Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
«RH» Bilus
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1172
|
Wysłany: 02 listopada 2008, 13:51 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Nie bój, zauważyłem. Wszystkie ^^ a szczególnie snow. Na Island np. autko czasem zbyt gwałtownie skręca i reaguje na lekkie naciśnięcie klawiatury, może na padzie jest inaczej.. Mam wrażenie jakbym jechał pustą (bo lekką) puszką po konserwie na kółkach i tyle. |
Każdy jest inny tak jakbyś grał w inną grę. Każdy znajdzie coś dla siebie, mi się podoba właśnie snow (jak się raz rozpędzisz, to już masz taką prędkość przez całą trasę ;]), desert (fajnie się to to przechyla ;D), stadium (do pro jazdy), oraz ostatnio mi się spodobał Coast (nauczyłem się w tym jeździć, to pewnie dlatego ). Tobie się podoba tylko jedno środowisko, Statium. Jest bardziej dopracowane i IMO się bardziej nadaje do pro jazdy niż inne (właściwie to po to Nations zostało zaprojektowane, przecież to oficjalna dyscyplina na ESWC).
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
|
Powrót do góry |
|
|
PlayerGrid
Doświadczony driver
|
Wysłany: 02 listopada 2008, 15:16 Temat postu: |
|
|
Myślę że będą... Ten server będzie miał ograniczenie do 20 osób... narzuca to Nadeo. Według mojego pierwszego zamysłu miał to być "BIO Tech" z mapami czołowych mape'makerów, i z takich imprez jak ESL, NC4, STC5 no i z PL'ów. Powiem szczerze i bez owijania w bawełnę, teraz jest Nadeo bo jednak najwięcej graczy (co mnie dziwi) woli Nadeo. Ściągamy w ten sposób potencjalnych darczyńców (wszystkim serdecznie dziękujemy). A w momentach szczytu jesteśmy lepsi od POL Nadeo, dając miejsce do gry nawet 50 osobom. Powtarzam jeszcze raz ja ze swojej strony zrobię wszystko (układy z maperami itd. itp.) aby nie były to tylko mapy tzw. LOL ani mini ani short tylko typowo techniczne dostarczające dużo rozrywki i podnoszące skilla. Chociaż napeno będą występować też inne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 02 listopada 2008, 16:42 Temat postu: |
|
|
PlayerGrid napisał: |
Powiem szczerze i bez owijania w bawełnę, teraz jest Nadeo bo jednak najwięcej graczy (co mnie dziwi) woli Nadeo. Ściągamy w ten sposób potencjalnych darczyńców (wszystkim serdecznie dziękujemy). |
No i to rozumiem ^^ świetna polityka 'reklamowa' ;D Więc życzę powodzenia, 20k to jednocześnie i dużo i mało. Każdy dostaje dziennie 50 miedziaków i oddaje wam je, to zakładając, że zrobi to dziennie nawet tylko 20 osób, to macie już cały 1k. Niby dużo, ale.. potrzeba 20 dni.. czyli cały miesiąc prawie :p
Hehe.. teraz pomyślałem, że gdyby zebrać 30 osób, i składać się codziennie po 50 miedziaków, to po miesiącu można byłoby kupić nową TMU dla kolejnej osoby :p (jeśli się nie mylę to za 30k miedzi można ją kupić) Od początku istnienia United, trochę by się zebrało tych egzemplarzy ;D Bo mi np. miedziaki nie są do niczego potrzebne, jak większości z was zapewne także
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
PlayerGrid
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
Yorgi
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
TheViP
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
PlayerGrid
Doświadczony driver
|
Wysłany: 06 listopada 2008, 22:17 Temat postu: |
|
|
Aktualizacja:
Do tej pory udało nam się zebrać ok. 10k miedziaków. Dziękujemy za wasze wpłaty i informujemy wszystkich, że postawiliśmy sobie jeszcze ambitniejszy cel. Zbieramy na server 40-80k, a nie jak było wcześniej podane 20-70k ! I jednocześnie prosimy wszystkich o dlasze wpałty ponieważ potzrba nam 40 tysięcy miedziaków.
Przypominam, że według pierwotnego założenia ma to być server z techami turniejowymi oraz mapami wykonanymi specjalnie dla servera przez czołowych mape'makerów.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX <AlekSior>
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
shooter44
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
bubu01
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 27 grudnia 2008, 8:28 Temat postu: |
|
|
a ja szukam serwera od 60-90k lub taki utworzyłbym lecz potrzeba 80000 miedziaków musiałbym grać z 2 lata jeszcze w dzień w dzień bardzo mało jest takich serwerów
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Jarecki
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gobis
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
Wysłany: 27 grudnia 2008, 14:14 Temat postu: |
|
|
Wystarczy pomyslec i mozna łatwo zebrac miedz.Ja w miesiac uzbieralem 60k i nadal przyplyw miedzi widac.Jeszcze 20 k i będzie do 100k serwer.A to wszystko bez proszenia.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|