Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eXiliado Foxy
PITMC 2k9 Winner
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 22 czerwca 2008, 23:01 Temat postu: |
|
|
posta nie było:F
Ostatnio zmieniony przez [POL] ShaDDy dnia 22 czerwca 2008, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Face
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 07 lipca 2008, 3:58 Temat postu: |
|
|
ogolnie:
niedawno temu:
maxer napisał: |
najpierw się dostancie do 3 ligi. i wygrajcie wszystkie mecze , wtedy pogadamy, ok ? |
Nie musisz podkreślac tej 3ciej ligi obrazując nas jako bardzo slaby team Ale zauwaz ze jesteśmy w tej 3ciej lidze przez ESWC ,ponieważ musielismy oddac 2 czy tam 1 walkower |
"olewamy" - hmmm, wiecie, to jest bardzo fajne okreslenie tej sytuacji. poprostu nie jesteśmy w stanie nauczyc się super 6 MAP W TYGODNIU ! wy macie 3 mapy, i jeszcze niektorzy narzekaja, itp..
musielismy z czegoś zrezygnowac, i zrezygnowalismy z pl6. sory, ale prawda jest taka, ze na pl6 jest 5 meczów ( obecnie) i graja tylko ze soba POLSKIE zespoly. w ESL gra się z teamami, ktore nie sa z Polski, a my chcemy wlasnie udowodnic, ze Polskie klany/ multigamingi sa w stanie powalczyc z teoretycznie silniejszymi klanami...
ESL to poza tym turniej bardziej prestizowy.. |
obecnie:
masz coś do powiedzenia, maxer?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
Wysłany: 07 lipca 2008, 5:53 Temat postu: |
|
|
tak Jakub, mam. zagrajcie sobie z Rev, pozniej zmienisz zdanie.
[ Dodano 07 lipca 2008, 5:55 ]
Cottim, Shin, Rop, Flick, Shadow, LvS. zycze powodzenia. . . wystaw swoj najsilniejszy sklad a i tak wiem ze przejebiecie. taka prawda, goscie lige pomylili chyba
[ Dodano 07 lipca 2008, 5:57 ]
także Jakub, kiedy zagrasz z Revoldatos Trackmania Nations i przekonasz się jak graja ?
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 07 lipca 2008, 6:30 Temat postu: |
|
|
czemu ty teraz mowisz o nas?
przeciez WY slabo trenowaliscie na pl6, aby pokazac na co stac polskie teamy w esl.
wazniejsze było esl, a teraz jak chodzi o to, prezentowac nam wynik, to nic od was nie slyszymy.
obrazaliscie polskie teamy, nie biarac je za serio przeciwnikow, bo was to przeciez na wiecej stac. wielki swiat miedzynarodowych turniejow się zachcial.
tak glosno krzyczeliscie, obrazaliscie, skandal z ewentualna dyskwalifikacja na pl6, a teraz co?
ostatnie miejsce w PL6 i 3. miejsce w 3. lidze ESL (od awansu do 2. ligi wam daleko) i ani slowa od was.
czy naprawdę było warte robić taki szum o ... nic?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 07 lipca 2008, 9:31 Temat postu: |
|
|
Chłopaki faktycznie odpuścili PL6 dla ESL, ale prestiż to była tylko konsekwencja.
Niestety mieliśmy dużo pecha z czasem do gry naszych zawodników, dla przykładu ja zagrałem tylko w 2 rundzie PL, bo w innych terminach bywało tak ze nie mogłem nawet trenować, a chciałem się tez przygotować do GF.
Diav natomiast przez 3 tyg nie miał neta... a na eswc pokazalismy ze stanowimy niejaka sile napedowa FF... o "mniejszych" problemach innych graczy wspominac już nie będę, jeśli będą chcieli sami się wypowiedza.
W konsekwencji tych problemów musieliśmy z czegoś zrezygnować padło na PL6, m.in. dlatego ze to nei jest liga ciagla i zrezygnowanie nie spowoduje grania w 2 lidze.
Myślę że nie wypadliśmy tak słabo Jakub:
Patrząc na to że GF,ESL > PL6
to na GF imo wynik był ponad moj poziom chyba, a w eslu mimo problemow ze skladem tez zaprezentowalismy się dobrze.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Psik
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 07 lipca 2008, 14:29 Temat postu: |
|
|
ja tez kOfFaM holusa, diavela, freda i mam duży szacunek np do mor_olo, nawet maxer jest ok na zywo.
wcale ze nie chciałem wam "dojebac", a tyle ile chciałem, to wydaje mi się, ze wystarczajaco wprost powiedzialem.
ale wiecie szanowni panowie z FF, jak się nie daje rady być nawet w polskich top 5 teamów i nie jest się wstanie w calym pl6 wygrac ani jednej(!) mapy, a wola się "daj mi wielki swiat" i nawet tam w 3. lidze esl nie daje się rady, no to już naprawdę to dziwnie wyglada.
poza tym jako glowny MG polskiej sceny macie moim zdanjem pewna odpowiedzialnosc i ciekawy jestem jak dla innych wyglada, kiedy polskim graczom tmnf sugerujecie, ze PL5 to mało prestizowy turniej. gdzie tu jest support polskiej sceny tmnf?
czy wy naprawdę myslicie, ze jesteście już gotowi, aby podbic tmnfowy swiat, kiedy w polsce macie wystarczajaco mocnych przeciwnikow?
wy sobie z takim postepowaniem tniecie wlasne cialo bo nawet jeszcze nie pokazaliscie, ze jesteście w stanie w obecnej formacji powalczyc na polskiej scenie a tu już się miedzynarodowa zachciala.
mi poprostu przeszkodzilo, ze tak się chwaliliscie, jacy wy to fajni, kluciliscie się ile się dalo, a tu na koncu jeden wielki zonk i ani slowa przeproszenia za olany pl6 lub o koncowych rezultatach esl, ktore przeciez były powodem, ze nie mogliscie zbyt dobrze wytrenowac tras na pl6.
jakbyscie tam w 2. lidze walczyli o awans do 1. ok, na pewno nawet polska scena trzymalaby wam kciuki, ale olewac mistrzostwa polskie druzynowe za najnizsza lige esl, to już chyba nikt nie zrozumie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|