Wysłany: 14 października 2008, 6:15 Temat postu: Turniej w Trackmanię United Forever na HLC 2008 by HSTV.pl !
Podobnie jak to miało miejsce rok temu, i na tegoroczne finały HLC pragniemy Was zaprosić na organizowany przez ekipę Headshot Media miniturniej w najnowszą Trackmanię.
W strefie fun zone na pięciu komputerach będziecie mogli i tym razem pokazać światu, kto jest najlepszy na platformie najnowszej Trackmanii. Pierwsze miejsce z każdego dnia zgarnie najnowszą kierownicę of Logitecha - Formula Force EX, ponadto kolejne miejsca będą obdarowane grami od CD Projektu i doładowaniami oraz starterami Heyah. Do tego randomowo rozdamy pewnie jakieś gadżety Heyah/Logitech i gry firmy Techland pośród graczy (w tym również egzemplarze najnowszej TM).
[more]
Turniej ma charakter otwarty, zapisać można się na miejscu, regulamin i szczegółowe informacje postaram się zamieścić na dzień-dwa przed turniejem.
Finały HLC 2008 odbędą się w centrum wystawienniczym Blue Expo w Warszawskim centrum handlowym Blue City, czyli tam gdzie miało to miejsce rok temu. Dojazd jest banalny, CH Blue City znajduje się bardzo blisko Dworca Zachodniego do którego z kolei można się przebić każdym pociągiem jadącym do Warszawy, oraz PKSem.
[ Dodano 14 Paź 2008, 7:15 ]
Aaaa, zapomniałem dodać - HLC 2008 będzie miało miejsce w ten weekend, czyli za cztery-pięć dni _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Szczegóły postaram się podać w przeciągu dwóch dni, jeszcze nic nie wiemy.
Kogoś z administracji prosił bym o wrzucenie newsa na tmpl.info , im więcej nas na HLC tym lepiej _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
kto ze sceny jedzie w sobote a kto w niedziele? żeby nie było tak ze wszyscy przyjadą w sobote a w niedziele master będzie sam grać ;] _________________
Z tego co się od nich dowiedziałem zapisy będą od 10 ale jak się zapytałem czy jak przyjadę o 13 bo tak mam połączenie to czy zdążę się jeszcze zapisać napisali,że pewnie tak chyba,że będzie bardzo dużo chętnych. Kto kiedy przyjedzie nie ma znaczenia bo można wystartować i w niedziele i w sobotę. Turnieje mają się kończyć w niedzielę o 18 i w sobotę o 19 jeżeli nie będzie jakichś opóźnień. Więcej informacji albo nie chcą udzielić albo narazie sami jeszcze nie wiedzą
właśnie moglibyście zrobić też zapisy online ... ze mozna i online i na miejscu ... a tak btw wiecej będzie ludzi w sobote czy niedziele ?
hmmm ja proponuje wszystko na maks 3 mapach jeśli podacie np. jutro albo na 1 jeśli tam ją poznamy - oczywiście jakiś tech _________________ KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog
Eh myślałem, że w tym roku się trochę bardziej postaracie i załtwicie tmnf a nie tmuf. To teraz jako zadość uczynienie wybierzcie lepsze mapki. Polecam mapki z nc4/stc5, a nie jak rok temu nadeo i 2 marne z pl4 czy pl5 -.-. I zróbcie chociaż finał na rundach.
[ Dodano 14 października 2008, 15:34 ]
Konrad rok temu miałeś mi wysłać jakąś tam grę i do tej pory jej nie widzę
Za to chce TMUF dostać teraz _________________
Jak dla mnie ogromna. Zresztą nie widzę sensu żeby wypowiadały się tu osoby których tam nie będzie(o wypowiedzi na temat map i zasad oczywiście ) _________________
Eeee. Tak się składa, że mam na kompie i TMUF i TMNF i gram sobie raz tak, raz tak. Dla mnie różnicy nie ma No ale każdy to widzi inaczej Powodzenia na HLC! _________________
Wysłany: 14 października 2008, 15:57 Temat postu:
Jakub właśnie się obudziłem ze snu letniego....
Najlepsze by były mapy nadeo z TMN
Ale tak na poważnie. Jak ktoś tam powiedział wcześniej zrobić 3 mapki i nikomu nie pokazywać. A nie jak rok temu morda miał na złotej karteczce napisane wszystkie mapy i przy nich rekordy co do jednej setnej i se sprawdza przez swoje szkiełka czy dobrze pojechał czy nie. A później latał do kibla i na rękawie szalał. _________________ www.xppower.u2.pl __
właśnie moglibyście zrobić też zapisy online ... ze mozna i online i na miejscu ... a tak btw wiecej będzie ludzi w sobote czy niedziele ?Very Happy
Niestety, ze wzgledów regulaminowych HLC opcja zapisów do turnieju przez net nie wchodzi w grę. Jeśli chodzi natomiast o rozłożenie w dniach - rok temu wydaje mi się że w niedziele było mniej ludzi.
Cytat:
Konrad rok temu miałeś mi wysłać jakąś tam grę i do tej pory jej nie widzęVery Happy
Za to chce TMUF dostać teraz Very Happy
O, kolega z Błonia Łap mnie na lanie w weekend.
Cytat:
To teraz jako zadość uczynienie wybierzcie lepsze mapki. Polecam mapki z nc4/stc5, a nie jak rok temu nadeo i 2 marne z pl4 czy pl5 -.-. I zróbcie chociaż finał na rundach.
Eliminacje będą pewnie podobne do tych na ESWC - czyli elimki timeattack co ileśtam minut, finały w rounds. Trochę ogranicza nas kwestia pięciu komputerów, ale coś na to wymyślimy - pewnie będą półfinały jeszcze, zobaczymy
Mapy to kwestia dogadania się - nie mamy ciśnienia na żadne, w zasadzie prócz tego żeby jakieś dziecko z rodzicem potrafiło ja przejechać nie ma żadnych ograniczeń. Zaraz założę oddzielny wątek i będziemy mogli dojść do tego jakie mapy chcemy.
W sobotę i niedzielę odbędą się dwa _niezależne_ od siebie turnieje, czyli pula nagród będzie zdublowana jednego i drugiego dnia. Żeby jednak nie było przegięć, wprowadzone będą jakieś ograniczenia żeby ktoś np. nie zgarnął dwóch kierownic.
More info soon, to tak nieoficjalnie narazie
[ Dodano 14 Paź 2008, 20:03 ]
Aaaaaa, o ile administracyjnie ja będę za ten turniej ręczył jajami, o tyle z HSTV wpadnie mi inne dość czasochłonne zadanie, przez co na stoisku Trackmanii będę rzadziej niż częściej. Turniejem będą administrować dwie nowe twarze, nie ukrywam że w temacie Trackmanii nie są jakoś super ogarnięci, dlatego prosił bym o wyrozumiałość.
W razie jakiś wątpliwości lub nieprawidłowości (aczkolwiek nie sądzę aby takowe wystąpiły) proszę o złapanie mnie gdzieś biegającego po hali - na sygnał "jestem ze sceny Trackmanii" oderwę się od innych obowiązków i wysłucham dokładnie o co chodzi.
Diav3l - Ciebie też się to tyczy
[ Dodano 14 Paź 2008, 20:06 ]
Aaaaaaaa, jeszcze jedno.
Oficjalnie wszystkie osoby niepełnoletnie (patrz: nie mające ukończonego 18th roku życia) aby móc legalnie odebrać nagrodę (regulamin HLC) muszą mieć podpisaną przez rodzica (patrz: musi tam widnieć napisane długopisem imię i nazwisko jednego z rodziców lub prawnych opiekunów) karteczke z upoważnieniem że wyrażam zgodę na blablabla (karteczki będą do odebrania u mnie). To tak tylko informacyjnie piszę żeby nie było paniki na turnieju - rok temu sobie z tym poradziliśmy, to poradzimy i tym razem
[ Dodano 14 Paź 2008, 20:08 ]
W razie jakiś szczegółowych pytań od poszczególnych graczy, jestem dziś w nocy dostępny do godziny około siódmej rano (nocna zmiana w pracy ), pytać i walić w ciemno bez zastanowienia, nudzi mi się _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.