Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 17 sierpnia 2008, 21:23 Temat postu:
Lokasz...
Diav3l napisał:
Niby ten gR i IR + tora takie mocne, ale nie dajcie się zwieść. Jak graliśmy w esl to gR ograliśmy 14:1 a IR + tora 4:1. IR ma bardzo dobrego zawodnika malaya, na TA świetny na rundach trochę gorszy, ale na niego uważajcie.(jak grał z prezesem 1 vs 1 to przegrał 7:2 ale i tak uważam go za świetnego zawodnika) Storm też niczego sobie.
^^ _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Wysłany: 17 sierpnia 2008, 22:50 Temat postu:
nudziłem się i byłem na czatach w Rosji
team iR ( 2 graczy jeździli naprawdę dobrze )
team USSR ( 2 graczy. jeden mocny ( Unky) drugi zaś słabszy i to sporo ode mnie ( Brenton )
[ Dodano 17 sieprpnia 2008, 23:12 ]
edit: poprawka ten drugi też mocny obaj w ch*j dobrzy _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Wysłany: 18 sierpnia 2008, 7:39 Temat postu:
Szczerze Wam powiem, że ja w jakiś hurra-optymizm nie popadam. Nie znam tych drużyn, a sami dobrze wiecie, że dopóki się z kimś nie zagra to nic nie można o nich powiedzieć. Tak jak Chybuś powiedział, trzeba się na wszystkich szykować jak na PGS ... my traktujemy to STC raczej rozpoznawczo, bo doświadczenia międzynarodowego nie mamy. Nie spodziewamy się Bóg-wie-czego, więc każde zwycięstwo będzie dla nas cenne. _________________
musze jednak dodac, ze te PL zrobily swoje i mysle, ze nie jedna poslka drużyna wyjdzie z grupy.
z tych czolowych polskich drużyn gra także minimum 2 graczy w reprze, wiec sa od razu 2 okazje aby mocno potrenic.
poza tym coś mi się wydaje, ze tym razem brakuje paru dobrych drużyn przez dwie rzeczy:
1. nie każdy gra dalej w tmnf
2. tak szybko się zapisalo 128 drużyn, ze niektory poprostu nie zdazyly.
to nie oznacza, ze będą tam grali same cipy, bo tak samo jak odeszlo paru, inni doszli i nikego nie mozna lekcewazyc.
ALE, jak dobrze będziemy trenic i losowanie będzie dla nas szczesliwe, to moim zdaniem top 32 nie dla jednej polskiej druzyny jest realistyczne.
w sumie to mieliśmy czekać do ostatniej chwili ale trucie dupy gloochowi daje efekty :-D a jak na razie to nie mam full moc teamu :-P tylko prawie full moc team więc 1 mecz to będzie ciekawe ;]
Wysłany: 01 września 2008, 20:57 Temat postu:
no to CV najgorzej chyba
peXg FF X-Fi vs ConVicted 3-0 ( 21-1 )
no nic to było raczej oczywiste za to graty dla TCW bo mi Flagg ciągle w pociągu gadał że będzie bardzo cięzko z IR + Tora ;p _________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Z tym, że ten jeden team, z góry musiał być do tyłu, no chyba że ktoś brał pod uwagę remis : - ) Dodam jeszcze, że mój team, przegrał z obT, francuzami. : ( _________________ "Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem