Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Voj4k
Admin
Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mantiq
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1172
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 13 listopada 2008, 14:25 Temat postu: |
|
|
na zadnym powaznym turnieju na rundach (online i offline) nie będzie z tym problemow, bo zawsze ktos specuje, a gra na serwerach otwartych online i tak ma cherakter zabawy. najwyzej da się bana, pojdzie sobie na inny serwer i już.
oczywiście mi tez przezkadza, jeżeli ktos mi wezmie jakiś local z czitem, ale bez przesady, da się przezyc. i tak każdy powazny gracz wie, kto naprawdę jest lepszy.
te "czity" to problem dla ludzi, ktorzy zwracaja uwagę na ranking lub podniecaja się dobra pozycja w wyscigu na jakims otwartym serwerze.
zauwazcie, ze wiekszosc swiatowej elity zadko (niektorzy nigdy) pokazuje się na grze online.
te gre trzeba widziec jak platforme do rozgrywek, jak "stol" do gry, jak np szachy.
oczywiście, ze jak gra się przez net anonymowo, da się czitowac, ale te czity sa tylko interesujace dla dzieciakow i glupkow.
po co mi się z kims mierzyc na pewnej platformie, kiedy nie jestem gotowy trzymac się jej regul? takie coś robia tylko niedowartosciowani gluptasy. to jest poprostu niepowazne.
jakby nie było, ten wasz "nowo" odkryty superczit już był dyskotowany sto razy np na tm-forum i jak już napisalem nie ma zadnego wplywu na gre na poziomie i przezkadza tylko onlinowymi lowskillami (mowie to dlatego, bo przeciez każdy powazny gracz wie, ze czas osiagniety czitem g*wno mowi o skillu i poprostu powinno się z tego smiac).
no i finalowo zawsze jest mozliwosc zagrac na zamknietym serwerze z ludźmi ktorym się ufa.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
move
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|