ten mecz był z naszej strony pod warunkach nie wyrownanych.
mat i lechu mieli problemy z netem, az to wylecenia z serwera.
to nie jest wina GT, wiec w ogole nie nazekam na przeciwnika.
na pierwszej mapie było 5-1 dla GT.
tak jak w meczu z pS dogonilismy ich, i wygralismy 7-5.
i od tego momentu zaczely się problemy.
na cobhamie naraz w meczu padl matowi net, i ja musialem jechac, co zrobilem bardzo slabo.
na looney mat znow jechal, jechal za***iscie, lechu tez dobrze se radzil.
naraz stoi lechu, wypadl z serwera, net mu padl.
wiec wchodzi nastepny zaskoczony dahag.
nawet tak udalo nam się parę draws wyciagnac.
naraz mat stoi, nie może grać przez net.
wiec znow wchodce ja, aby ten mecz do cholery zakończyć.
gawron gral wiec sam, dahag i ja, nie bylismy na te trase przygotowani, wiec zonk nastepny.
gg GT, graliscie dobrze.
niestety z naszej strony nie był to rowny mecz, i mysle, ze było by inaczej, bez tych netowych problemow, co pokazala 1. mapa.
ale to nie jest wina GT, wiec gratuluja za wygrana.
gg gt
no nie ma co zal.pl z naszej strony
1 mapka jeszcze w miare dobrze poszla ale potem problemy z netem lecha i mata doprowadzily do nieoczkiwanych zdarzen. Dodam ze tez mialem wysoki ping w granicach 300-600 ale dalo się grać.
No nic nie wolno plakac nad rozlanym mlekiem. GT zagralo swietny mecz wiec gg biatchesy^^ _________________
lookash ty jesteś ale smieszny człowiek, najpierw oferujesz się smiechowo ze mozesz nam pomoc, a pozniej się smucisz ze pol wygralo jedna mape, wez już skoncz z tym cyrkiem bo niepotrzebnie sobie wrogow na nowo robisz, jak cie to boli ze nie mozesz grać w pl4 to idz gdzies fpisdu do innego tematu, a tu się nie udzielaj bo pl4 Ciebie nie dotyczy, niepotrzebnie sobie robisz wrogow na nowo
SAM SOBIE ROBISZ ANTYREKLAME, JAKI NORMALNY TEAM BY CIE chciał ? JAK KOŁO DUPY ROBISZ POL KIEDY ONI CIE NIE CHCA
smieszny się robisz na nowo, a może chyba caly czas taki jesteś, no ale jak się nie gra w lidze to musi to być bolesne dla Ciebie, zostaw proszę już nasze tematy bo mnie to osobiscie wkurwia, wiec jak masz coś jeszcze w sobie z honoru to nie komentuj w ten sposob bo to nie dosc ze idiotyczne to jeszcze wkurwiajace, szczerze to miałeś i masz chujowa o sobie opinie, ale zostaw już swoje zale gdzies tam na scianie u siebie w pokoju, u nas jest lajtowo i szykuja się zmiany, myslalem ze sobie wsaystko wyjasnilismy w poznaniu, ale jednak zapomnialem ze masz 14 lat
tfu _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
ehhh... czemu znów zaczynacie? ja nie chce się z wami kłucic... tylko jak wygrywali 5:2 to szkoda ze nie dali rady zdobyć 2 punktów jeszcze i przegrali będąc w dobrej pozycji... ja już nie odpisuje bo nie chce mi się ani kłucic ani gadac z wami
[ Dodano 10 września 2007, 10:37 ]
nie miałem na celu wam dogryzać ani was ośmieszać tylko napisałem jak najbardziej bez stronnie... więc proszę nie czepiajcie się do mnie... myśle ze tez mielibyście szanse na wygraną zeby nie te lagi o któreych mówiliście _________________
Wysłany: 10 września 2007, 14:35 Temat postu:
Nie mozna pisać ze szkoda mapy A....po prostu POL pokazało na niej klase zostawiają naszych daleko w tyle...
Szacun dla mojej druzyny, za to ze po tak bolesnej porazce na A zdołali zdecydowanie wygrac następne mapy...fakt, w pewnej mierze było to spowodowane problemami lecha i mata...
Jedyne co było trochę dziwne to ze gralismy na servie POL, skoro nasz jest znacznie lepszy, ale OK - my zaproponowalismy godzine, gramy na ich servie - sprawiedliwy układ, acz mija się z sensem :]
GG GT, brawa dla gawrona
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 10 września 2007, 15:25 Temat postu:
dokładnie, nie wiem po co lokasz piszesz i interesoujesz się tym tematem, skoro on Ciebie nie dotyczy -.- _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
i jak zwykle trzeba narzekać na wiek co ja wam zrobiłem? co wam zrobił Szyna? co wam zrobił Shadow? co wam zrobił Loony? nie gadajcie, że lokash jest fe, bo ma 14 lat, bo inni w wieku podobnym do niego chyba wam nic nie robią? jestem pewnie już denny i nudny z tym gadaniem, ale tej sprawy nie odpuszczę >.> _________________
Nie mozna pisać ze szkoda mapy A....po prostu POL pokazało na niej klase zostawiają naszych daleko w tyle...
Szacun dla mojej druzyny, za to ze po tak bolesnej porazce na A zdołali zdecydowanie wygrac następne mapy...fakt, w pewnej mierze było to spowodowane problemami lecha i mata...
Jedyne co było trochę dziwne to ze gralismy na servie POL, skoro nasz jest znacznie lepszy, ale OK - my zaproponowalismy godzine, gramy na ich servie - sprawiedliwy układ, acz mija się z sensem :]
GG GT, brawa dla gawrona
nasz server na mecze i trening jest wynajety tu: http://www.verygames.de/
najwiecej popularny serwis do wynajacia serwerow do gier we francji, i teraz maja tez odzial w niemczech.
ten serwer raczej nie ma lagow, jak coś jest, to jest to raczej spowodowane z strony graczy, ktozi maja slabszy net.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6