Co Wam wszystkim tak przeszkadza zrobienie drugiej ligi? Uważacie, że tylko 6 zespołów ma prawo gry w Polskiej OFICJALNEJ lidze? Bezsens, jest 13 zgłoszonych zespołów, 6 do I ligi, 6 do II, jeden odpada z rywalizacji, tyle. Przecież co to za problem zrobić dwa razy to samo jednocześnie? Przy PL5 nie robiliście takich problemów, getta real, m8s.
Dołączył: 04 Maj 2007 Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 19 Maj 2008, 13:16 Temat postu:
zauwaz ze w pl4 i pl5 2,3 teamy zgloszone do II ligii rozpadaly się po 2,3 meczach (np. irx) a zmniejszenie liczby zespolow bardziej zmotywuje np. k&d ktore przez pl4 i pl5 nie graly z lepszymi zespołami do wiekszego treningu bo wiedza ze moga w ogole nie grać
Seque ma po części rację, jednak nie tylko ja byśmy woleli aby została zwiększona liczba teamów w lidze do 8. Rozpadanie się raczej nie grozi bo i tak zgłosiło się dużo teamów, którzy są już kilka lat na scenie (pod inną nazwą lub reaktywowane).
Wysłany: 19 Maj 2008, 15:02 Temat postu:
W porównaniu z PL4 to nie ma tu wydaje mi się takich zespołów, które mogłyby się rozpaść w czasie turnieju na tyle wydają mi się profesjonalne.
Chyba żeczywiście 2 liga by nie zawadziła mogłaby ją prowadzić oddzielna osoba jeżeli komuś by nie pasowało.
czemu nie nazwa PL6 ? bo wy jesteście lepsi od tych co do 2 ligi spadną ??
może chociaż Polish Amator League ? nie no nie rozumiem tego że nie może być 2 ligi ? jak chcecie 6 to rozumiem bo te teamy są pewne ale popatrzcie na inne sceny ? ludzie powinni się smiać że tylko 6 teamów jest dobrych ...
zróbcie 2 lige tylko po to żeby rozwijać scene , bo jak zamkniecie scene dla PGS, FF peXg to na waszym miejscu nie liczył bym na jej rozwój ...
wiem nie jestem na scenie dość długo (chyba z roczek prawie) ale też mogę mieć swoje zdanie ... _________________ KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog
Wysłany: 19 Maj 2008, 15:21 Temat postu:
brzydko to wyglada jak jest druga liga i w niej same walkowery bo się teamy rozpadly i nie ma kto grać. 2 liiga odpada na bank. nei wiem jak z osmioma zespołami ale już chyba regulamin jest jasno podany. _________________
czemu nie nazwa PL6 ? bo wy jesteście lepsi od tych co do 2 ligi spadną ??
może chociaż Polish Amator League ? nie no nie rozumiem tego że nie może być 2 ligi ? jak chcecie 6 to rozumiem bo te teamy są pewne ale popatrzcie na inne sceny ? ludzie powinni się smiać że tylko 6 teamów jest dobrych ...
zróbcie 2 lige tylko po to żeby rozwijać scene , bo jak zamkniecie scene dla PGS, FF peXg to na waszym miejscu nie liczył bym na jej rozwój ...
wiem nie jestem na scenie dość długo (chyba z roczek prawie) ale też mogę mieć swoje zdanie ...
przeciez nikt nikomu nie zabranja zrobić 2. ligi.
proszę bardzo!
tylko ze tu już 1. problem, nikt z tych drużyn nie będzie mial checi, mozliwosci itp.
a wlasnie ci ludzie najbardziej się kluca o to aby ja zrobić.
co to za reklama dla sceny kiedy, jak w ostatnich edycjach, druzyny będą nie grać, rozpadac się, nie miec skladu itp.
to jest antyreklama jak c**j.
a amateur series to się nadaje do CS, ale nie do TM, gdzie raptem gra parę dobrych drużyn.