Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Newsy z polskiej sceny TMNF
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KD Psik
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

TMPOLAND.COM ! i tylko tyle , jak śmiesz pytać nikczemny Leonie ! !

KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Emsi'
Jeździ konno

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 21:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ziomek, zaskocze Cie, ale mam coś do powiedzienia w tej sprawie...
Wyobrażasz sobie sytuacji, ze tm-polska robią PL7 bez wiedzy Wix'a? Ja nigdy nic nie oddaje za darmo, uzgadnialiśmy, że dostajesz prawa do TL, za 3 miesięcznego serva, którego do dziś nie zobaczyłem na oczy, czyli cała umowa została anulowana. Mam racjęCo? NO!!!

Wracając do tematu:
Tak samo jak moim TL, tak samo Wixowi, nikt nie może dyktować żadnych warunków itp, bo choć liga jest dla całej sceny to Wix pierwszy wpadł na pomysł jej organizacji.... PL to Wix, i powtórzę jeszcze raz
Tmpl- PL7
TM-Polska - TL2

I zobaczymy jak to wypali? Co strony na to??

Nobody Is Perfect, I am Nobody Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

mala poprawka, wix dostal prawo organizacji od spolecznosci i mor ola, który w pewien sposob odszedl na emeryture organizatorska
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Emsi'
Jeździ konno

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 21:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Przepraszam Wink

Ale to nie zmienia faktu, że ma jak najwięcej do powiedzenia w tej sprawie...

Powrót do góry
#p~S* Scrappler
Yo MaDaFaKa

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Hehe, pasztet i tyle. TMPL.INFO to pierwsza, oficjalna i narazie chyba najbardziej gromadzaca ludzi strona. TMZONE, TMPOLAND, TMPOLSKA ITP będą powstawać i dobrze, bo może więcej będzie się dziać. Bardzo jednak proszę (do Jakuba) nie przyswajać sobie nazwy OFICJALNA, bo tą metodą ja otworzę TMCOŚTAMi nazwę ją oficjalną. To prowadzi do patologii, nadurzyć itp. Super, że Kamila chce coś zrobić i się nami zająć, ino jak powiedział (zwracając mi uwagę- słuszną) ktoś na forum :to jest forum dla nas, strona dla nas i nie warto się obrażać i obruszać na nas, czyt: społeczność TMN. Uważam, patrząc z boku, że ludzie sobie świetnie radzą sami na forum i w grze, trzeba ich tylko tak jak Jakub poprowadzić czy jak Redzik równoważyć. Jak zaczną się organizacje różnych PL-ów na różnych stronach to i tak mała scena rozleci się na drobne. I tak już dużo ludzi poszło w pipą przez zadymy i kłótnie (niektóre sam wywołałem Sad ) więc mam propozycję by tmpl.info pozostało naszym głownym medium i zachęcam do odwiedzania strony i budowania dalej jej marki. Jednocześnie uważam, ze poboczne strony Jakuba, Kamili, klanowe, inne tematyczne powinny powstawać i się rozwijać, może wyspecjalizować się w czymś. Pomysłów jest dużo. Anyway idą Święta, nie psujmy ich zadymą, czy fochami.

Wracam do tematu MISZCZÓW Z MISZCZÓW, bo raczej trzeba dołożyć graczy Smile o których po herbacie Very Happy Laughing zapomniałem i za to sory Razz Khas, Flagg i inni Razz - się przemyśli to wszystko jeszcze raz na spotkaniu BEZ HERBATY Very Happy w Poznaniu ze Śmietanką Wielkopolską Smile

szubidu you can dance Very Happy
SERDECZNE POZDROWIENIA DLA SCAREGO, którego się tu nie wymienia, który to wszystko przecież współtworzył i obsługiwał/je oraz dawał/je servy do grania. To człowiek HISTORIA, mocne thx and GZ!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
NN~ ziomek_pol_
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Emsi' napisał:
Ziomek, zaskocze Cie, ale mam coś do powiedzienia w tej sprawie...
Wyobrażasz sobie sytuacji, ze tm-polska robią PL7 bez wiedzy Wix'a? Ja nigdy nic nie oddaje za darmo, uzgadnialiśmy, że dostajesz prawa do TL, za 3 miesięcznego serva, którego do dziś nie zobaczyłem na oczy, czyli cała umowa została anulowana. Mam racjęCo? NO!!!

serw miał być dla EVO, które rozpadło się jeszcze przed TL... nie było evo nie było serwa, proste. Jeżeli chodzi o prawa do organizacji to się ich zrzekłeś, więc nie widzę w czym tkwi problem.

co do miejsca TL2, oraz tego czy w ogóle będzie organizowane to zależy wszystko od wixa, więc poczekajmy na jego decyzję i się nie kłóćmy bo nikomu to na dobre nie wyjdzie Smile

Powrót do góry
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Pochwał: 1

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Emsi' napisał:
Przepraszam Wink

Ale to nie zmienia faktu, że ma jak najwięcej do powiedzenia w tej sprawie...

Niestety Emsi ale zmienia i to bardzo. PL nie jest jednej osoby tylko spolecznosci, czyli osob w niej bioracych bezposredni udzial. Bo dla nich i przez nich było to zrobione, doskonalone, przeprowadzane (takie z gory zalozenie było i takie ma pozostac) i tym wlasnie jest to, co się kryje pod nazwa Polish League. jeżeli sens tego ma się zmienic to i nazwa.

TMPL zapoczatkowalo to wszystko co się w okol TM dzieje, wiec nie ma się co sprzeczac ze mozna to spokojnie uznac za oficjalne. Bo co może być innego ofcjalnego skoro nigdy nei mialo i nie będzie mialo takich zaslug jak to forum.

A co do reszty to się kloccie. Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Emsi'
Jeździ konno

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ziomek, z Tobą mi się już nie chce gadać, jak będą chcieli, to sami sobie zrobią 2 lige i tyle, bez niczyjej zgody, i i tak będą mieli zainteresowanych, byle współgrało to z PL

Khasius: Też racja, ale skoro Wix ma organizować to dalej, to chyba najlepiej będzie jak on się jakoś dogada z nimi...

Chyba, że będzie ankieta Wink

Powrót do góry
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Maciek napisał:
A ja myślałem, że nie ma znaczenia jaki to turniej i że należy zapytać wszystkich zainteresowanych, nawet jeżeli nikt nie ma zamiaru się sprzeciwiać. Ja to rozumiem pod pojęciem demokracji, więc głosu ludu, czyli, że zasady są kształtowane na podstawie opinii wszystkich, których one dotyczą, ale jeżeli ty myślisz inaczej, to nie podważam tego. I tak ostateczną decyzję podejmie organizator.

wlasnie ze nie podejmie organizator, tylko te teamy, ktore tworza ten turniej razem z organizatorem. i dokładnie to będzie demokracja taka, jaka jest potrzebna, a nie pi***olenie jakiś ecwaniakow jak Ciebie.

co to za bzdora brac pod uwagę glos ludu, jeżeli chodzi o mistrzostwa polskich teamów? fifa tez pyta ludu, jak maja wygladac mistszostwa swiata pilki noznej, lub pzpn kto ma być w reprezentacji?

maciek, już ci kilka razy mowilem, ze twoja zdanie jest tu jak najmniejj wazne. czy ty coś tu napiszesz czy nie, nie zrobi absolutnie zadnej roznicy.
a te twoje pseudopsychologiczne staranie się, postawic moje zdanie na przeciw demokracji mozesz se wsadzic w dupe.
jesteś taki przezroczysty i umyslowo prosty, ze strach się Ciebie bac, wiekszego ecwaniaka niz Ciebie na tmpl nie ma, nawet king się już pokazal na zywo.

Cytat:
Tak na spokojnie Jakub.Możesz powiedzieć jakie forum jest oficjalne ?
Skoro większość z nas stawiała tutaj swoje pierwsze kroki z TrackManią to gdzie było lub jest w obecnej chwili to oficjalne forum?Czemu sprzeczka o organizację PL jest pomiędzy tmpl a tmpolska?

nie ma czegoś takiego, jak oficialne forum spolecznosci polskiej trackmanii. jedyne oficialne forum trackmanii jest tmforum.com, ktore ma zgode nadeo a poza tym jest miedzynarodowe.

Cytat:
TMPOLAND.COM ! i tylko tyle , jak śmiesz pytać nikczemny Leonie ! !

psikuta wes se lepiej za gre lub za szkole, bo ani skillem ani umyslem nic nie pokazujesz.
a jak chcesz mi dokopac, pokaz na zywo, na co się stac, bo w taki sposob tylko potwierdzasz swoje e-cwaniatstwo i każdy powazny gracz tylko z Ciebie się smieje (polecam także przeczytac na temat tmpoland odpowiedz do scrapplera dalej na dole).

Cytat:
tak samo Wixowi, nikt nie może dyktować żadnych warunków itp, bo choć liga jest dla całej sceny to Wix pierwszy wpadł na pomysł jej organizacji.... PL to Wix

wymyslil mor_olo 100 lat temu. jednak tak nas wkurwial, a wix był chetny, ze spolecznosc dala mu organizacje.
a dyktowac to może organizatorowi każdy, kto gra jakas role w PL, bo bez tych grajacych roli drużyn, to caly turniej by nic nie znaczyl.

poprosilem, zeby napsiali ludzie z tych teamów, ktore prawdopodobnie się zakwalifikuja na PL, a tu dalej spamparam.

powoli wydaje mi się, ze FF wcale tak zle nie robi biorac udzial w ESL, przez te wasze pi***olenie tak się nie chce w ogole tu zagladac ze zal.

każdy jest najwaznieszy, wszystko zna i wie, tylko ze nikt na serio jeszcze nic nie pokazal na scenie trackmanii.

a najgorsze, ze najwiecej pierdola ci, tu zmodifikowany cytat jareckiego, ktorzy pierw pisza, a potem graja.

podsumujac: jeden wielki zal.

Cytat:
Bardzo jednak proszę (do Jakuba) nie przyswajać sobie nazwy OFICJALNA

absolutnie nie robię tego i nigdy nie robilem.
tak samo powtarzam ze
Cytat:
TMPL.INFO to oficjalna
strona nie jest. nie ma w ogole oficialnej strony trackmanii polskiej spolecznosci.

a to moje tmpoland rozumie jako strone reprezentacji i esportowych teamów oraz wynikow (nad stronie musimy jeszcze mocno popracowac, zdaje sobie z tego sprawe), który absolutnie nie ma zamiaru się wtracac w organizacje PL.

naprawdę mam dosc tego waszego pierdolenia (to nie do scrapplera), piszecie k**wa jak mistrze, szkoda ze to co pokazujecie w grze (skillowo lub organizatorycznie) absolutnie się z tym nie rowna.

nie dziwilbym się, jakby TCW, FF, Hard Play lub PGS poprostu na to sralo, jak te dyskusje jeszcze dluzej tak będę dalej szli.
wtedy moglibyscie se zrobić k**wa PL i się cieszyc z mistrza polski SMD.
wescie k**wa myslcie pierw a potem piszcie i zrozumcie, ze bez tych top 4 drużyn to cale g*wno mozecie se wsadzic w dupe.

Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 04 grudnia 2008, 23:08, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
NN~ ziomek_pol_

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 23:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Emsi' napisał:
Chyba, że będzie ankieta Wink

Sam jesteś ankieta Razz

Emsi' napisał:
jak będą chcieli, to sami sobie zrobią 2 lige i tyle, bez niczyjej zgody

W jakim ty kraju żyjesz? Wszystko zależy od tego czy scena ich poprze i się z wixem dogadają. Smile

Powrót do góry
Ludwik

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 23:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
Kto teraz organizuje TL? Może niech Tmpl organizuje PL7, a tmpolska (oczywiście po uzgodnieniu ze mną) TL2??

jeżeli tmpolska zorganizuje PL to TL w ogole nie będzie jej potrzebna Smile Ano dlatego, że jest pomysl zrobienie drugiej ligi jako PL2 itd.

Edit: oczywiście chodzi mi o drugą lige PL Smile Czepiasz się szczegołow Pyszo Smile

Ostatnio zmieniony przez Ludwik dnia 04 grudnia 2008, 23:31, w całości zmieniany 3 razy

Powrót do góry
NN~ Pyszo

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ziomek_pol_ napisał:
Jeżeli chodzi o prawa do organizacji to się ich zrzekłeś, więc nie widzę w czym tkwi problem.

co do miejsca TL2, oraz tego czy w ogóle będzie organizowane to zależy wszystko od wixa, więc poczekajmy na jego decyzję i się nie kłóćmy bo nikomu to na dobre nie wyjdzie Smile

Emsi, zrzekłes się praw = nie masz praw, i nie ma co dyskutować

poza tym jeśli tl2 ma być oficjalną 2 liga, to i tak all zależy od Wixa.

[ Dodano 04 grudnia 2008, 23:27 ]
Ludwik' napisał:
Ano dlatego, że jest pomysl zrobienie drugiej ligi jako PL2 itd.

pl2 już było chyba co nie? Happy

Powrót do góry
NN~ ziomek_pol_

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 23:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ludwik' napisał:
Cytat:
Kto teraz organizuje TL? Może niech Tmpl organizuje PL7, a tmpolska (oczywiście po uzgodnieniu ze mną) TL2??

jeżeli tmpolska zorganizuje PL to TL w ogole nie będzie jej potrzebna Smile Ano dlatego, że jest pomysl zrobienie drugiej ligi jako PL2 itd.

Krótko: Dowalił Happy

Nie wiesz co mówisz, nie znasz się - to lepiej milcz.

Człowieku...
IrRed napisał:
...nie kompromituj się...

Powrót do góry
Ludwik

PostWysłany: 04 grudnia 2008, 23:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ale w TL jezdiły zespoly ktore nie misciły się w PL. Wiec ja traktuje ja jako drugą lige (zaplecze PL). Nawet jeżeli nie maja one powiazania.

Powrót do góry
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 05 grudnia 2008, 1:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Myślę, że nie ma sensu kontynuować tego tematu. Jeśli ktoś uważa inaczej, niech uzasadni to przez PW. I tak niczego się tutaj nie ustali.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9

Skocz do: