Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PlayerGrid
Doświadczony driver
|
Wysłany: 01 listopada 2008, 12:11 Temat postu: Server dedykowany 20-70k |
|
|
Witam, jak pewnie niektórzy już zauważyli od paru dni w Polsce istnieje server z przedziałem rankingowym 0-60k.
Server istnieje pod różnymi nazwami:
- BIO 100slots
- BIO Max Power
- BIO Nadeo
Jak widać server dysponuje stoma slotami. Server jest stały i należy do klanu BIOHAZARD, zapraszamy codziennie (póki co jest to BIO Nadeo, ponieważ wciąż układamu zróżnicowane play'listy). Server stoi w województwie Śląskim.
I tutaj wychodzę do graczy TM z pytaniem. Czy wspomoglibyście nas miedziakami ? Chcielibyśmy założyć osobny server dedykowany z przedziałem punktowym 20-70k, ale niestety koszt zakupu takiego servera wynosi 20 tysięcy miedziaków. Póki co nie dysponujemy taką ilością miedziaków. Jeżeli ktoś chciałby nas wspomóc proszę wysyłać miedziaki w wiadomościach na któryś z tych loginów:
krzys_pery
imperiator
playergrid
...lub przez server opcją "Donate".
Już teraz jest to jedyny server w Polsce z takim przedziałem punktowym a drugi, większy jeszcze poprawił by tą sytuację. Jeżeli dojdzie to do skutku to wiedzcie, że server nie jest stawiany tylko dla ns ale dla wszystkich którzy przkroczyli już "magiczny limit" 50 tysięcy punktów. Pozdrawiam i z góry dziękuję za doatcje.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Voj4k
Admin
Ostrzeżeń: 4 Posty: 1091
|
|
Powrót do góry |
|
|
[PFD] Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
matiwas13
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 18
|
|
Powrót do góry |
|
|
PlayerGrid
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1172
|
|
Powrót do góry |
|
|
PlayerGrid
Doświadczony driver
|
Wysłany: 01 listopada 2008, 20:24 Temat postu: |
|
|
Bilus jak wolisz ja też lubię grać na Ratlandzie ale:
1. Popatrz od kiedy oni istnieją a wciąż mają 0-60
2. Ratland jet United a nasz byłby Nations czyli dla wszystkich...
ale nikt nikogo nie zmusza...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
PlayerGrid
Doświadczony driver
|
Wysłany: 01 listopada 2008, 20:30 Temat postu: |
|
|
1. No moja pomyłka ale niedawno jeszcze było 0-60
2. Twoja decyzja i opinia...
P.S - pamiętasz, kiedyś wysałełm ci skana z instrukcji TMUF, mam pytanie... co z nim zrobiłeś (o ile można wiedzieć ??)
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sebik
Gangsta Mapper
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 772
|
|
Powrót do góry |
|
|
PlayerGrid
Doświadczony driver
|
Wysłany: 01 listopada 2008, 20:38 Temat postu: |
|
|
Sebik teraz stoi server BIO Nadeo możesz zdonatować tam, albo wyślij bezpośrednio do mnie... całe miedziaki pójdą na serva 20-70 w nations..
Jakby co mój login: playergrid
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
|GT| R1p
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 4 Posty: 1198
|
Wysłany: 01 listopada 2008, 21:31 Temat postu: |
|
|
Ja może coś dorzuce jak będę miał tmuf zainstalowane bo obecnie nie mam miejsca ;d
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 01 listopada 2008, 23:37 Temat postu: |
|
|
Z chęcią podrzuciłbym miedziaki, gdybym posiadał TMUF...
Co do dywagacji na temat: dofinansować serwer TMUF czy TMNF...
Według mnie, biorąc pod uwagę, że znacznie więcej osób gra w Nations, tenże serwer byłby bardziej odpowiedni. Czemu? Większa ilość graczy, więcej dla sceny. A dla TMUF rozumiem, że jest mało serwerów Polskich (tak przynajmniej piszecie), ale skoro mniej graczy to i mniej serwerów, logika matematyczna Róbcie co chcecie, ja i tak niczego zrefundować nie mogę :>
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 02 listopada 2008, 12:45 Temat postu: |
|
|
Bo primo w TMU jest beznadziejny system jazdy.. ja nie wszedłem na żaden serwer United od 2 tygodni, grałem tylko w dzień w którym dostałem kod i się zawiodłem po prostu..
Bilus - piszesz, że jest w **uj serwerów Nations, ale czy Ty rozumiesz, że są one z limitem 50k, a widziałeś jakiś z limitem do 70k? A to jest zamierzeniem Playera.. n/c
Poza tym na Ratlandzie siedzi przeważnie tak 3-4 graczy.. a przez większość czasu stoi pusty... więc nie wiem po co wam dziesiędziesiąt innych serwerów ^^
Ostatnio zmieniony przez Maybe. dnia 02 listopada 2008, 12:47, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
|
Wysłany: 02 listopada 2008, 13:11 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Bo primo w TMU jest beznadziejny system jazdy.. |
Jakbyś nie zauważył, to w TMU masz 7 środowisk, każdy ma inną fizykę i się rządzi innymi prawami. Więc nie rozumiem stwierdzenia "beznadziejny system jazdy". Który?!
Bilus - piszesz, że jest w **uj serwerów Nations, ale czy Ty rozumiesz, że są one z limitem 50k, a widziałeś jakiś z limitem do 70k? |
Jak chcesz boostować, to masz od uja takich serwerów, ale nie w polsce, to fakt. Przy czym ja wchodzę na polskie serwery, nie by nabijać rank, tylko żeby wymienić się doświadczeniem z rodakami, oraz pogadać jak ktoś znajomy jest na serwie. ;].
miło by było gdyby był u nas jakiś server 60-80 albo coś w tym stylu. I byłby na hasło. ( podane oczywiście oficjalnie na tmpl ) |
Wyszło by na to, że wchodziłoby parę osób na taki serw, i d*pa z boostowania ;D.
Ale jest jedna rzecz w tym serwie, której nie zauważyłem... ten serwer ma podajże 100 slotów. ;D. Dajcie jakieś mini techy na serwa, to was wesprę, a co! ;d.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 02 listopada 2008, 13:25 Temat postu: |
|
|
Bilus napisał: |
Bo primo w TMU jest beznadziejny system jazdy.. |
Jakbyś nie zauważył, to w TMU masz 7 środowisk, każdy ma inną fizykę i się rządzi innymi prawami. Więc nie rozumiem stwierdzenia "beznadziejny system jazdy". Który?! |
Nie bój, zauważyłem. Wszystkie ^^ a szczególnie snow. Na Island np. autko czasem zbyt gwałtownie skręca i reaguje na lekkie naciśnięcie klawiatury, może na padzie jest inaczej.. Mam wrażenie jakbym jechał pustą (bo lekką) puszką po konserwie na kółkach i tyle.
Na tym takim envirze, co niebo jest fioletowe jest z kolei odwrotnie.. Jakbym jechał czołgiem..
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ukito
Jeździ konno
|
Wysłany: 02 listopada 2008, 13:35 Temat postu: |
|
|
Jeśli Ci się aż tak nie podoba TMUF to sprzedaj co za problem. Jest wielu ludzi którzy chcieliby mieć TMUF. A co do serwera Ratland to wystarczy wejść tak na około 20/30 min. i zbierze się parę osób a potem przyjdą nastepni i tyle.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|