ZOSTAŁO NAM CZTERECH GRACZY KTÓRYCH ZOBACZYMY W FINALE: :
D-Link PGSlHack
D-Link PGSlLokash
D-Link PGSlPaweł
FF.Zeo.X-Fi.
Mapa Na Finał Została Zrobiona Specjalnie przez jednego z najlepszych mapmakerów w Polsce i Na Świecie COBHAMA.
Oto ona:
http://s009.wyslijto.pl/?file_id=03576575657611879235
Wielki Finał Odbędzie Się w Sobotę 09/08/2008!o Godzinie 22!
W wielkim finale będzie jedna zmiana a mianowicie mecz zostanie rozegrany do 112 pkt _________________
Ostatnio zmieniony przez #p~S* suwak dnia 06 sierpnia 2008, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 19:31 Temat postu:
Uhuhu finał finałów
Jak tam Pula nagród ? na taki finał, może by tak leeeeeeciutko zwiększyć kwotę :-P. Poza tym 112 pkt no no niezła męczarnia paluchy odrąbać po meczu po prostu :-P
Poza tym o której ten mecz w sobote ;>? o 18,19 czy 20 ?
Szukamy kogoś spośród naszych wolnych w tą sobotę, jak tylko uda się kogoś wysupłać, dam znać - ja, albo Chybe, jestem z nim w stałym kontakcie w sprawie tego meczu _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 21:03 Temat postu:
ja niestety omine final mam nadzieje ze będzie przez kogos nagrany nic innego nie pozostaje jak zyczyc wam wszystkiego najlepszego w finale Niech Wygra Najlepszy ! pozdrawiam _________________
wszystkim 4 graczom życzę powodzenia, oczywiście sercem jestem z graczem FF ZEO i trochę z Hackiem (w końcu tyle czasu byliśmy razem w PS i tolerował moje lamatorstwo z dużą godnością - buda!) . Mam jednak wrażenie, że finał będzie rozgrywany pomiędzy równymi poziomem graczami i że będą między nimi niewielkie różnice. Tu może odegrać rolę zimna krew albo pech lub szczęście. Jak powiedziałem:
Chybe, w pracy nie mam zapisanego Twojego numeru gg, odezwij się jakoś jutro do mnie w ciągu dnia to dogadamy się w sprawie prowadzącego Freshmeata.
Tym samym chciał bym zapowiedzieć finał Scrappler VIP Cup w HSTV na żywo Więcej informacji wkrótce. _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Freshmeat to był ten obok "wojewodzkiego" ? na razerze? ( jak tak to tylko trochę info dla niego i będzie super ) _________________ KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog