Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Technical League
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 9

PostWysłany: 18 sierpnia 2008, 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

aaaa o to chodzi. hmmm no możliwe ale ja jestem przekonania od zawsze że trzeba pisać to co się myśli. jako tak taki już jestem. Taka jest prawda więc to napisałem. Mecz wygrany lecz mecz slaby no co trzeba trenic przed STC. Idziemy do przodu Smile

Moje ostrzeżenia roxują Happy

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
«RH» Egzegezy
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 18 sierpnia 2008, 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Loxley napisał:
Myślę że CL-e sobie nie poradzili z organizacją i im zawodnicy odchodzą przez ten burdel, toteż nie ma komu jeździć.

Dlatego 2 "naszych" (w tym ja) przeszło do RH.

Żadnej organizacji, nawet 4 nie przyszło na mecz. Rolling Eyes

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 6

PostWysłany: 18 sierpnia 2008, 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

btw,liga do dupy zero organizacji
ale taki offtop fajna strona klanowa slowik ;D

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 18 sierpnia 2008, 21:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

heh thx nówka ;p

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
«RH» Lox
Moderator

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 18 sierpnia 2008, 21:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Win'a napisał:

Skąd wiesz, skoro nie jeździsz? Organizacja ligi może nie zachwyca, ale nie ma na co narzekać. Tylko NH rzal odstawia.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NN~ ziomek_pol_

PostWysłany: 18 sierpnia 2008, 21:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Win'a napisał:

To że NH rzal robi to już nie moja wina, to że FF rzal w PL6 odstawiło to też organizacja do dupy była? (bez obrazy :wink: )

PS. Jakoś nie wiem czemu P4G się nie zapisało Razz

Powrót do góry
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 7:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ziomek_pol_ napisał:

To że NH rzal robi to już nie moja wina, to że FF rzal w PL6 odstawiło to też organizacja do dupy była? (bez obrazy :wink: )

PS. Jakoś nie wiem czemu P4G się nie zapisało Razz

nie porównuj n00bie FF do jakiegoś NH ... g*wno wiesz, a piszesz ... a i ch* Ci do tego czy się P4G zapisało czy nie ... przynajmniej walkowerów nie oddają ... n00bz Exclamation

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

oj slowik, az zapraszasz do tego, zeby tez inni "wyrazyli swoje zdanie" jak kiedyś do meczu waszego z jedna z lepszych drużyn.

naprawdę wkurwiacie trochę z waszym pisaniem.

picek bot?
picek na scrappler vip cupie nawet nie wyszedl z pierwszej rundy.

jak to jest wasz najmocniejszy gracz, a ty naprawdę myslisz, ze na stc macie jakas szanse, to dobranoc.

naprawdę zachecacie do tego, się z was posmiac, jak będziecie mieli przeciwnika na poziomie.

Powrót do góry
Szampon
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

jakup z tym podbojem STC to w wiekszosci sa zarty ale wiemy... ty poważny człowiek Rolling Eyes

no ale co do picka to jednak się musze zgodzic ;d;d;d

ps. słowik ty spamerze :wink:

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 15:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jakub napisał:
oj slowik, az zapraszasz do tego, zeby tez inni "wyrazyli swoje zdanie" jak kiedyś do meczu waszego z jedna z lepszych drużyn.

naprawdę wkurwiacie trochę z waszym pisaniem.

picek bot?
picek na scrappler vip cupie nawet nie wyszedl z pierwszej rundy.

jak to jest wasz najmocniejszy gracz, a ty naprawdę myslisz, ze na stc macie jakas szanse, to dobranoc.

naprawdę zachecacie do tego, się z was posmiac, jak będziecie mieli przeciwnika na poziomie.

oj Jakup Razz Czy Ty musisz tak poważnie wszystko brac ;p
Wrzuc czasem na looz. Widziałem jak jeżdżą gracze USSR po tym dowiedziałme się że mają chyba reprezentantów Rosji w składzie.
Mało realne jest wyjście z grupy raczej powinniśmy się skupic na chociaż 3 miejscu ale nadzieje można miec zawsze. WIARA JAKUB WIARA!!!!
Ja jestem taki że nawet na mecz z PGS poszedłbym po jedno po wygraną.
Nie patrzy się kuźwa na klase przeciwnika tylko na siebie. ch** z wynikime najważniejsze żeby przyjśc w pełni gotowym i przygotowanym na mecz. Trening i wiara w wygraną to samo a wyniki to tak naprawdę sprawa drugorzedna bo gdy będzie skład będą treningi będzie regular to wyniki przyjdą same. Tak więc spójrz czasem na posty z przymrużeniem oka. I nie bierz all na poważnie. A tym bardziej moich postów które po takim czasie powinieneś zauważyc że pisze zawsze to co myśle. Jestem osobą emocjonalną. Pisze co mam w tym momencie w głowie dlatego czasem wole nic nie pisać ale gdy pokierują mną emocje to pisze co chce nie patrząc na to z jaką reakcją się to spotka. Tak więc trochę luzu.
Co do Picka nie zapominajmy że na SVC był tylko 1 dzień na trening, i uwierz mi że gdyby miał wystartowac w kwali do repry to na pewno pokonałby kgoś z tych którzy w tych kwali startują. Picek chciał z Tobą spara 1 vs 1 ale>....Co? nie stwoerdziłeś że niby nie "dorósł" jeszcze do meczu z Tobą i ma sobie najpierw wyrobic opinie na scenie. To jest wymówka??? Dla mnie to strach!!!!!!! Tak więc jak pisałme nie bierz moich posów aż tak bardzo na poważnie. Ja twojego dobranoc nie odbieram obraźliwie lub wyśmiewająco możliwe ze się myle bo to ma nas wyśmiac ale wiesz co mam to w d*pie okaże się na STC jak będzie. To będzie nasz pierwszy start i ma to być głównie nabranie doświadczenia w meczach z kolegami z po za granic naszego kraju. Jest to zawsze nowe doznanie nowa doświadczenie i kolejny rozegrany turniej. Pozdro

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

picek wybierajac CV sam sobie strzelil samobojcza bramke jeśli chodzi o wystep w repie
Powrót do góry
*тсω* Fan

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

SGMateusz napisał:
[...]powinieneś zauważyc że pisze zawsze to co myśle. Jestem osobą emocjonalną. Pisze co mam w tym momencie w głowie

Cholernie ryzykowne Smile

No i nie wiem o co Ci właściwie chodzi. Bo chyba zgodzisz się, że Picek to dobry gracz, ale nie zalicza się do grupy najlepszych w Polsce, że macie minimalne szanse na wyjście z grupy, że Jakub nie ma powodu żeby bać się jakiegokolwiek meczu? (co to, sprawa honoru jakaś?) i że nikt nie kwestionuje tego, że jesteście młodym teamem, nabieracie doświadczenia etc. etc.?

Napisałeś ogromnego nieczytelnego posta, zgwałciłeś za jednym zamachem ortografię i interpunkcję Smile i w zasadzie nic nie powiedziałeś. No bo o czym tu pisać w ogóle?

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 18:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

znów na ryzyko no i na szybko ;p
ale jak pisałem nie brac tego dosłownie.
Prawda Picek to dobry gracz na pewno nie jeden z najlepszych w Polsce bo do tego jeszzce trochę brakuje.
Co do Jakuba to jest mega spoko gośc Rolling Eyes
tylko czasem bierze niektóre sprawy zbyt poważnie. :wink:
pozdro

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Powrót do góry
P4G balaganmen

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Sory za lekki offtop..
Z checią zagram meczyk z pickiem. Słowik przekaz mu ..no chyba ze sam to przeczyta.

Powrót do góry
Szampon
Doświadczony driver

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ehh jednostronny mecz by był chyba

Powrót do góry
P4G balaganmen

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Masz racje:].. Lepiej sobie odpuszcze bo jeszcze chłopak w kompleksy wpadnie:).. zresztą.. szkoda czasu na taki mecz. Jak już grać to z diavelem, jarkiem, pgsami:) .. a nie z graczem z jakiegoś convicted? co to w ogóle jest ? jakiś mg?:>

AAAa może poprstu sugerujesz że To ty jesteś shampon ..najmocniejszym ogniwem w convicted?:] Bo ja chciałem wlasnie z taką osobistosicą zagrać;]

Powrót do góry
NAR' PiceK
Doświadczony driver

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Przestańcie słowik i szampon pierdolić głupoty... nie gadajcie że ja jestem jakiś BOT bo to jest głupota ...
Jakub nie zwracaj uwagi na Słowika, jest jeszcze młody i czasem gada bez sensu.
Co do STC to nasz pierwszy start i nie mam wątpliwości że nie odegramy głównej roli w naszej grupie, jednak jeśli przytrenimy i to ostro to może urwiemy kilka małych punktów. Jakub nie wiem o co ci chodzi skoro dawałeś motywacje kiedyś tą piosenką z youtube.
Co do VipCup to mapa zupełnie nie pasowała i zbytnio nie trenowałem. Mój regular wachał się .... a właściwie nie miałem regulara.Sry my fault...

Bałagan chętnie przyjmuję wyzwanie.

EDIT: czy miałeś na celu obrażenie mnie czy całe CV?

Powrót do góry
Słowik
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

balaganmen napisał:
Masz racje:].. Lepiej sobie odpuszcze bo jeszcze chłopak w kompleksy wpadnie:).. zresztą.. szkoda czasu na taki mecz. Jak już grać to z diavelem, jarkiem, pgsami:) .. a nie z graczem z jakiegoś convicted? co to w ogole jest ? jakiś mg?:>

AAAa może poprstu sugerujesz że To ty jesteś shampon ..najmocniejszym ogniwem w convicted?:] Bo ja chciałem wlasnie z taką osobistosicą zagrać;]

Balagan nie zaczynaj śmiejesz się z nas??? Nie pamiętasz już przegranej 4-0 z meczu z nami?Co? Chcesz możemy to powtórzyc.
I TY mi mówisz ze ja jestem wkurwiajacy??? Prawda zcasem tak, ale spójrz na siebie. ja zadbam sam o siebie. pokazujesz klase kuźwa.
Słowa "jakieś ConVicted" dobiły mnie wiesz dlaczego??? Bo napisał je ktoś taki jak Ty ktoś kto jest w teamie który od "jakiegoś Convicted" dostaje baty.( bez obrazy dla reszty klanowiczów bo po rozmowach z wami na ts stwierdzam że jesteście naprawdę spoko rox i w ogóle zajebiście ludzie ) Gdyby napisał to gracz PGS peXg FF czy TCW zrozumiałbym to dlatego że dla nich Convicted to żal gaming. ALE NIE KTOŚ TAKI JAK TY k**wa!!!!!!!! Dla nas ten mg jest fajny jest dobra organizacja, dali nam możliwośc rozwijania się. Odrazu postawili server wykupili server ts, robią dla nas sporo rzeczy. może to mało w porównaniu do innych lepszych MG ale nam to wystarcza. TAK k**wa WYSTARCZA NAM NAWET JEDEN GŁUPI SERVER KTÓRY KAŻDY MOŻE POSTAWIC SOBIE SAM!!!!!!!!
Ale my cieszymy się z tego że możemy jeździc pod tą nazwą.
Po za tym zdziwiłbyś się jakie osiągnięcia mają inne dywizje CV. Nic o tym MG nie wiesz więc na ch** nas obrażasz?Co? Chcesz pokazac jaki to Ty jesteś fajny?Co? Pokazujesz ale jaki to ch**owy jesteś.
Mam nadzieje że będziesz na Lanie i mi zajebiesz w pysk wiesz co wtedy zrobie??? Nadstawie drugi bo tak robi Chrześcijanin. Pewnie napiszesz ze nie bijesz dzieci... heh mam to głęboko w d*pie zamknij oczy i sobie pomyśl że to ktoś większy od Ciebie. Przyjme to z radością ulży mi strasznie. Będziesz mógł pokazac przed sceną tm jaki to ty jesteś mocny i twardy w realu. Nara

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego

Ostatnio zmieniony przez Słowik dnia 19 sierpnia 2008, 20:43, w całości zmieniany 2 razy

Powrót do góry
Szampon
Doświadczony driver

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dobra nie wywołujmy konfliktu, niech chłopaki sobie pograją ;d a co do picka to wcale nie uważam ze to bot :wink:

Powrót do góry
kostekmistrz
Jeździ konno

PostWysłany: 19 sierpnia 2008, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

słowik weź skończ ten temat i nie pisz nic co odnosi się do klanu mg i graczy naszych... takie rzeczy wypisuj sobie na naszym forum w dziale off-topic.

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Następny
Strona 7 z 14

Skocz do: