Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wiśnia
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 210
|
Wysłany: 03 października 2008, 16:28 Temat postu: |
|
|
a mozna to jakos pobrac ?
_________________ łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
FreshMeat_
Jeździ konno
|
Wysłany: 03 października 2008, 16:46 Temat postu: |
|
|
Obecnie polityka HSTV w kwestii własnych materiałów jest jasna. Możecie oglądać tylko na naszej stronie. Ja tego nie popieram, ale muszę przestrzegać.
Nawet w obecnej formie da się jednak ściągnąć. Trzeba jednakże używać sposobów starożytnych indian, których nie mogę zdradzić.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
|
wiśnia
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 210
|
|
Powrót do góry |
|
|
[CDD] mor_olo
RoKsTaR
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 03 października 2008, 18:40 Temat postu: |
|
|
Spróbuj jeszcze poszukać w folderze z Divx Web player.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SykeS
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
FreshMeat_
Jeździ konno
|
Wysłany: 03 października 2008, 21:28 Temat postu: |
|
|
Co sprytniejsi bez problemu ściągną sobie ten plik, na co ja osobiście nie mam wpływu. HSTV nie będzie ścigać takich ludzi, bo i to by było czystą głupotą.
Nam chodzi przede wszystkim o to żeby oficjalnie nie było możliwości wykorzystywania naszych materiałów bez naszej wiedzy i zgody, a w celach komercyjnych to już w ogóle.
Posiadanie zmontowanych relacji w swoich zbiorach i oglądanie sobie na swoim kompie boli nas bardzo malutko. Szczególnie w przypadku, gdy HSTV nie jest telewizją komercyjną. No bo co innego używać czegoś co i tak każdy ma za darmo (poza opłatą za internet ), a co innego jakby nasze materiały były płatne.
Co do jakości. TMNF w standardowej jakości jaką wrzucamy do materiałów wygląda tragicznie w porównaniu do każdej innej gry (wrażliwa gra ). Dlatego tu macie jakość dwa razy lepszą, która oczywiście odbywa się kosztem dwukrotnie dłuższego czasu ściągania/buforowania. Prawdopodobnie niedługo podmienimy jakość na standardową i dopiero zobaczycie ból i zaczniecie narzekać na jakość
Jako scena możecie poczuć się wyróżnieni, bo taki myk, że tak szybko i w takiej ilości wrzuciliśmy materiały z jednej gry to zasługa tylko i wyłącznie gry repry. Chcieliśmy naszych reprezentantów zmotywować jakoś przed półfinałem, żeby NC4 było na maksa historyczne.
P.S. SykeS: Jem przeważnie na spokojnie przy stolikach, więc co najwyżej będziesz mógł mi pomóc w jedzeniu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SykeS
Pirat drogowy
|
Wysłany: 03 października 2008, 21:33 Temat postu: |
|
|
W Twojej wypowiedzi najbardziej cieszy mnie to, że nie zaprzeczyłeś jakobyś miał się pojawić na PGA ;]
_________________ "I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* chybeck
Pirat drogowy
|
Wysłany: 03 października 2008, 22:50 Temat postu: |
|
|
tylko po jakiego chuja trzeba pobierać tą wtyczkę? jak pobiorę to mi się kodeki jebią jak chcą
poza tym jakość relacji jest nieporównywalnie lepsza niż to co było pod koniec z Rakiem, olał sobie totalnie tak samo jak my jego niestety. Fresh jako, że wie bez grania tyle ile przeciętny gracz (bo chciał drogi Raku coś się dowiedzieć, czytał drogi Raku co się do niego napisało z zainteresowaniem, dopytywał się drogi Raku co gdzie kiedy i jak, nie zgadywał co się dzieje drogi Raku na ekranie) nawet już wie kiedy bug jest a kiedy to gracz spieprzy
warto też wspomnieć, że to dzięki Freshowi te materiały są dostępne bo to Filipek nęcił i gnębił (prawdopodobnie) hstv aby wrzuciło cały pack. mógłbym jeszcze sporo gadać o tym o tym ile Freshmeat zrobił dla nas, ale każdy przecież wie. dlatego pozostaje powiedzieć tylko DZIĘKUJEMY!
ps. Red, ułamki dziesiętne to każdy głupi potrafi dodawać, pododawaj liczby całkowite
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
FreshMeat_
Jeździ konno
|
Wysłany: 04 października 2008, 0:04 Temat postu: |
|
|
Proszę nie robić ze mnie ostatniego sprawiedliwego albo szeryfa co wbija do miasteczka pełnego zbirów i je ratuje.
Żeby była jasność. Pracuję w HSTV. Nie jest ze mną tak jak z większością ludzi w HSie, że robią to z czystej chęci. Mi się udało załapać na to, że mi za to płacą (choć średnia krajowa pewnie jeszcze bardzo długo nie będzie zagrożona, że do niej się zbliżę ). Wolę jednak takie zarobki i zajmowanie się tym co mi sprawia radochę niż robota, która mnie psychicznie niszczy.
Jak to w pracy człowiek ma jakieś obowiązki i jednym z moich obowiązków jest nadzór nad montażem relacji. Dlatego jest mi o wiele łatwiej coś zrobić na co mam się bezpośredni wpływ.
Jedyną można powiedzieć "zasługą" moją jest to, że TrackManią się zainteresowałem (z poczucia winy głównie za Razor Cupa ) i nieformalnie jestem jej koordynatorem co nie jest w żadnym razie już moim obowiązkiem, tak samo, jak komentowanie czegokolwiek.
Gdybym tyle czasu nie spędzał w studio to bardzo prawdopodobnie w HSie zajmowałbym się tylko i wyłącznie AA (nie takie AA jak macie na myśli panowie matematycy od ułamków ).
Na koniec dodam, że akurat te relacje z gry reprezentacji to zajebisty materiał czysto e-sportowy. Korzysta na tym scena TM, ale i na pewno HSTV. Dodam też, że na takich relacjach autopromocja to żaden problem. Nawet seryjnego zabójcę byście pokochali jakby komentował takie zwycięstwa (już wliczam to z Włochami ).
Dlatego chybciu weź na wstrzymanie z tym moim "dobroczyństwem"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* chybeck
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 04 października 2008, 16:30 Temat postu: |
|
|
a ja sadze, ze fresh powinien nauczyc się pen spinningu, zeby się publicznosc nie nudzila podczas tych momentow, kiedy widac Ciebie i machasz sobie bez ladu i skladu dlugopisem ;]
np. http://www.youtube.com/watch?v=uvKZqUc7mm0
zarazilem się tym od kolegi ze szkoly i już uzalezniony jestem :]
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|