Wysłany: 27 listopada 2008, 20:27 Temat postu: SKATE HELL (...& Heaven)
Cytat:
Skate Hell
Hej! Przedstawiam drugą, jednocześnie ostatnią trase typu "skate". W drugiej części macie za zadanie:
skolekcjonować literki S-K-A-T-E (wiadomo )
każda litera = 1 checkpoint
znaleźć drogę do 5 "piekielnych" kostek
(za każdą kostką kryje się inna postać - fallen angel)
odnaleźć sekretną taśmę
(po jej znalezieniu pokaże się filmik - jakosc HD!!)
W porównaniu do poprzedniej trasy, ta jest bardziej zaawansowana konstrukcyjnie, nie ma cut'ów, łatwiej jest skończyć podstawowe zadanie (literki). Nie wiem jak z bonusami, ale wydaje mi się, ze zajmie wam chwilke na ukonczenie zadań pobocznych
Wszystkie obrazki i filmik zostaly umieszczone na szybkim serwerze, wiec załadowanie wszystkiego powinno zająć sekunde
Przedstawiam nową trasę Skate Heaven. Aby ją opisac, lepiej napisze czym ona nie jest Nie jest to trasa na czas, nie jest to "lol" track. Jest to moja wizja gry THPS2 przeniesiona na platformę TMNF.
Twoje zadanie:
- znajdz 5 liter S-K-A-T-E
- odszukaj drogę do 5 bonusowych obrazków (nie jest to wymagane do zaliczenia przejzdu)
- wysil szare komórki i pokombinuj
Cala zabawa polega na dokladnym zapoznaniu się z mapą, a nastepnie na obraniu odpowiedniej drogi. jeśli zadanie okaze się dla Ciebie za trudne to masz do dyspozycji 3 GPS'y
Czy komus uda się znalesc droge do wszystkich literek i bonusów?
Kto będzie pierwszy? może to zając trochę czasu.
PS. Nie podchodzcie do tej trasy jak do innych, to nie jest tech, mini, speed, ani lol.
Ostatnio zmieniony przez cobham dnia 05 grudnia 2008, 0:00, w całości zmieniany 2 razy
uff, mialem obawy czy w ogole komus będzie się chcialo główkowac nad trasą. Fakt, przysiedzialem nad nią dlugo, było ciężko osiągnąć cel
Ile bonusów odkryliscie? Wiem, ze Jarecki przynajmniej 2.
ja tylko zdobylem 2 bonusy bo dlugo i się niechcialo siedziec ;d ale chyba wiem jak reszte i dzisiaj to zrobie.. czas 56.73 mam na CP bonus to ten nad literka podajze K i ten co trzeba przejechac turbo i odrazu na zawijasa .. zrób jescze z 2 takei trasy tylko trudniejsze ! ;d i wiecej literek _________________
No, mapka fajowa, wzbudziła duże zainteresowanie (zwłaszcza męskiego grona^^ trackmaniaków). Fajny pomysł. Znalazłem krótszą drogę niż ta w GPS i dlatego nieco lepszy czas. Póki co to Lokash prowadzi . Niespodzianki są extra^^.
Ludzie - DAWAĆ AWARDY - za oglądanie się płaci
Hej! Przedstawiam drugą, jednocześnie ostatnią trase typu "skate". W drugiej części macie za zadanie:
skolekcjonować literki S-K-A-T-E (wiadomo )
każda litera = 1 checkpoint
znaleźć drogę do 5 "piekielnych" kostek
(za każdą kostką kryje się inna postać - fallen angel)
odnaleźć sekretną taśmę
(po jej znalezieniu pokaże się filmik - jakosc HD!!)
W porównaniu do poprzedniej trasy, ta jest bardziej zaawansowana konstrukcyjnie, nie ma cut'ów, łatwiej jest skończyć podstawowe zadanie (literki). Nie wiem jak z bonusami, ale wydaje mi się, ze zajmie wam chwilke na ukonczenie zadań pobocznych
Wszystkie obrazki i filmik zostaly umieszczone na szybkim serwerze, wiec załadowanie wszystkiego powinno zająć sekunde
Nono fajna mapka troszke latwiejsza od poprzedniej ale jest ladniej plynniej zbudowana :] narazie zebralem napis SKATE potem przystapie do bonusikow ^^ 11/10 _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2