Wysłany: 19 sierpnia 2008, 0:08 Temat postu: Vd-Gaming poszukuje ponadprzeciętnych graczy
No więc szukamy dobrych godnych graczy w zamian gracz będzie miał nowe możliwości rozwoju... Vd-gaming jest klanem udzielającym się na wielu modach odnoszącym liczne sukcesy.W strukturze klanu jest wielu profesjonalnych graczy w innych grach w tym reprezentantów Polski. http://www.vd-gaming.pl/
Jeśli chcecie możecie odwiedzić naszą stronkę i zobaczyć nasze osiągnięcia w innych grach.
Jak narazie jest nas 4 a szukamy jeszcze max 6 graczy by mogli wystąpić w naszych barwach
Mamy zamiar wystartować w różnych ligach i turniejach ale pierw musimy nabyć dobrych zawodników byśmy byli w stanie osiągnąć jakieś sukcesy,a ponad to mamy klanowe koszulki ale wiecej info na naszej stronie
Wiec chętnych zapraszam i czekam na zgłoszenia
Rekrutacja otwarta do max 10 graczy.
Co do testów mogę postawić serwa i was sprawdzić
[ Dodano 19 sieprpnia 2008, 0:13 ]
Aha nasz klan zostanie dodany na tmpl.info już wkrótce,lecz jak narazie wysyłanie drużyny nie udaję się nie wiem z jakich przyczyn
Zgłoszenia możecie pisać na moje gg lub tu na tym temacie
Ostatnio zmieniony przez RySiU24 dnia 19 sierpnia 2008, 12:00, w całości zmieniany 1 raz
właśnie, jeżeli szukasz dobrych graczy to rekrutuj na technicznych mapach, nadeo maps suxxx jak mówią najstarsi górale. powodzenia, chociaż nie wierzę w jakiś pro sukces, po prostu wszyscy (no 99%) dobrych graczy jest w klanach i dobrze im tam.
Wysłany: 19 sierpnia 2008, 7:57 Temat postu: Re: Vd-Gaming poszukuje ponadprzeciętnych graczy
RySiU24 napisał:
Mamy zamiar wystartować w różnych ligach i turniejach ale pierw musimy nabyć dobrych zawodników byśmy byli w stanie osiągnąć jakieś sukcesy,a ponad to mamy klanowe koszulki ale wiecej info na naszej stronie
Wiec chętnych zapraszam i czekam na zgłoszenia
Rekrutacja otwarta do max 10 graczy.
Co do testów mogę postawić serwa i was sprawdzić na trasach Nadeo blue
[ Dodano 19 sieprpnia 2008, 0:13 ]
Aha nasz klan zostanie dodany na tmpl.info już wkrótce,lecz jak narazie wysyłanie drużyny nie udaję się nie wiem z jakich przyczyn
Zgłoszenia możecie pisać na moje gg lub tu na tym temacie
primo : to co pisał Chybeck - na NADEO blue to możecie sobie jeździć w lidze podwórkowej secundo : pisząc takie ogłoszenie proponowałbym jednak lepszą polszczyzną, bo to aż kuje w oczy
tertio : drużyny na tmpl w chwili obecnej dodaję ja, a czemu ... kmwtw _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
nie byłbym pewny że znajdą ponadprzeciętnych graczy...koszulkę to ja se na rynku taką mogę kupić i potem prasówkę odstawić, ja bym na miejscu innego gracza się trochę ich podpytał co w ogóle wiedzą o tmnf, jakie jest ich podejście do gry, czy jest coś takiego co im się podoba w grze....mieliśmy inside, mieliśmy value...wiem co pisze...nie daje im jakichkolwiek szans że się ustatkują tutaj _________________
jak już ktoś "ponadprzeciętny" będzie chciał dołączyć to będzie to już jakiś team bo raczej jest mało dobrych graczy bez teamu. _________________ KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog
nie byłbym pewny że znajdą ponadprzeciętnych graczy...koszulkę to ja se na rynku taką mogę kupić i potem prasówkę odstawić,
nie daje im jakichkolwiek szans że się ustatkują tutaj
przykład krytyka i bezsensownych tekstów
[ Dodano 19 sieprpnia 2008, 12:22 ]
dzięki za jakieś doradztwo i mapki
[ Dodano 19 sieprpnia 2008, 12:25 ]
envy napisał:
ale jaka maja pro nazwe - wóde gejmink ^^
... Za to wy macie super pro: Palant Envy (X=krzyż na droge)Gustlik :peXg
[ Dodano 19 sieprpnia 2008, 12:29 ]
nomercy napisał:
Widzieliście jakich graczy mają w dywizji TMNF ?
"vix"
"Lech-u"
Niezłe podróby
''Podróbą'' se możesz nazwać te twoje 3 obrazki,profil,twój bolid i siebie.
Może ktoś z nich jest lepszy od Ciebie?A ty jeździsz jak mój pies traktorem? Kto wie ja nie widziałem i nie mam zamiaru oglądać.Nie zasyfiaj mi tu tego tematu czasem twoim linkiem z jazdy...
Za to wy macie super pro: Palant Envy (X=krzyż na droge)Gustlik :peXg
straciłeś reputację tutaj. Ostatnim swoim postem pokazałeś, że nie potrafisz opanować emocji, a to jest niezbędny aspekt przy prowadzeniu chociażby takiej rekrutacji. To, że pojawiają się posty takie a nie inne - kwestia gustu, takie forum, taka scena, do tego trzeba się przyzwyczaić. Chłopaki napisali Ci jakie błędy popełniłeś, więc powinieneś się do nich po prostu ustosunkować, a nie podniecać się tym, że ktoś rozpisał jak czyta się nazwę waszego teamu.
Wysłany: 19 sierpnia 2008, 12:49 Temat postu:
@Rysiu - jak na kogoś kto chce wejść na scenę to zachowujesz się jak słonica w mrowisku ... polecam więcej ogłady i pokory, bo niewiele zwojujesz, co najwyżej wyrobisz 'se' opinię buraka ... przemyśl to _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Za to wy macie super pro: Palant Envy (X=krzyż na droge)Gustlik :peXg
straciłeś reputację tutaj. Ostatnim swoim postem pokazałeś, że nie potrafisz opanować emocji, a to jest niezbędny aspekt przy prowadzeniu chociażby takiej rekrutacji. To, że pojawiają się posty takie a nie inne - kwestia gustu, takie forum, taka scena, do tego trzeba się przyzwyczaić. Chłopaki napisali Ci jakie błędy popełniłeś, więc powinieneś się do nich po prostu ustosunkować, a nie podniecać się tym, że ktoś rozpisał jak czyta się nazwę waszego teamu.
To po co tak piszą?? żeby podenerwować czy zeby doradzić?? Sam też Ciebie puszczały nerwy bo masz 2 ostrzezenia Ale po co też przedżeźniać i się śmiać znowego klanu TM ? Przyzwyczaje się ale czasem bez przesady i nie podniecam się tym tylko chyba ty się podniecasz zeby wymyslec i przedżeźnic nazwe kalnu
KONIEC jakiś kłotni chce być wobec wszystkich normalny ale niech też inni wobec mnie bedą normalni i będzie ok.I proszę chce powrócić do tego o czym zacząłem. :?
Mianowicie ktoby chciał do nas dojść nie pisze tutaj a jak chcecie coś doradzić to też piszcie a jak podenerwować mnie,to zachowajcie to dla siebie :wink:
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4