Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» PITMaN
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 813
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» PITMaN
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 813
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP Majak
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fucking Nadeo
Jeździ konno
|
Wysłany: 04 marca 2007, 0:53 Temat postu: |
|
|
Jebać ten system !!!!!!!!!! Powinniśmy mieć 2 zwycięstwa a tak musimy grać w barażach pffffffff. Normalnie po prowadzeniu 2:0 z K&D i FM2 mogliśmy przestać grać tak jak to było w NC. Totalny bez sens :/ Hehe Shadow Ty myslisz że przez boosta skill się zmniejsza?? ^^ ale się uśmiałem . Każdy jechal tak jak potrafil a to że to nie był nasz dzień to trudno. Tak jak już mówiłem nie zagram już w żadnym meczu tej beznadziejnej ligi.( Mor_Olo ale i tak Cię kocham) Shadow przyznaje jestem Boski ale nie jestem tak genialnym graczem jak Ty. Twoja jazda mnie onieśmiela. Mógłbym Twoje replaye oglądać 24h i robić przy nich nieprzyzwoite rzeczy... Carl Vranc a nawet Genesis przy Tobie wymiękają. Widzisz mimo Twoich nadprzyrodzonych umiejętności wynik meczu pozostawia nam wiele to życzenia.Jeszcze 2 słowa o meczu. Chciałbym pochwalić FM2 za waleczność coś niesamowitego. Mecz ogólnie był do dupy bo w czasie jazdy co chwile ktoś coś pisał a do tego Radus nas spectowal. Nie mogłem się skoncentrować , mocno mnie to rozpraszało. Ahhh Shadow Ty mój guru !!!! Ale rozpiździel napisałem kupy się nie trzyma pzdr 500...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 04 marca 2007, 4:27 Temat postu: |
|
|
JESTEM ZA ; BZDORA JAK ch** TE BARAZE; BOJKOTUJEMY!!!
JAK 666 bojkotuje, my to samo robimy.
EDIT:
i tu się już pokazuje bzdura tych rozgrywek, bo GT nie nalezy na wypadek w 1. round.
jakieś tam fm i fm2 graja a GT już nie, i to jest swinstwo.
jestem pewny, ze GT dal by rade ze wszystkimi drużynami PL3, ale już nie graja, to jest wedlog mnie nie fair.
4 fun tak samo pokazali swoja wartosc, spadaicie, bzdora jak chxx, mowilem o tym wczesniej, tu GT musi grać z pS i POL, a inni się bawia z fm, fm2, 4fun itd. jestem zly na was, bo psujecie polskie teamy.
zato graja jakieś fm2, 4fun itd., i się na pewno nie dowiemy, która drużyna jest najlepsza.
GT w 1. round wypadli, wilekie LOL, morolo, gratz, dajesz adminia w poznaniu!!!
ide pisać emaila do nich, może jednak znajda lepszego.^
EDIT: wiec jak chcecie, nie gramy barazow, dacie znać, będzie ok.
bzdora to jest, xp (dobry team l i ich lubie) wygralismy z nimi sparing 21-1, oa oni sa w finale, a my musimy o to walczyc, wileka bzdura.
tak to nie idzie, tmpl. ok, ale nie tak!
zrobie sam forum, jak nie dacie nam fair regul, gniewam się na was.
[POL]team, bax, janusz, marvas, koor walcza jak chuje, a wy nas w chuja robicie, pierdol k**wa, jestem zly.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] wiadp1
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 649
|
Wysłany: 04 marca 2007, 7:42 Temat postu: |
|
|
Jak nie gracie, to wasza sprawa.
Jakub jesteś żałosny. Tacy ludzie jak ty tylko psują atmosferę. Wszyscy grają tutaj dla zabawy, aty zachowujesz się jakbyś walczył conajmniej o 1mln dolarów.
Jeżeli POL jest takie mocne to udowodnijcie to dzisiaj, a nie tylko jęczysz jakie to niesprawiedliwe i w ogóle.
666 też ma okazję do wykazania się
Po prostu byliście gorsi w swoich grupach i tyle.
xp awansowało zasłużenie. To samo się tyczy K&D i p~S.
A gadanie, ze wygraliśmy z xp bo jesteśmy lepsi to już w ogóle jest żałosne.
Polska też wygrała z Ekwadorem przed mistrzostwami świata, a jednak już na mundialu nie było tak dobrze. CDD też kiedyś pokonało p~S 3:0. Dlaczego, więc awansowało p~S, a nie 4fun* z 2 graczami z CDD
Jak dla mnie możecie bojkotować baraże, ale tylko pokażecie, że nie nadajecie się na takie ligi i lepiej nie pojawiajcie się na profesjonalnych turniejach ET-GEN, gdzie często dokonywane jest pełne losowanie bez rozstawień, a poziomy grup są tak zróżnicowane, że hoho.
Poza tym mam jednak gorącą nadzieję, że w swoim teamie tylko ty reprezentujesz takie poglądy, a reszta podchodzi do tego z większym luzem i dystansem, bo jak nie to przyznam, że bardzo zawiodłem się na POL
Pamiiętajcie, że najważniejsze nie jest bycie mocnym teamem, a teamem, który w każdej sytuacji, nawet niekorzystnej,potrafi wyjść z niej z klasą a gra zawsze przynosi mu przyjemność niezależnie od wyników ( patrz GT, FM, p~S, K&D itd )
Jest w Rosji taki genialny team. Nazywa się USSR.Goście po prostu wymiatają niesamowcicie, ale jednak scena ich nie lubi, bo mają graczy, którzy ciągle narzekają i jęczą jak coś idzie nie poich myśli.
Czy własnie tak chcesz być postrzegany jakub ?
More FUN ludzie, more fun
_________________ http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 04 marca 2007, 9:43 Temat postu: |
|
|
brawo boski dales popis... nie jestem jakiś swietny, spojrz chociazby na hacka czy khasa i wtedy porownuj kto tu jest guru^^ poprostu się wylaczam nie zwracam uwagi na czat, ale jak widze ze obaj enterujecie to mam się nie wkurzyc?
ja tam będę jechal w tych barazach chociazby jak to powiedzial wiadp for fun choć wiem ze szans nie będziemy mieli...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RuFFy
Jeździ konno
|
Wysłany: 04 marca 2007, 9:55 Temat postu: |
|
|
Żeby nie było 666 wygrało i gają w barażach, ale tutaj pytanie do organizatorów i zainteresowanych:
Czy Lokash mógł grać w tym meczu skoro nie był w składzie zgłoszonym do pl3 ?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fucking Nadeo
Jeździ konno
|
Wysłany: 04 marca 2007, 11:30 Temat postu: |
|
|
A skąd my mamy wiezieć że np Ruffy to Ruffy a nie ktoś inny?? Chciałbym powiedzieć że żaden z Was nie miał wpisanego "Team rankingu" bo sprawdzałem Wasze profile... A może graliśmy np z p~S ??
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RuFFy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|