Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KeUriO
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 199
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1172
|
|
Powrót do góry |
|
|
*pG. Hypno
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
KeUriO
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Bilus
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1172
|
|
Powrót do góry |
|
|
KeUriO
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G tyta
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 4 Posty: 481
|
|
Powrót do góry |
|
|
SykeS
Pirat drogowy
|
Wysłany: 20 sierpnia 2008, 21:12 Temat postu: |
|
|
Fajnie, że ktoś o tym napisał w pierwszym poście. Gdybym się zakwalifikował, a potem odmówił płacenia za serwer, zlinczowalibyście mnie?
Cytat: |
mogłbyś nie wysmiewać innych tylko dlatego że jesteś w peXg który już troszkę istnieje.... |
Mogę być i w d*pie Maryni - to nigdy nie zmieni mojego zdania i zapamiętaj sobie raz na zawsze Ty, jak i inni, że moje zdanie jest zawsze zdaniem MOIM. Może się zdarzyć, że nie jest słuszne, ale jestem tylko człowiekiem. To że jestem w peXg nijak się ma do tego, że jesteście słabi.
Żeby sprostować obecnie jest jeden sponsor (było dwóch ale jakoś nie czuje obowiązku pisania o tym) i szukamy drugiego. |
Cóż takiego zajefajnego sponsoruje ten sponsor, że i tak się zrzucacie na serwer?
Mam gdzieś co o tym myślisz. Smiej się a my tymczasem będziemy trenować. |
ooooooo tak. Szczególnie to ostatnie bardzo wam polecam. Bo po ostatnim meczu peXg vs PoX, jestem zdania, że w waszym przypadku trochę za wcześnie w bawienie się w coś tam gaming, szukanie sponsorów i nie słuchanie bardziej doświadczonych osób. Tylko tak trzymać.
_________________ "I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» PITMaN
Pirat drogowy
Pochwał: 1 Posty: 813
|
Wysłany: 20 sierpnia 2008, 21:19 Temat postu: |
|
|
noo tym razem musze przyznać sajxowie racje, nijak się kupy trzymała ta odpowiedź na ostatni post z 1 strony, przemyślcie to sobie, czy warto brać sponsora, skoro i tak się składacie naserwer, a to mimo wszystko najważniejsze imo skromnym zdaniem, nie trzymam żadnej strony, ale dobrze by było przymyśleć sens tej spółki, bo jeżeli dobrze zrozumiałem, to sami opłacacie serwer tak?
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
Wysłany: 20 sierpnia 2008, 21:25 Temat postu: |
|
|
SykeS napisał: |
Żeby sprostować obecnie jest jeden sponsor (było dwóch ale jakoś nie czuje obowiązku pisania o tym) i szukamy drugiego. |
Cóż takiego zajefajnego sponsoruje ten sponsor, że i tak się zrzucacie na serwer? |
No jak to co ? Sponsor stawia a oni płacą ^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 20 sierpnia 2008, 22:32 Temat postu: |
|
|
Panie i Panowie, Chłopcy i Dziewczynki, Trolle, Nooby i inne Ufoludy ;d
Wiadomo, że panuje tu zasada co u niektórych: "jeżdżę lepiej od Ciebie -> mogę jechać po Tobie" ale ja nie o tym. Nie jestem graczem Progressive, ani nie zamierzam być, ale tak: (tu chłopaki z PG sorry, ale napiszę prawdę, mimo, że was lubię) RaduS, SykeS.. znajdziecie takiego jelenia, który by opłacał serwer Teamowi, który przegrywa każdy mecz z graczami na poziomie? Nie znajdziecie, więc z czego tu się śmiać? Nie sztuką jest wygrywać z SMD, NH (byłym już) i innymi sezonowymi drużynami. Dlatego odszedłem i nie interesują mnie już takie Teamy. Każdy myśli, że zwojuje świat, a zawsze kończy się to tak jak tu.. Wyśmiewaniem przez inne, doświadczone Teamy. Nawet ConVicted.. Jest o niebo lepsze od PG, a i tak jedziecie po nich niemiłosiernie
Ale dla tych Teamów, to jest zabawa.. (mam nadzieje, że tak jest, bo jeśli są to chore ambicje, to się skończy na próbie samobójczej skoczenia z dywanu, bądź powieszenia się na klamce.. ) i jeśli ktoś nowy chce dołączyć i się świetnie bawić grając w grupie naprawdę fajnych ludzi, to czemu, nie? 3-4 zł za serwer miesięcznie to nie dużo. A gdyby grał sam, nie miałby go wcale. Więc i tak zyskuje miejsce do grania i trenowania. (Plus szpan, że ma TAG i może koszulkę w przyszłości Ale to swoją drogą )
Wiadome jest, że PG nigdy nie wygra z peXg, PGS'em, FF czy innym XX, ale to jest tylko zabawa i nie widzę nic złego w takiej zabawie. No chyba, że to przestaje być tylko zabawą, to coś tu jest nie tak..
Amen.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SykeS
Pirat drogowy
|
Wysłany: 20 sierpnia 2008, 22:54 Temat postu: |
|
|
Zabawa?
To wytłumacz mi:
- Dlaczego mają nazwę "xxx Gaming"?
- Po co im sponsor, przecież to zabawa?
- czy nazwa "turniej rekrutacyjny", jak dla teamu dla zabawy jest odpowiednia?
- na jakiego czorta jest im serwer?! Mało jest na świecie? Muszą mieć koniecznie swój?
Christopher McCandless
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
|
Wysłany: 20 sierpnia 2008, 23:06 Temat postu: |
|
|
No dobra.. Prawda jest taka, że odszedłem m.in. dlatego, bo to właśnie przestała być zabawa. Trochę może to teraz niespójne, ale w sensie zabawy mówiłem w sumie ogólnie o "sezonowcach"
- Dlaczego mają nazwę "xxx Gaming"? |
Trzeba by zapytać ich. W sumie to ja to wszystko zacząłem, a teraz doszło już do tego, że jest gejmink. Ze względu na brak korzyści płynących z przystąpienia do gejminku nie potrafię Ci odpowiedzieć
- Po co im sponsor, przecież to zabawa? |
Równie dobrze tym sponsorem mógłbyś być Ty, bo nie musiałbyś nic robić, a by Cię reprezentowali. Może się skusisz?
- czy nazwa "turniej rekrutacyjny", jak dla teamu dla zabawy jest odpowiednia? |
Nie, nie jest. Tymbardziej, że dostanie się do Progressive mogłoby być szczytem marzeń jedynie dla Czatowca. No ale jest to jakieś urozmaicenie, więc ja się nie czepiam.
- na jakiego czorta jest im serwer?! Mało jest na świecie? Muszą mieć koniecznie swój? |
Wiadomo, że co własne, to lepsze Możliwość wrzucania tras jakich się tylko chce jest niewątpliwie jednym wielkim plusem
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SykeS
Pirat drogowy
|
Wysłany: 20 sierpnia 2008, 23:16 Temat postu: |
|
|
Równie dobrze tym sponsorem mógłbyś być Ty, bo nie musiałbyś nic robić, a by Cię reprezentowali. Może się skusisz? |
CHCE CHCE CHCE! Skoro nic nie będę musiał robić, to mi to pasuje. Jeszcze się tylko zastanowię, czy nie będzie to dla mnie zbyt duża antyreklama...
A ty w międzyczasie się zastanów jeszcze raz nad swoimi argumentami, bo wszystkie są z dupy i żaden w rzeczywistości nie jest silniejszy od mojego.
Christopher McCandless
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
|
Wysłany: 20 sierpnia 2008, 23:21 Temat postu: |
|
|
Haha.. no już więcej nic nie wymyślę na ich "obronę" i szczerze to nie mam ochoty.
Poddaje się.
1:0 for You.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*pG. Hypno
Jeździ konno
|
|