Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Nieczyste Zagrywki Klanów
Idź do strony Poprzedni  1, 2 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
imperiator
Jeździ konno

PostWysłany: 31 sierpnia 2008, 23:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Wiec tak.

Ja nie widzialem tej rozmowy ale z tego co przeczytalem to mi to szczerze wisi.

A co do emsi powiem ci tak wyzywaliscie nas dostaliscie mapy czego wiecej potrzeba ? Very Happy

Jak zauwazylem probojesz się znowu poraz kolejny klucic jak nie na gg to na chacie na jakims servie jak nie na servie to na głownym forum trackmani wiec powiem ci tak daj sobie spokuj i się odczep "D

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Emsi'
Jeździ konno

PostWysłany: 04 września 2008, 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Od: BIOHAZARD PERY
Do: Emsi'
Wysłany: Wczoraj o 23:57
Temat: emsi ciotos Cytuj wiadomość Zacytuj zaznaczone
jesteś ciota i tylko tyle ci powiedziec mogę mały niedorozwoju bo załosne sa twoje kłamstwa. Szkoda ze się niw znamy , a może i dla Ciebie lepiej bo taka parszywa mede jak ty to była by lana umnie codziennie, jak chcesz być w pozadku to najpierw zrób z soba spokuj a pozniej zakłamancu parszywy mów coś o kims

Os razu widać,że masz 24 lata, naprawdę, jakby co, to PW od Perry'ego

Nobody Is Perfect, I am Nobody Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
«RH» Bilus
Moderator

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 04 września 2008, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Emsi, coś Ty mu napisał?

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
bzk
Jeździ konno

PostWysłany: 05 września 2008, 13:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Witam wszystkich, siedze sobie i tak czytam ten temat i nie bardzo wiem co ten temat ma do forum Tmpl. Ogólnie dużo nie mam dopowiedzenia, ale tu myśle, że taki temat powinien być natychmiastowo usuniety... Czytałem wczoraj temat "Przemyślenia" i z większoscią tam napisanych postów się zgadzam. Ja osobiscie "starych dobrych czasów" nie znam, bo te forum odkryłem jakiś miesiąc temu, ale gdyby admini strony bardziej się starali i usuwali takie tematy jak ten była by milsza atmosfera. Przyznam się bez bicia, że kilka spamow napisałem, bo nie miałem czasu na przeszukiwanie tego forum, ale to z tego względu, że teraz 70% tematy to totalne bzdury jak tu.. Może to nie odpowiedni temat na moją wypowiedź, no ale musiałem gdzieś to napisac Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Klany/Drużyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: