diavel tu chodzi o to, ze pisaniem jaki mega pro jest poziom w 3. lidze ESL obrazacie poslkie teamy, ktore bardzo się staraja, aby w PL wywalczyc jak najlepsze miejsca.
Tak poziom w 3 lidze był dość wysoki, a w tym momencie nie chce cię martwić, ale po wczorajszym wygranym meczu mamy już 2 ligę.
Jakub napisał:
pisales, ze wygrywamy fartem.
Pisałem, że wasi zawodnicy fartem przeszli do finału, bo nasi mieli w pół finale tyle samo punktów. _________________
diavel tu chodzi o to, ze pisaniem jaki mega pro jest poziom w 3. lidze ESL obrazacie poslkie teamy, ktore bardzo się staraja, aby w PL wywalczyc jak najlepsze miejsca.
Tak poziom w 3 lidze był dość wysoki, a w tym momencie nie chce cię martwić, ale po wczorajszym wygranym meczu mamy już 2 ligę.
Jakub napisał:
pisales, ze wygrywamy fartem.
Pisałem, że wasi zawodnicy fartem przeszli do finału, bo nasi mieli w pół finale tyle samo punktów.
diavel, z tego co widzialem, to 2 decydujace mecze z dwoma nie pokananymi drużynami jeszcze przed wami.
dalej nie rozumie czemu nazywasz to fart.
jest to trochę pechowe dla was, racja, ale nasi gracze byli przed waszymi, bo coś tam trackmania jednak tam wylicza, decydujac o miejscach.
podobnie jak w TA, gdzie ten wygrywa, który jako pierwszy zrobi czas, wygrywa z innym, który pozniej zrobil taki sam czas.
Wysłany: 30 czerwca 2008, 9:39 Temat postu:
wixiarz___POL napisał:
Good Game All ! Na prawdę myślę, że była nie zła rywalizacja w tym PL 6.
O podsumowanie pokoszuę się jeszcze może dziś
niezła ?! kurdwa szło na noże w ostatniej rundzie ! ... było bardzo emocjonująco, a i poziom był bardzo wysoki. Drużyny z top3 przegrały tylko po jednym meczu. W każdym meczu była walka, chodź nie zawsze wyniki to pokazywały.
jak nie trochę dłużej - moim skromnym zdaniem jeśli w ciągu roku będzie się odbywać PL dwa albo 3 razy to straci ona swój prestiż i z turnieju o Mistrzostwo Polski zrobi się liga podwórkowa _________________
Moim zdaniem PL7 powinno odbyc się w zimie i tak pewnie się stanie, więc stfu all. Teraz będą inne turnieje, między innymi indywidualne. coś o tym wiem, więc wyczekujcie. A we wrzesniu STC5 _________________