Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*тсω* chybeck
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX DiabloS_CRB
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» PITMaN
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 813
|
Wysłany: 29 sierpnia 2008, 22:03 Temat postu: |
|
|
Ostatnimi czasy zrobiło się dosyć agresywnie tu na forum, nie wiem z czego to wynika, czy to codzienny stres, czy może jakaś epidemia wścieklizny, są tu dzieciaki w wieku wczesno-szczeniackim, jest też naturalnie latorośl w wieku młodzieńczym, choćby ja, są oczywiście ludzie młodzi w przedziale wiekowym 23-24 i wyżej, ale nie widać jakiegoś szczególnego gradientu między wypowiedziami. Są na pewno tutaj osobniki wyróżniający się poziomem wypowiedzi, ale to wyjątek potwierdzający regułę. W żarliwy sposób uświadamia się tutejszych newbies, czy też ocenia przypadki bezsensownego zawierania głosu, dotknęło również to mnie, nie jestem bez winy, bo widze że źle na mnie to wpływa, dlatego też wychodze do was wszystkich z taką propozycją o tolerancje do ludzi nie wyróżniających się kompetencją, wychodze z prośbą o minimum uszczypliwości do początkujących interesantów gry, jak i o wyczucie w sarkastycznych ocenach wobec tematów czy też postów padających tutaj, bądźmy mądrzejsi, i olejmy to, ale bądźmy też wyrozumiali, nie każdy gra dwa lata i więcej. Co wy na to na taki mały eksperyment?
Powrót do góry |
|
|
«RH» Adaś
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 342
|
|
Powrót do góry |
|
|
RADASS
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Adaś
Ostrzeżeń: 1 Posty: 342
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
|
Emsi'
Jeździ konno
|
Wysłany: 29 sierpnia 2008, 23:06 Temat postu: |
|
|
To dobry temat, żeby spytać co wyrosło z tego ziarna, na którym ja wyrosłem? Zauważyliście różnice?
Powracając do tematu: Chłopaki (mówię do wszystkich spamerów): skoro tak lubicie tą grę, pomyśleliście ile czasu marnujecie na pisanie swoich postów, i ile przez ten czas moglibyście potrenować techy?
Chłopaki, na forum skill wam ucieka, bierzcie się za grę
tyle ode mnie, pzdr
edit:Mam prezent dla noobów i spamerów, a mianowicie- http://www.spamer.postuj.pl/-tam macie napisane co i jak. Acha, i nie będę tego adminował, przekazuje to wam
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* StaR
Star Małpa
Ostrzeżeń: 4 Posty: 325
|
Wysłany: 30 sierpnia 2008, 10:22 Temat postu: |
|
|
A ja mam w piździe, nie muszę i rzadko kiedy zgadzam się z kimś.
Jestem tolerancyjny dla nowych osób. Ale nie potrafię przeboleć jak przyjdzie taki Kalfu ch** złamany, albo Cheetah pierdolnięty młot i się "wychylylają", bo inni też. Nie mają pojęcia o różnych rzeczach, a komentują. Swoją drogą całe forum powinno się nazywać Offtop - róbta co chceta. Z tematu o wypadku Faby, zrobiła się naprzykład galeria piękności Jakuba :p Nie mam siły, czasu i ochoty żeby rżnąć głupków na forum jak kiedyś. Zajeliście się czatowcem (nie żebym go bronił) ale tak naprawdę to jeszcze dziecko. Zjechaliście go jak psa, wystarczyłoby dać bana na IP, i konto i nara. Za to takich ludzi jak K & C należy tępić i to ostro, a tego nie robicie :s Gdzie są admini? Gdzie są moderatorzy? Tylko Redzik się jeszcze stara. Reszta ma w piździe.
A w ogóle już się nie odzywam, bo jakiś nowy mi napisze, że mam spierdalać, bo kim ja w ogóle jestem...
Powrót do góry |
|
|
Szynpol
Pirat drogowy
|
Wysłany: 30 sierpnia 2008, 10:33 Temat postu: |
|
|
Tu ci star przyznaje racje. No ja już wiem z epopelnilem blad. I sry all ze tak to wyszlo.
Peace
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 30 sierpnia 2008, 11:04 Temat postu: |
|
|
Nie czytałem tego tematu, bo mi to ogólnie zwisa i powiewa, ale, jak zauważyłem po przejechaniu palcem po rolce kilka razy w dół, kolejny offtop jak skurwysyn. Temat: Nasza scena vs nowe drużyny/mg. I co widzę na ostatniej stronie? Gościu gada, że wie, że źle zrobił, spamując. I zapytuję ja Was wszystkich: NA ch** OFFTOP?! Nie możecie wypowiadać się adekwatnie do danego tematu? Ciężko to? Jak będziecie mieć/mieliście temat na maturze "opisz twórczość J. Kochanowskiego" to na końcu tekstu będziecie pisać, że żel, omg, etc, bo się offtop robi? Masło maślane, tyle ode mnie.
Druga sprawa, sami spamerzy. Czym są? Ludźmi, którzy nabijają sobie posty, bo chcą być fajni. Większość spamerów ma średnią długość posta 3,4 słowa, które też nie tyczy się tematu (patrz: akapit powyżej). Jak dla mnie wyjebać tematy niepotrzebne, pokasować użytkowników, którzy spamują, niech dzieciaczki zrobią sobie swoje forum pseudo-tmpl i tam walą smuty.
Po trzecie, żeby offtopu nie było, odpowiedź nie na Wasze posty (notabene jak ch** trzymie się dupy a nie kupy, ale cóż...), a na temat...
Na tmpl zauważyłem tendencję do niszczenia nadziei i marzeń wszystkich, którzy chcą coś osiągnąć na scenie. Czemu? Nasuwają się dwa wnioski: jeden to taki, który jest mało dojrzały, czyli bojaźń o swoją egzystencję i o renomę, jaką się zdobyło. Można to zauważyć po każdym teamie, który jest dosyć długo na scenie, chociaż są wyjątki, jak we wszystkim. Drugi wniosek, jaki przychodzi mi na myśl oglądając każdą Waszą bezsensowną odpowiedź na temat "Mg szuka dywizji/Team szuka graczy/szukam drużyny". Jaka to odpowiedź? "Ić stont" etc. Nie mówię, że sam tak nie robiłem, ale do czasu, kiedy sam teamu szukać musiałem. Wracając do odpowiedzi: czy wrzucacie innym, którzy chcą się rozwijać, przyjąć graczy, tylko dlatego, że chcecie znaleźć kolegów? Co to ma k**wa być, że odpisujecie to, co autor posta napisał powyżej z Waszym dopiskiem "popieram"? Pozostawiam Wam to pytanie bez odpowiedzi, byście sami mogli się zastanowić...
Jako że wiem, tylko kilka osób przeczyta tego posta, w skrócie: Zastanówcie się, czy warto odpierdalać szopki, skoro, jak wszyscy wspaniałomyślnie twierdzą: wszystko dla dobra sceny?
Cu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cheetah
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 200
|
Wysłany: 30 sierpnia 2008, 14:08 Temat postu: |
|
|
Ja nie umiem nic innego powiedzieć niż Przepraszam. BO co innego mogę powiedzieć
_________________ Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
|
Powrót do góry |
|
|
Outsid3r
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* StaR
Star Małpa
Ostrzeżeń: 4 Posty: 325
|
|
Powrót do góry |
|
|
[PFD] Ekwador
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 30 sierpnia 2008, 17:04 Temat postu: |
|
|
a może da się, sykes slyszalem, ze coś tam szykuje.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cheetah
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 200
|
Wysłany: 30 sierpnia 2008, 18:31 Temat postu: |
|
|
Jakub napisał: |
a może da się, sykes slyszalem, ze coś tam szykuje. |
k**wa zaczynam się bać. Ja mówię serio. Nie żąrtuje.
_________________ Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|