Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP bulet
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 523
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 27 sierpnia 2007, 14:28 Temat postu: |
|
|
kurde, czy ja naprawdę musze robić te gwiazdki, jak sobie zazartuje?
myslalem, zo każdy to zrozumie jako zarcik.
bulet wie, ze go lubie, wiec jestem pewny, ze nie zrozumial tegozle.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 28 sierpnia 2007, 8:46 Temat postu: |
|
|
AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH
To tyle co mam w tym temacie do powiedzenia.
Niezłe zachowanie xp.. nie pamiętam tylko, co ja wam takiego zrobiłem, że to WY cąły czas mnie wyzywacie a ja wam nic nie robię?
Nie no, żal chłopaki..
Btw. Bax powiedział, że jak będę kogoś obrażał to screenowac. Sorki, ale o wiele więcej by było screenow z tego, że oni by mnie wyzywali..
Ps. Nie pisałem podczas meczu, napisałem tylko raz jak miałem big laga, ale i tak się nie zatrzymaliście, więc.. myśl co piszesz..
Ps. 2. Nie spodziewałem się, XP że udzie mogą tak kłamac. I to w żywe oczy. Powiedziałem, że bez Szyny byście nie wygrali z pS, bo tak uważam. I nie macie mi prawa tego zabronic. W zamian za to, zamiast jednego prostego zdania, zostałem nazwany "hujem, kurwą, dzieciakiem" chociaż jestem od nich starszy. (no co, ma ktoś z xp 23 lata?)
Ps. 3. Tak, jestem bardzo nerwowym człowiekiem, i łatwo mnie sprowokowac. Ale jak ktoś mnie nie wyzywa za byle co, to gadam z wszystkimi łatwo i przyjemnie, bez żadnych spięc. Nie wierzycie? Zapytajcie Freda czy Grona ; )
The Last Ps. Pan Rain i Pan Bulet zjechali mnie po całości, nie podając żandych przykładów. Też mogę cie zbluzgac, i powiedziec, że wymordowałeś 40 żydów, ale.. nie mam na to dowodów.. W tym momencie, to ty Bulet zachowałeś się jak kupa g*wna. Bo ja cię nie wyzywałem, tak jak ty to robiłęś od początku. Tak samo, nie zamierzałem nikogo poniżac, ale to Rain zniżył się do poziomu poniżej przyzwoitości..
Powrót do góry |
|
|
XP Rainer
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 96
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP bulet
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 523
|
Wysłany: 28 sierpnia 2007, 10:17 Temat postu: |
|
|
omg ty masz 23 lata no gratulacje, wyjdz z domu czasami
powiedzmy ze nie jesteś ode mnie oni mlodszy ani starszy
wcale nie pisales ze masz laga, pisales w trakcie meczu jak już byles na spec wiec jak to mowi Rain nie szyj sciem koleszko,
a czemu nie przytoczysz przykladu co zrobiłeś jak wszedlem w tygodniu na wasz serw i zapytalem o hasło, zaczoles się rzucac jakby cie coś pogryzlo, wtedy ja cie napisalem zebys nie piszczał tak bo piszczec to będziesz w niedziele, no i co piszczales jak mala dziwczynka ze dostales w dupe od Buleta, który twoim zdaniem jest za slaby zeby wejsc na wasz serw , i tak bardzo jesteś nerwowy ze na moje zapytanie: "proszę pass" wpadles w taka panike ze myslalalem ze nie wyrobie ze smiechu, i poproetu sobie poszedlem mimo tego ze grono mi podal pass
ja już cie za to co wtedy na serwie napisalem przeprosilem a ty nadal swoje, a co do tego co robiles z innymi xp-eki to już nie będą nawet wnikał ale slyszalem ze tez fajnie było
2 przyklad proszę bardzo: jakieś twoje wymysly na temat reguly ze komus lagowac może tylko raz i wtedy tylko raz na runde dajemy enter, no bardzo fajnie to sobie wymysliles, sam oczywiście, wiec się unioslem i powiedzialem co o tym mysle, wielki pan Fistashi od ustalania reguł no brawo
3 przyklad już leci: kiedy prosilismy o res po WU twoja reakcja byla tak:
" mordy xp" screena nie ma ale nie zaprzeczysz
dalej już mi się nie chce, i prosilem cie zebys nie pisal do mnie zal bo to do mnie nie trafia, lecz kompleksy gdzie indziej
btw co do twojego pisania ze ktos cie nazwal dzieckiem, k**wa i hujem to szczerze watpie w to zeby ktos z xp tak powiedzial ale nawet jeśli to mysle ze mial niezly powod, dzieckiem to ty mnie nazwales tylko dlatego ze poprosilem o pass na serw ale to chyba pamietasz
dobra koniec u mnie czarna lista allegrowiczów i koniec tamatu mam nadzieje ze już sobie w droge nie wejdziemy panie
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Ostatnio zmieniony przez XP bulet dnia 28 sierpnia 2007, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 28 sierpnia 2007, 10:25 Temat postu: |
|
|
Lol, po co mam przytaczac ten przykład?
Skoro wszedłeś pod nickiem bodajże xp Julian, a ja takiego typa nie znam, a nie chcę, żeby na naszym serwie przesiadywali jacyś nieznani, bo szybko się lagi robią, więc sorry, ale nie trafiłeś z tyhm przykładem.. Nie byłeś pod swoim nickiem tylko nickiem, którego nikt nie znał
2 Przykład, tak faktycznie powiedziałem bzdurę, ale to była moja reakcja na to, że chyba Szyna mówił, ze za każdym razem jak on się zatrzyma bo będzie miał laga czy coś to my mamy wcisnąc enter.. a ja nie chciałem jeździc 25 rund jednej trasy
3 przykład, nie nie zaprzeczę. BO pultaliście się o wszystko i do wszystkich, że nie dałem wam pojechac 3 WU, a umówione było 2.
Poza tym, zarzucasz, mi, że powiedziałem do was tak, a sam kilka postów wcześniej, mówiłeś do mnie, że jestem kupą g*wna.. no sorry, ale nie rozśmieszaj mnie
Wiadomo, że ci się nie chce, bo dalej nie ma.
I co ma żal.pl do kompleksu? To tylko oznaka tego, że się ośmieszacie.
Ps. Rainer, tak, masz racje, napisałem podczas meczu kilka zdań, i za to przepraszam. Teraz sobie przypomniałem.
Spowodowane było to jednak moim lagiem, i wiadomości doszły 30 sek. po wysłąniu, więc to nie ode mnie jakby zależało.
Powrót do góry |
|
|
XP Rainer
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Szyna
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 sierpnia 2007, 10:39 Temat postu: |
|
|
kurde jacy wy dziwni jesteście zachowujecie się jak dzieci nie mozecie się pogodzic?....n/c chlopaki
Ostatnio zmieniony przez *тсω* Szyna dnia 28 sierpnia 2007, 10:39, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP Rainer
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |