ja w to nie wchodze zrobilem trase, ale ostatecznie zmienilem zdanie i podpisalem ją eM-29
tak wyglądalaby trasa do konkursu:
Nawet nie jest to mini-tech. to po prostu MINI. A tak w ogole co to za sens budowac mini-techa? przeciez to jakiś sztuczny twór, ani tech, ani mini. To tak jakby ktos robil techa i w polowie skonczyly mu się pomysly i wstawil mete. Tyle ode mnie.
Już 6 stron nadesłanych map i powiem szczerze, że jak na razie wszystkie dzielą się na 2 grupy: totalnie skopane, lub zaskakująco dobre(czyt. wykonane przez nieznanych mi bliżej autorów). I tutaj mam pewną uwagę dla przyszłych twórców(oczywiście kieruję to do osób z małym doświadczeniem) - przejżyjcie sobie mapki, których średnia jest <= 3 i zobaczcie czego nie wysyłać
gdzie teraz mogę wyslac trase? tmpolska.com mi nie dziala :?
pisze:
Network Timeout
The server at tmpolska.com is taking too long to respond.
The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.
* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
* Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.
ocb??? _________________