Nie masz co dziekowac tylko trochę jasniej się wyrazac zeby mozna było zrozumiec o co w ogóle chodzi Khas to chyba wasz serwer był pod nazwa forum I chyba ty mozesz coś z tym zrobić prawda Ostatnio syplo się u was kilka banow za nic :? Tak slyszalem ale nie wiem czy to prawda.ktos tutaj nawet na forum pisal ze go wykopali za nic :? Nie jestem pewien wiec może już nic nie powiem zeby nie było draki :? Sorki jeżeli się pomylilem ale mozesz zobaczyc czy aby goscia nie ma na czarnej liscie :wink: Pozdrawiam
heh, nie wiem co to za serwer, ale niestety poza nazwa nie mial nic wspolnego z tmpl.info, spytaj admina, jeśli to serwer pS, to pewnie w opisie był kontakt
radus nie odpowiadaj ale jak tam wlazles to k**wa wkladam noge bosa w kibel xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
boże no nie mogę.........
żal.USA.ru _________________ Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Wysłany: 06 lutego 2009, 19:25 Temat postu:
Yard napisał:
zmienne IP niestety.
Panu Adi'emu wydawało się, że jest bezkarny bo ma zmienne IP, ale ma też niskie IQ.
Adi__ napisał:
ALE! JA ZRESETUJE SOBIE POŁĄCZENIE I... NOWE KONTO UTWORZĘ!
a po za tym... wczoraj zarejestrowałem je to...
niestety pomylił się za co został nagrodzony banem na cały zestaw adresów IP w jakie może się uposażyć. Cwaniakujący 13 latek to lekka przesada. Nie polecam nikomu iść w ślady tego ćwierćinteligenta. _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2