpl.info ^^
Pozdro ziomki i ziomale
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] hack
Team Poland
|
Wysłany: 24 września 2007, 20:28 Temat postu: |
|
|
prezes napisał: |
Khasius napisał: |
Co do jazdy, niestety mogę się wypowiedziec tylko o swojej, bo innych nie widzialem, gdyz mialem was wylaczonych. Na A mi się fajnie jechalo, na B trochę się z Hackiem na TSie zagadalem, no i jak widzialem wasze czasy na CP to nawet nie staralem się za bardzo. :wink: C to od poczatku byla fuksiarska trasa wiec nie liczylem, ze równo tam będę jezdzil. |
Po pierwsze, "byśmy Zeo wywalili", "czy jakiejś teorii spiskowej", Kasieńko to moja, sama mówisz o waszej hierarchi ^^ A co byście jeszcze zrobili ? Loda postawili ?
Po drugie, dlaczego mnie znowu obrażasz ? Ja Cie nie obraziłem po raz drugi Eh, powiedziałbym coś o Tobie...., ale żal mi Cie, więc zachowam to dla siebie.....Nie będę cie obrażał, niech będzie, że wygrałeś 2-1 w tym ^^
Po trzecie, hehehehehe Hack, kto się uczy to się uczy...."nie uczciwości" Chyba tylko tmn w głowie Poza tym z jakiej racji prezes z dużej piszesz ? To nie pochodzi, ani od imienia, ani od nazwiska, a jeśli to ma oznaczać szacunek do mnie to se go wsadź
Po czwarte, jeśli PS jest zawsze takie fair, to ciekawe czemu po co drugim meczu maja do nich problem. Mówicie tak jakby to BVG wymyślało niestworzone rzeczy, popatrzcie chociażby na ostatni topic XP vs PS.
Po piate, wkurzyć Scary to Was mógł, ale jakoś go widzę w spisie PS, a nie BVG, więc ty się wkurzać mogłeś Może go wyrzuć z klanu, jak tak się wkurzyłeś ? Albo od razu kompa wywal, żebyście się nie zawkurzali hehe to też dobre było
Po szóste, to lipne gadanie, z kimś kto wygrał i cwaniakuje i z tym co przegrał, bo przegrał Tym bardziej, że już mi coś zalatuje na to, że PS zaraz będzie adminować całym tmpl.info ^^
Pozdro ziomki i ziomale |
Masz racje buahahahahhaha a^&^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Boski
Doświadczony driver
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 198
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes
Team Poland
|
Wysłany: 25 września 2007, 13:16 Temat postu: |
|
|
Dobrze baletnico ty moja, prowokować łatwo, trudniej się tłumaczyć co ? Mogłeś się nie tłumaczyć, przynajmniej byś zachował twarz(haha :*). Może przygotuj sobie wersje awaryjne, jak ktoś ci coś nieoczekiwanego odpowie Eh, w ogóle jak się z Ciebie nie śmiać ? Każde skojarzenie z Toba kończy się objawami niekontrolowanego śmiechu I to nie tylko mi ^^ Ale nieważne....
Dobrze śmieszny człowieczku ty mój, tylko pamiętaj ! Nie przyznawaj się, kto cie nauczył tych bzdur, bo będzie Panu/Pani za Ciebie wstyd i zostaniesz "nie uczciwym" człowiekiem
Heh to mnie też rozwaliło...
"jak widzialem wasze czasy na CP to nawet nie staralem się za bardzo"
Heh fajnie, że na CP było niby słabo, a cały team miał lepszy czas niż ty, chyba, że na swój patrzałeś... ^^
Tak poza tym, to skończmy ten cyrk, bo to i tak do niczego nie doprowadzi. Przegrana z adminami turnieju, to nie do końca przegrana. 2 miejsce to był max jak dla nas przed turniejem i pewnie nie tylko dla nas, więc i tak osiagneliśmy najwięcej ile się dało
Pozdro śmieszny człowieczku, baletnico i inne tam słowa, które ponoć nie obrażaja
Pozdro for all i zamknijcie temat, jeśli się da pls
@down
Chodziło mi to, że Kaśka miała gorszy czas od wszystkich graczy BVG
Ostatnio zmieniony przez prezes dnia 25 września 2007, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |