Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Multigaming energy (szuka dywizji TRACKMANIA)
Idź do strony Poprzedni  1, 2 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
|GT| tomerq
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Hihi Mr. Green

Przepraszam... musiałem... Oops

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
«RH» Lox
Moderator

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

pożegnajmy go, niech spoczywa w pokoju...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NN~ ziomek_pol_

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Przynajmniej na ferie świąteczne jak będzie nam smutno to tu zajrzeć będzie można i się pośmiać z multishitów Very Happy

Cytat:
Jakub! ***** zal mi cie dzieciaku

Tym mnie zabił totalnie Very Happy

Cytat:
3. PRO BANNERY jakieś KTO TO PISAL? zrób LEPSZE!

Ja się na grafice nie znam, ale myślę że na paincie bym lepsze zrobił Very Happy

Cytat:
1. MULTIGAMING MA POL ROKU
2. 200 UNIKATOW DZIENIE

1. Jakoś nie widać Razz Pół roku i żadnej dywizji... a na dodatek data rejestracji lidera na stronie:
Cytat:
Registered since: 13.12.2008 - 11:12

2. Miesiąc zaczął się 18 dni temu a ja tu widzę:
Cytat:
922 visits (month)

Tak czy inaczej życzę powodzenia Razz (Przyda wam się)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

najlepsze jest to, ze jakub ma wlasne zdjecie na avku a ten wyzywa go od dzieciakow xd
nie chce mi się wierzyc, ze ktos kto podaje, ze ma tyle samo lat co ja, jest w stanie być tak glupi

Powrót do góry
Mantiq
Jeździ konno

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Dzieciaku nie będę się z tobą kłócił wiem lepiej... co i jak... nie masz doswiadczenia więc się nie odzywaj... jak już Maybe i Loxley Pomódlmy się i niech spoczywa w spokoju...

Oj, że takie coś chodzi po ziemi...

P.S Co do Jakuba to każdy na tym forum (chyba) stanie po jego stronie a poza tym jego argumenty i tak bedą lepsze od twoich wiec... bb i śpij w spokoju...

Powrót do góry
eloilawa
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 19:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ok! Widze jakie tu macie srodowisko! Hehe proszę o zamkniecie tematu, bo zal dupe sciska, wstawilem reklame na odpwoeidnim dziale a dzieci się zebraly i komentuja! Smile Widze jakie sobie wyrabiacie temat na forum! Smile Uwazalem ze jest tu mila atmosfera ale "KRYTYCY Z PRO KLANOW", komentuja i myla fakty! Pozdro dla was

//////proszę MODERATORA O ZAMKNIECIE LUB USUNIECIE TEMATU

[ Dodano 18 grudnia 2008, 19:46 ]
Cytat:
Przynajmniej na ferie świąteczne jak będzie nam smutno to tu zajrzeć będzie można i się pośmiać z multishitów

Cytat:

Tym mnie zabił totalnie

Cytat:
3. PRO BANNERY jakieś KTO TO PISAL? zrób LEPSZE!

Ja się na grafice nie znam, ale myślę że na paincie bym lepsze zrobił

Cytat:
1. MULTIGAMING MA POL ROKU
2. 200 UNIKATOW DZIENIE

1. Jakoś nie widać Pół roku i żadnej dywizji... a na dodatek data rejestracji lidera na stronie:
Cytat:
Registered since: 13.12.2008 - 11:12

Cytat:
922 visits (month)

Tak czy inaczej życzę powodzenia (Przyda wam się)
NAPISAL ZIOMEK_PL ZAL MI CIE TOTALNIE W PAINCIE ZAPRASZAM zrób I POKAZ MULTISHIT.... <LOL2> MASZ STRONKE NA YOYO.PL I się CIESZYSZ? ZAPRASZAM NA GG MOZEMY POROZMAWIAC MYLIS FAKTY

[ Dodano 18 grudnia 2008, 19:48 ]
//////TEMAT DO USUNIECIA LUB ZAMKNIECIA!! Twisted Evil

Cytat:
Cytat:
922 visits (month)
AHA _POL co tu piszesz? Strona jest nowa istnieje 5 dni mielismy przedtem inna wiec team nie istnieje miesiac co ty piszesz tutaj to jest klamstwo zapraszam na gg podam ci login i hasło do stats24 i zobaczysz odwiedziny a nie psizesz bzdury jesteś zalosnu KLAMIESZ POPROSTU NIE MASZ POJECIA A TO PISZESZ? DLACZEGO?

DO ZAMKNIECIA

Powrót do góry
Maybe.
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

eloilawa napisał:
MASZ STRONKE NA YOYO.PL I się CIESZYSZ?

Ale Ty jesteś monotematyczny. A żebyś wiedział, że nie mam żadnej stronki ale się cieszę na myśl, co za debil z Ciebie.

Właśnie znalazłem piramidę rosjanina Lebedeva, jednego z najbardziej cenionych designerów/wizjonerów na świecie, na temat ludzi. I korzystając z okazji chciałbym Ci przekazać, że Ty się chyba zaliczasz pod tą piramidę ciołku.

Ostatnio zmieniony przez Maybe. dnia 18 grudnia 2008, 20:40, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Weź kolego się melisy napij, albo czegoś w tym stylu. Wyzywasz każdego od dzieciaków, a poziom jaki prezentujesz swoimi wypowiedziami jest na prawdę żenująco niski. Proponuję też nie używać tyle Caps Locka, bo może się to spotkać z niezrozumieniem ze strony administratora strony (a z doświadczenia wiem, że to kawał chama i buraka, więc lepiej nie pobudzać jego, ledwie lekko dryfującego w płynie oponowo-mózgowym, centralnego ośrodka nerwowego do działań w stylu banowania, czy innych zakazów pisania Wink ) ...

generalnie polecam się na przyszłość i albo zmień kolego ton, albo nie pisz nic więcej, bo obrażaniem ludzi możesz osiągnąć w najlepszym razie miejsce w panteonie 'Tych co najszybciej załapali bana od sceny TM' Wink

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
eloilawa
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
Weź kolego się melisy napij, albo czegoś w tym stylu. Wyzywasz każdego od dzieciaków, a poziom jaki prezentujesz swoimi wypowiedziami jest na prawdę żenująco niski. Proponuję też nie używać tyle Caps Locka, bo może się to spotkać z niezrozumieniem ze strony administratora strony (a z doświadczenia wiem, że to kawał chama i buraka, więc lepiej nie pobudzać jego, ledwie lekko dryfującego w płynie oponowo-mózgowym, centralnego ośrodka nerwowego do działań w stylu banowania, czy innych zakazów pisania ) ...

generalnie polecam się na przyszłość i albo zmień kolego ton, albo nie pisz nic więcej, bo obrażaniem ludzi możesz osiągnąć w najlepszym razie miejsce w panteonie 'Tych co najszybciej załapali bana od sceny TM'

NIEWIEM PO CO ZACZELISCIE TA ""KLUTNIE""
Powiem tyle, ja nic niemam do nikogo, ale fakty były zmienieone. proszę zamknac temat i po sprawie CIESZMY się TYM ze ten topic zebral tyle uwagi i postow! Mimo wszystko ZYCZE WSZYSTKIM GRACZOM TRACKMANIA WESOLYCH I POGODNYCH SWIAT! I SCZESLIWEGO NOWEGO ROKU! Pamietajmy o tym ze lacze nas gra, i wszyscy chcemy się przyniej odprezyc, a nie ZACHOWYWAC się "niegrzecznie" PROPONUJE ZAMKNIECIE TEMATU! I dac sobie na looz z tymi tekstami, bo nieprowadzi to do niczego! POZDRAWIAM Rolling Eyes

Powrót do góry
Sebik
Gangsta Mapper

Pochwał: 1

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 21:05    Temat postu: Re: hehe Odpowiedz z cytatem  

Nawet ja, niespecjalnie angażujący się w sprawy MG i TMPL wtrące swoje 3 grosze.
eloilawa napisał:
4. OGARNIJCIE TM? SZUKAMY LUDZI DO TM

Źle o was świadczy, że nie znacie praw rządzących TM'em. Widać, że chcecie zrobić kolejną dywizji na tzw. (pozwólcie, że użyję kolowiwializmu Very Happy ) "od****dol" dla szpanu. Poza tym kolejny popis wiedzy nt. TrackManii: "(...) grasz na non steam i krecisz durnia na multihacku?". Na całe szczęście TrackMania nie jest zasyfiona przez czity i dzieci Neo (no, prawie Razz ).
eloilawa napisał:
5.
Cytat:
Takie "pr0" organizacje dowodzą, że w TM gra tylko elyta, która nie na byle co się skusi ;d
LOXEJ NAPISAM! <LOL2> ELYTA? hehe elyta ty jesteś! Na byle co ? Smile POZDROWIENIA!
Wiesz co to ironia? A może nie załapałeś?!

eloilawa napisał:
6.
Cytat:
To się nie tyczy sceny TM na forum cs ten sam żałowy MG szukał dywizji... i powiem wam, że efekty były te same co tutaj...
MANTIK NAPSISAL! Nastepny zal mi Ciebie co grasz na non steam i krecisz durnia na multihacku? Co ty reprezentujesz? Macie klan i strone na yoyo.p czy ugu.pl? Pozdrowienia dla Ciebie Smile
Jak pisałem wsześniej. Strona nie ma nic do rzeczy. Liczy się klan (bo o MG słyszeć nie chcę), ludzie i ich poziom kultury, atmosfera. Strona to tylko dodatek. Co prawda, lepsze klany z reguły mają pr0 domeny, ale sama strona nie świadczy o klanie, a zachowanie ich CL'a już tak.

eloilawa napisał:
Buahahah! Na solo odważny byś nie był tak Smile

Powrót do góry
NN~ ziomek_pol_

PostWysłany: 18 grudnia 2008, 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
MASZ STRONKE NA YOYO.PL

Nie prawda bo stronkę mam na lua.pl z podpiętą domeną .pl Razz

Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: