niestety jechalismy dziś podobno jak GT na meczu z pS, a EM był super wytrenowany.
mam nadzieje, ze uda nam się jak najszybciej nieobecnosc kupy ludzi w naszym teamie opanowac, bo to do dupy nie podobne, ze bax musi grać, jak trenowal parę godzin.
i tak jeszcze EM gra z pS i xp, wiec dalej walczymy o mistrzostwo w PL4.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 02 września 2007, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
To może i ja się wypowiem, jako że sam w tym uczestniczyłem.
Rywalizacja na trasie Sebika była chyba najbardziej wyrównana, o ile dobrze pamietam był nawet jeden remis.
Na B już nie było tak równo, POL chciało dorównywać, ale gdzieś po drodze się "tracili" i w koncowym rozrachunku urwali tylko jedna rundke.
Na C było podobnie jak na B, raz mat pojechal dobra runde, pozostałe padły naszym łupem.
Hmm na podsumowanie, pozdro dla Baxa, który miał podobne wsparcie jak ja No i ponadto grejt jazda jak na kilka godzin treningu
Mat - dobra jazda, ale dzisiaj tylko on był dobrze dysponowany, a samemu ciężko wygrać mecz
Brzerz - hmm na poczatku git, potem już za nami, albo za trasa
Poza tym chciałbym powiedzieć, że meczowi towarzyszyła świetna atmosfera, obie drużyny preferowały "wyciszenie" podczas meczu, no a to rzadko spotykana cecha CAŁEGO zespołu.
mor_oluś to pewnie przez te Twoje luźne gatki wkręcone w formułkę BAXa :wink:
Ps. którzy nie wiedzą - gwiazdką"("*") oznaczam moment w którym żartowałam :wink: ...koniec cytatu
Prezes pozdrofki dla Karolinki :wink: Dzięki za rozluźnienie atmosfery - było wesoło i bardzo sympatycznie. W końcu ma to być przyjemna zabawa a nie zacięta walka po trupach do celu... chyba że się mylę... jak myślisz mor_olo ? :wink:
no naprawdę byla fajna atmosfera.
EM gral bardzo fair, i nawet mielismy smieszne momenty w meczu.
jeszcze raz gg EM.
a tak w ogole do tej pory nasze mecze były zawsze w nie zlej atmosferze, i nie było wiekszych problemow. wiec dzięki wszytkim drużyna, z którymi gralismy za to, aby tak dalej. mi tam ten PL4 ogolnie do tej pory się podoba. tylko mysle, ze jednak może trzeba by było robić co dwa tygodnie mecze, bo już nawet na serwerach nie gram, ale trenuje jak mam czas tylko te tracki na PL4.