już ci nie offtopikuje czy co tam. mowie tylko ze chce grać i tyle, dawac mi tu czyjes acc z FF i ja pojade. Kapitanie Reprezentacji czy ty brales udzial w kwali??? _________________ ...
nie scrappler nie bralem udzialu w kwalifikacji jako gracz, kapitan ma inne zadania.
jak piszesz, ze już nie offtopikujesz, dziwie się, ze jednak jeszcze stawiasz dalsze pytania.
a pod innych accountach tu nikt nie będzie gral, bo jest to oszustwo i mozna za to być dyskwalifikowany.
znaczy Kapitan Kapitanuje , to chyba tylko w Polsce możliwe żeby kapitan Kapitanował a nie grał :? :? a jak są chętni do grania to offtopikują W Polsce jest masa DZIAłACZY np: w piłce nożnej, szermierce co to DZIAłAJą........ i mamy co mamy(nachlani ciągle pieprzą "trenować będzie dobrze" a potem śpią w Pekinie na trawie) więc nie chrzań i weź się w garść. Kapitan proszony jest o wzięcie udziału w Kapitańskim Tangu!!! a drużyna potrzebuje mega lidera więc ucz się dalej drifta i grać a nie Kapitanować
Scrappler choć nobi to jak zabraknie ludzi do grania wysuwa swoją kandydaturę!!! Ile będę mógł to się nauczę a acc nikt nie jest w stanie sprawdzić. _________________ ...
i tu się z Tobą nie zgodzę scrappler, są w stanie wykryć jakie ip było przypisane jakiemu komputerowi w danej chwili, nawet zwykli informatycy to potrafią, szczególnie jak nasz net na umowę. tak wykryli przecież oszustwo w FF (w CS'a oczywiście).
poza tym, chwała Ci za to, że chcesz scrapp pomóc itp, niewiele osób chce, nawet niektórzy z repry nie robią tego (nie chcą, nie mogą, nie moja sprawa).
co do jakuba to fakt faktem, kapitanuje. ale załatwia wszystko i z wszystkimi, to mu trzeba oddać.
to szkoda Chybek , choć wierzę że jest sposób na obejście tego w sytuacji gdyby nie było ludzi do grania, only in this case, to save our's asses!!! Co do kapitanowania to nie mam mu nic do zarzucenia, ino by się grający szeryf przydał, bo myślę, że trackmania wchodzi w fazę stabilizacji, więc nudy, rutyny itp.... a jednocześnie jest tyle nowych konkursów, cup'ów itp. Zachęcam naszego kapitanuącego by był kapitanem a nie kapitanował proszę tego nie zrozumieć źle!!
Chciałem dobrze.....
jak się wkurzę to wezmę urlop i się map wykuje na blache
chyba znowu offtopikuję, więc już buda _________________ ...
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 03 września 2008, 20:17 Temat postu:
jakub, nie pisz o tym ze FF zrezygnowalo z kwali do repry. każdy mial jakieś problemy widocznie albo coś wypadlo
nie mam zamiaru być noł liferem i codziennie napierdalac te mapy. w reprze wszyscy to tylko trening i swiata poza tym nie widza ( nie no, szkola przeciez ) _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
ja pi***olę ale wy bzdury piszecie, po pierwsze po co masz scrap trenować jak na meczu wystarczy 5 osób a już trenuje 10? po drugie myśle ze to JESZCZE LEPIEJ jak kapitan nie gra tylko zajmuje się sprawami związanymi z turniejem, a po trzecie Scrapuś jak tak bardzo chciałbyś grać bądź być kapitanem reprezentacji niestety musisz poczekać do nc5 bo teraz to już jakub nie przestanie "kapitanować" _________________
scrappler, prosilem Ciebie, zebys już tutaj nie offtopowal i powiedziales, ze nie będziesz. jednak nie trzymasz swojego slowa.
jak ludzie nie trenuja, czy nie maja czasu na treningi, to kapitan ich nie zmusi. nierozumie wiec calkiem o co ci chodzi i czemu nie piszesz do graczy, zeby wzeli się za trening, ale zwracasz się domnie.
ja kontaktuje się z innymi teamami, zalatwiam serwery, wysalam gracza hasla, kluce się w meczach, jak coś nie tak itp, zeby gracze miali wolna glowe na jazde.
oprocz tego oczywiście także trenuje te mapy, ale jak wszyscy wiemy, nie dosiagam to czolowych graczy naszego kraju.
jeśli jedyny twoj pomysl jest oszukiwanie inne teamy, grajac pod innych accountach, to może lepiej w ogole tu niepisz, po chyba oprocz Ciebie nikt niechche, zeby nasza reprezentacja byla znana jako oszusty.
czy to by wyszlo, czy nie, tak się poprostu nie robi, jak uwaza się sa fair team.
chciałem jeszcze dodac, ze mamy super pro elo jareckiego jako gracza-cokapitana, wiec mysle, ze ta mieszanka jest calkiem w porzadku.
hehe Lok ja nie chce być kapitanem bo nie umiem grać........ i tyle jeśli chodzi o bycie kapitanem, a kapitanować ma już kto Co do grania to super, że są chętni i trenują. Cieszę się ale nie mówiłem tego na pokaz, jakby trzeba było to w ramach możliwości bym się przyłożył.
@Maxerek - full zgoda brachu, no lajfy, off lajny i inne postacie siedzące całe noce i dnie to żenuła na maxa i chyba powiem śMIERć TS-OM!!! ja dlatego z calych sił chce zrobić ten konkurs naukowy (choć czasu nie ma ) by ludziom dać perspektywę szerszą niż cupy, NC 4, NC5, NC324534534534. Grajmy dla zabawy i żyjmy dla ludzi - ooooooo fajne motto
wiem wiem offtopikuje pewnie znowu ale buda _________________ ...
jakub, nie pisz o tym ze FF zrezygnowalo z kwali do repry. każdy mial jakieś problemy widocznie albo coś wypadlo
nie mam zamiaru być noł liferem i codziennie napierdalac te mapy. w reprze wszyscy to tylko trening i swiata poza tym nie widza ( nie no, szkola przeciez )
scrappler napisał:
@Maxerek - full zgoda brachu, no lajfy, off lajny i inne postacie siedzące całe noce i dnie to żenuła na maxa i chyba powiem śMIERć TS-OM!!! ja dlatego z calych sił chce zrobić ten konkurs naukowy (choć czasu nie ma ) by ludziom dać perspektywę szerszą niż cupy, NC 4, NC5, NC324534534534. Grajmy dla zabawy i żyjmy dla ludzi - ooooooo fajne motto
wiem wiem offtopikuje pewnie znowu ale buda
aha, no tu tak jak myslalem, nie chodzilo o jakas sensowna dyskusje o reprze, ale o obrazanie i klucenie się.
jak uwazacie graczy repry za nolifery, to proszę już tutaj nie piszcie, bo zamiast nas suportowac, to obrazacie i downujecie.
idzcie se liferujcie, ale nie piszcie o tym na topicu reprezentacji trackmanii.
scrappler, prosilem Ciebie, zebys już tutaj nie offtopowal i powiedziales, ze nie będziesz. jednak nie trzymasz swojego slowa.
jak ludzie nie trenuja, czy nie maja czasu na treningi, to kapitan ich nie zmusi. nierozumie wiec calkiem o co ci chodzi i czemu nie piszesz do graczy, zeby wzeli się za trening, ale zwracasz się domnie.
ja kontaktuje się z innymi teamami, zalatwiam serwery, wysalam gracza hasla, kluce się w meczach, jak coś nie tak itp, zeby gracze miali wolna glowe na jazde.
oprocz tego oczywiście także trenuje te mapy, ale jak wszyscy wiemy, nie dosiagam to czolowych graczy naszego kraju.
jeśli jedyny twoj pomysl jest oszukiwanie inne teamy, grajac pod innych accountach, to może lepiej w ogole tu niepisz, po chyba oprocz Ciebie nikt niechche, zeby nasza reprezentacja byla znana jako oszusty.
czy to by wyszlo, czy nie, tak się poprostu nie robi, jak uwaza się sa fair team.
chciałem jeszcze dodac, ze mamy super pro elo jareckiego jako gracza-cokapitana, wiec mysle, ze ta mieszanka jest calkiem w porzadku.
piszę bo mam taką potrzebę widocznie. czy tego też chcesz zabronić?? nie kłuć się tu Jakub. Pisalem o acc z jajem wiec nie uogólniaj, buda!
DO BOJU POLSKO DO BOJU _________________ ...
przypominam, ze w piatek i sobote o 20:00 trenujemy sobie razem.
i proszę na ile się da, brac to na serio, ba jak już przypominalem, nie mozemy sobie już pozwolic na porazke.
z jareckim się dogadalem, ze flagg i hektor bardzo dobrze i rowna jeżdżą, wiec jak mielibysmy wyjsc z grupy, będą oni prawdopodobnie zmienac nieobecnych lub mało wytrenowanch graczy.
proszę was wiec dawac nam przez super jazde powody, zebysmy się jednak rozmysleli i mieli trudno was wymienic.
Nie mam nic do kandydatury Flagga, bo jeździ bardzo dobrze, ale zmieniać nieaktywnego zawodnika na drugiego nieaktywnego? (ponoc jego mama zabronila mu jeździć, bo to najwazniejszy moment jego zycia, 3. klasa gimnazum itepe (co zreszta jest apsurtem w najczystszej postaci)
jeśli jest inaczej i coś się zmienilo w Twojej sprawie, Flagg, to tego posta nie było ;] _________________
Wysłany: 05 września 2008, 13:36 Temat postu:
Wiem, że to temat w którym nie powinienem się wypowiadać, ale zapewniam Cię Pawełku, że Jarecki by nie polecał Jakubowi nieaktywnego gracza. Moim zdaniem Flagg zasłużył na to by zagrać dla repry. Bardzo mnie cieszy, że Jakub bierze pod uwagę Flagga. Na pewno drużyna na tym nie straci. _________________
Słuchajcie... ja prawdopodobnie nie zdąże na kwalifikacje, mam mecz ligowy w piłke o godz 16.30. W domu będę po 19 ale na pewno przed 20. (całkiem mozliwe ze może się udac zdazyc ale będzie bardzo, bardzi ciężko)
Gadałem już z Jakubem na ten temat.
Jeżeli pozwolicie mi pojechac bez kwali to pomógłbym w meczu _________________
Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
O widze ze o mnie tu mowa! ^^
Wiec co do postu Pawla:
po 1. zle to brzmi ze mi mama zabronila D
po 2. jakbym mial grać w reprze to oczywiście zdecydowanie lepiej bo w niedziele to spokojnie mogę grać, nie to co w STC w poniedziałek
trenuje w miare mozliwosci, czyli okolo godzinki dziennie, może wiecej
fajnie by było się dostac
popieram tez kandydature Hektora!
od momentu jak mu w KD wyjasnilem co to powerdrift to się chlopak niezlym koxem stal
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3Następny
Strona 2 z 3