Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|GT| tomerq
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 352
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 18 grudnia 2008, 17:45 Temat postu: |
|
|
pożegnajmy go, niech spoczywa w pokoju...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ ziomek_pol_
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mantiq
Jeździ konno
|
Wysłany: 18 grudnia 2008, 18:22 Temat postu: |
|
|
Dzieciaku nie będę się z tobą kłócił wiem lepiej... co i jak... nie masz doswiadczenia więc się nie odzywaj... jak już Maybe i Loxley Pomódlmy się i niech spoczywa w spokoju...
Oj, że takie coś chodzi po ziemi...
P.S Co do Jakuba to każdy na tym forum (chyba) stanie po jego stronie a poza tym jego argumenty i tak bedą lepsze od twoich wiec... bb i śpij w spokoju...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
eloilawa
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
Wysłany: 18 grudnia 2008, 20:39 Temat postu: |
|
|
Weź kolego się melisy napij, albo czegoś w tym stylu. Wyzywasz każdego od dzieciaków, a poziom jaki prezentujesz swoimi wypowiedziami jest na prawdę żenująco niski. Proponuję też nie używać tyle Caps Locka, bo może się to spotkać z niezrozumieniem ze strony administratora strony (a z doświadczenia wiem, że to kawał chama i buraka, więc lepiej nie pobudzać jego, ledwie lekko dryfującego w płynie oponowo-mózgowym, centralnego ośrodka nerwowego do działań w stylu banowania, czy innych zakazów pisania ) ...
generalnie polecam się na przyszłość i albo zmień kolego ton, albo nie pisz nic więcej, bo obrażaniem ludzi możesz osiągnąć w najlepszym razie miejsce w panteonie 'Tych co najszybciej załapali bana od sceny TM'
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
eloilawa
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 18 grudnia 2008, 20:58 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Weź kolego się melisy napij, albo czegoś w tym stylu. Wyzywasz każdego od dzieciaków, a poziom jaki prezentujesz swoimi wypowiedziami jest na prawdę żenująco niski. Proponuję też nie używać tyle Caps Locka, bo może się to spotkać z niezrozumieniem ze strony administratora strony (a z doświadczenia wiem, że to kawał chama i buraka, więc lepiej nie pobudzać jego, ledwie lekko dryfującego w płynie oponowo-mózgowym, centralnego ośrodka nerwowego do działań w stylu banowania, czy innych zakazów pisania ) ...
generalnie polecam się na przyszłość i albo zmień kolego ton, albo nie pisz nic więcej, bo obrażaniem ludzi możesz osiągnąć w najlepszym razie miejsce w panteonie 'Tych co najszybciej załapali bana od sceny TM' |
NIEWIEM PO CO ZACZELISCIE TA ""KLUTNIE""
Powiem tyle, ja nic niemam do nikogo, ale fakty były zmienieone. proszę zamknac temat i po sprawie CIESZMY się TYM ze ten topic zebral tyle uwagi i postow! Mimo wszystko ZYCZE WSZYSTKIM GRACZOM TRACKMANIA WESOLYCH I POGODNYCH SWIAT! I SCZESLIWEGO NOWEGO ROKU! Pamietajmy o tym ze lacze nas gra, i wszyscy chcemy się przyniej odprezyc, a nie ZACHOWYWAC się "niegrzecznie" PROPONUJE ZAMKNIECIE TEMATU! I dac sobie na looz z tymi tekstami, bo nieprowadzi to do niczego! POZDRAWIAM
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sebik
Gangsta Mapper
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 772
|
Wysłany: 18 grudnia 2008, 21:05 Temat postu: Re: hehe |
|
|
Nawet ja, niespecjalnie angażujący się w sprawy MG i TMPL wtrące swoje 3 grosze.
eloilawa napisał: |
4. OGARNIJCIE TM? SZUKAMY LUDZI DO TM |
Źle o was świadczy, że nie znacie praw rządzących TM'em. Widać, że chcecie zrobić kolejną dywizji na tzw. (pozwólcie, że użyję kolowiwializmu ) "od****dol" dla szpanu. Poza tym kolejny popis wiedzy nt. TrackManii: "(...) grasz na non steam i krecisz durnia na multihacku?". Na całe szczęście TrackMania nie jest zasyfiona przez czity i dzieci Neo (no, prawie ).
5.
Takie "pr0" organizacje dowodzą, że w TM gra tylko elyta, która nie na byle co się skusi ;d |
LOXEJ NAPISAM! <LOL2> ELYTA? hehe elyta ty jesteś! Na byle co ? POZDROWIENIA! |
Wiesz co to ironia? A może nie załapałeś?!
6.
To się nie tyczy sceny TM na forum cs ten sam żałowy MG szukał dywizji... i powiem wam, że efekty były te same co tutaj... |
MANTIK NAPSISAL! Nastepny zal mi Ciebie co grasz na non steam i krecisz durnia na multihacku? Co ty reprezentujesz? Macie klan i strone na yoyo.p czy ugu.pl? Pozdrowienia dla Ciebie |
Jak pisałem wsześniej. Strona nie ma nic do rzeczy. Liczy się klan (bo o MG słyszeć nie chcę), ludzie i ich poziom kultury, atmosfera. Strona to tylko dodatek. Co prawda, lepsze klany z reguły mają pr0 domeny, ale sama strona nie świadczy o klanie, a zachowanie ich CL'a już tak.
Jakub! ***** zal mi cie dzieciaku |
Buahahah! Na solo odważny byś nie był tak
Powrót do góry |
|
|
NN~ ziomek_pol_
|
|
Powrót do góry |
|